16 Eylül 2021 Perşembe

Yüzme lisansı için sağlık raporu

Yüzme lisansı için sağlık raporu

Lisansı Olup Vizeleyecekler İçin. Ekim itibariyle katılınacak yarışmalar için vize yapılması şarttır.


Değişen yönetmeliğe göre lisans vizeleme yapmak için sağlık raporu almanıza gerek. YÜZME İÇİN SAĞLIK RAPORU. Yüzme için istenilen Sağlık Kurulu Raporu merkezimizde aynı günde verilmektedir. Yüzme Sağlık Kurulu Raporu için gerekli belgeler.


Yüzme lisansı için sağlık raporu

Dolayısıyla yüzme havuzlarına gidecek hiçbir kimse için hiçbir kuruluş hiçbir şekilde kendi başına sağlık raporu isteyemez. Yüzme havuzu için sağlık raporu nereden alınır konusunda yüzme havuzu kurumunun sağlık raporu istemesi durumunda çeşitli sağlık kuruluşlarına başvurularak sağlık raporu alınabilir. Yeni sistemde sağlık raporu alabilmek için öncelikle aile hekimine sevk yapılması lazım.


Federasyonumuz bünyesinde lisans ve vize işlemleri için sağlık raporu gerekmektedir. Sadece sporcu lisansları için sağlık raporu gerekmektedir.


Ancak ülkemizdeki pekçok rapor gibi, sağlık raporu da bir kağıt parçası gibi düşünülmektedir. Bazı aileler ve bazı spor klüpleri, gençlerin sağlık kontrolüne gereken ciddiyeti göstermemektedir. Bu konuda hekimlere de büyük sorumluluk düşmektedir.


Sağlık Raporu Yurtdışı Sağlık Raporu Futbol Hakemlik Sağlık Raporu İngilizce Yurtdışı Sağlık Raporu Uçuş ve Atlayış Sağlık Raporu Tam Teşekküllü Sağlık Raporu. Yüzme havuzu için alınan sağlık raporları : Bazı hastalıklara sahip kişilerin yüzme havuzlarında bu hastalıkları diğer bireylere bulaştırmaması ve diğer yandan kendi sağlıklarınında korunması amacıyla bu raporlar oldukça önemlidir.


Sevgili Feridun Ağabey, okulların açılmasıyla, bazı okullarda öğrencilere yüzme etkinliği yaptırılmak istendiği gibi yaz. Aile hekimlerinin yüzme için sağlık raporu çilesi. Kayıt için Gerekli Evraklar Nelerdir.


Yüzme Branşı için : Doktor onaylı sağlık raporu, Tam idrar tahlili ve Hepatit A testini rezervasyon personeline teslim etmeniz gerekmektedir. Boğaziçi yüzme yarışlarına, triatlon yarışlarına ferdi olarak katılacaksanız her işinizin peşinden kendiniz koşmak zorundasınız.


Sağlık raporu artık “tek hekim sağlık raporu ” olarak geçiyor ve aile hekimlerinden alınıyor. Okul Sporları İçin Sağlık Raporu Nasıl Alınır?


Okul sporlarında yarıştırılacak öğrenciler için sağlık raporu alınması gerekmektedir. Sağlık Raporları Usul ve Esasları Hakkında Yönerge yayınlandı ve artık bu yönergeye göre rapor alınabiliyor. Sporcu lisansı dışında sosyal faaliyet amaçlı spor faaliyeti için sağlık raporu alınması zorunlu değildir.


Yüzme lisansı için sağlık raporu

Kişilerden alınacak beyan formu ile spor faaliyetlerine katılım. Yüzücü lisansı çıkartmanın en küçük yaşı yaştır. Yüzme lisansı transfer işlemi için gerekli evraklar.


Bir kulüpten ayrılıp diğer kulübe geçmek için ihtiyacınız olan belge ilişiksiz belgesidir. Bu belgeyi ayrılacağınız kulüp yöneticilerinden talep etmeli ve aldıktan sonra ilk defa lisans çıkarıyormuş gibi ihtiyacınız olan belgeleri temin edip gerekli başvuruları yapabilirsiniz. Sporcu lisansı için sağlık raporu alacak kişilerin öncelikle yaşadıkları yerde Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı olan birimlerden sevk almaları gerekmektedir.


Bu sevk işlemi için e-devlet üzerinden talep oluşturulması gerekir. Bu kapsamda ilde belirlenen bin 3farklı noktadan günde bir su numuneleri alınıyor. Yönerge ile sporcu lisansı dışında, sosyal aktivite amaçlı rapor alınmasının gerekli olmadığı karara bağlandı. Aile Hekimlerinden başlayarak, sağlık kuruluna kadar olan tüm rapor süreçlerinin onaylanmasını sağlayan sistemdir.


Yalnız sağlık raporu için özel hastanelere başvurmadan önce dikkat edilmesi gereken bir husus var. Ehliyet için sürücü sağlık raporu nereden alınır?


Sürücü belgesi almak için istenen sağlık raporunu aile sağlığı merkezleri ve devlet hastanelerinden alabilirsiniz. Devlet hastanelerinden rapor alacakların randevu alması gerekmektedir. Ayrıca sürücü belgesi sağlık raporu için kişisel sağlık bilgi formunun doldurulması gerekiyor.


Bu formu e-Devlet sisteminde alabilirsiniz. Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonunun Vizyonu Sorumlu olduğu spor dallarının ülke çapında dengeli yayılmasını ve gelişmesini sağlamak, projeler üretmek, kurumsallaşmış yapısı ve nitelikli kadrosu ile bilimsel ve yenilikçi yaklaşımlarla Türk Atıcılığının önümüzdeki yıllar içerisinde Dünyada güçlü ülkeler arasında yer almasını sağlamaktır.


Spor lisansı için sağlık raporuna ihtiyacım var ancak vermiyorlar, aile hekiminin bulunduğu yerden alabilirsin diyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder