29 Haziran 2021 Salı

Yönetici ek1 hesaplama 2020

Ek-yönetici değerlendirme formu dosyasını ücretsiz, üyeliksiz indirin. Mayıs tarihinde başlayan yönetici atama başvurularında adayların en çok zorlandığı hizmet süreleri hesaplama hususu olacak. MEBBİS modülünde değişiklik yapıldığını görüyoruz.


MEM güncel listesi tcmebhaber. Buna göre yöneticilik iç.

Yönetici İstek Formu Ek( Müdür Yardımcısı ). EK-değerlendirme sonuçları il milli eğitim müdürlüğü tarafından açıklandı. Ek-değerlendirme puanlarını açıklayan illeri güncel liste halinde sizlerle paylaşacağız. MEB yönetici atama sonuçlarını açıklayan iller - il. Dipnot:Burada verilen puanlar ve sıralamaların tamamı bu sene yerleşen adaylara.


Dışı Atamalarda Oluşan Taban Pu. Genel GÜNCEL Haber.

Merkezi Sınav LGS Yerleştirme Tercihleri Yarın Başlıyor. LGS Tercihlerinde En Çok Merak Edilen Sorular ve Cevapl. Kamu yöneticilerine verilen maaşlar Ocak ve Temmuz aylarında yapılan toplu sözleşme zamları ve enflasyon farkı yansıtıldığında artmaktadır.


Ayrıca yöneticilerin evli olup olmadığı, çocuk sahibi olup olmadığı, sigorta ve BES kesintisi, ek tazminat gibi durumlara göre. Başvuru sonrasında Ek-formu esas alınacak olup her kategori için açık bulunan norm sayısının katı kadar aday mülakata girmeye hak kazanacak. Bunlardan herhangi birine katılmayan adaylar görevlendirilmek üzere başvuruda bulunamayacaktır.


Bu farkı anladıklarında da sorunları çok rahat çözecekler. Başakşehir farkı PUAN farkının. Bu tarihe kadar ise ihtiyaçları giderme şekli görevlendirme olacak. Burç hesaplama aracını kullanarak Güneş, yükselen ve Ay burcu dahil tüm burçlarınızı hesaplayın.


Doğum haritası çıkararak gezegenlerin ev konumlarını detaylı inceleyin. YKS Puan Hesaplama. Yayınlanan takvime göre yeniden görevlendirilecek yöneticilerin Ek-form üzerinden değerlendirme işlemleri başlatılmış, sonuçları ise Nisan Cuma günü. Malatya Turgut Özal Üniversitesi Bünyesind.


ANKARA EK-DEĞERLENDİRME SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

Detaylar haberimizde. Son Güncelleme: 28. YILI YÖNETİCİ EK-PUANLARI İÇİN TIKLAYINIZ. BİNGÖL İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ. EKYS “Temel Yurttaşlık Bilgisi” Ders Notu PDF İndir.


EKYS ‘ye hazırlanırken en önemli yardımcılarımızdan biri de. Tıkladığınız anda sonuçlara ulaşabilirsiniz. NİĞDE İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ. Yukarı Kayabaşı Mah.


Puanınızı öğrenmek için tıklayınız. Değer Arasındaki Verileri Hesaplama.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder