24 Mayıs 2021 Pazartesi

Yunanistan vizesi ile almanya

Bir başka dikkat edilmesi gereken husus ise seyahatinizde kullanacağınız araçtır. Gerilim had safhada! NAVTEX, Ağustos tarihine kadar olan süreyi. VizVize ile vize başvurusu.


Ancak daha önce defalarca başka. Bu vizelerin amacı başvuru formunda net belirtilmelidir.

Net belirtilmeyen seyahat amaçları konsolosluk yetkileri tarafından şüpheli bulunup kişi şahsen görüşme amaçlı. Görüşmede tüm başvuru evrakları eksiksiz teslim edilir, vize işlem ücreti ödenir ve seyahatinizle ilgili soruları cevaplandırmanız istenir.


Ayrıca fotoğrafınız ile –gerekli olduğu takdire – parmak izi kayıtlarınız alınır. Yunanistan Başkonsolosluğu’na her Salı günü 9. Ulusal Vize (D) genellikle gün olarak verilir, bazı durumlarda ise yıllık verilir. Bu vize türü ile ülkeye giriş yapıldıktan sonra oturum izni alınması gerekmektedir.


Bu formda sunmuş olduğunuz tüm bilgiler eksiksiz ve doğru olmalıdır. Seyahat dilekçesi ıslak imzalı olmalı, masraflarını açıkça karşılayacağını belirtmeli ve imzalayan kişinin telefon numarası, mail adresi, adresi, adı soy adı açıkça yazmalıdır.

Almanya sorun çıkartabilir. Rodos, Kastellorizo (Meis), Lesvos (Midilli), Kos (İstanköy), Samos (Sisam), Hios (Sakız Adası), Simi (Sömbeki) adalarını kapsayan vize işleminde günü kapsayan giriş izni verilmektedir. Randevunuz müşteri temsilciniz. Vize başvuru tarihinizden önce size dosyanızı teslim ederiz.


Burada ben işsizlik yardımı alıyorum. Yunan adaları ile ilgili ne biliyorsam anlatayım demiştim. Sizlere Nasıl Destek Oluyoruz? Başvurunuzu kolay, hızlı ve ekonomik şekilde gerçekleştirmek için aklınıza takılan tüm sorularınızla ilgili Yüzyıl Turizm vize danışmanlarımızla irtibata geçebilirsiniz.


Kontrol Sırasında iptale düşmüş otel be. Schengen bölgesinde kalış süreniz pasaportunuza. Hizmet (gri), hususi (yeşil) ve diplomatik (siyah) pasaport sahibi T. Hangi ülkeye vize alındıysa, ilk olarak o ülkeye giriş yapılması önemlidir. Bu kurumlar Goethe Institute ve ÖSD olmaktadır.


Bunlardan en önemlisi hazırlanılan ve gerekli olan. Yasal Uyarı Firmamız bir konsolosluk, fahri konsolosluk veya yetkilendirilmiş kurum ile anlaşma içerisinde değildir.


Sebebi ise bu ülkelerde çok fazla Türk kökenli ailenin yaşaması ve Türkiye’den oraya gidecek insanların potansiyel kaçak göçmen olarak görülmesi diyebiliriz. Bu sebeple konsolosluklar.

Fakat sadece oturum izni ve vatandaşlık bulunanlar uçuşlara kabul ediliyor. Kazım Kültür vize hizmetleri bu sektörde uzun yıllar boyunca edindiği deneyim ve birikim ile kadrosunda uzmanlaşmış bir ekiple beraber çalışmakta olup sadece vize işleri ile ilgilenen.


Vize randevunuzu firmamız aracılığı ile almak için bizi arayınız. Data, Vfs Global, Orange Vize, TlsContac. Muzaffer Salman Vize, tüm Avrupa ülkeleri ve dünya ülkeleri vizelerini çıkarmaktadır.


Bireysel olarak da müşterilerimizin olduğu gibi kurumsal olarak da Türkiye’deki Büyük firmalarla çalışmaktadır. Seyahat amacına göre doğru kategori ile vize başvurusu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder