26 Şubat 2021 Cuma

Yeni zelanda vatandaşlık alma

Yabancıların vatandaşlık almaları için ülkelerin belirlediği yatırım miktarı Dünyada parayla vatandaşlık alınabilecek diğer ülkeler Tayland: Turizmin merkezlerinden olan Asya ülkesinde. Okyanus üzerinden gelen nemli rüzgarlar nedeni ile ülke yıl boyunca yağış alır.


Letonya Cumhuriyeti çifte vatandaşlık kanununa göre çifte vatandaşlık başvurusunu yapacak olan kişiler Avrupa Birliği üyesi, Gümrük Birliği üyesi, NATO üyesi ülkelerden birinin vatandaşı olması gerekmektedir. Türkiye Cumhuriyeti NATO üyesi ve çifte vatandaşlığa izin veren.


Bu listemizde farklı sulara yelken açıp, yeni bir başlangıç yapmak isteyen izleyicilerimiz için her cebe uygun bir vatandaşlık tarifesi hazırladık! Bizi facebooktan takip edin!

Oturma izninizin süresi bitmeden ay önce yenileme işlemleri başlatmanızda yarar vardır. Yenileme işlemleri için göç bürosuna gitmeniz yeterli olacaktır.


Süreç olumlu sonuçlandığı takdirde Kanada pasaportuna da sahip olabileceğiniz vatandaşlığınızla birlikte seçme ve seçilme hakkınız da olacaktır. Dünyada diğer ülkelerle kıyaslanırsa vatandaşlık alma süreci, en hızlı gelişen ülkelerden birisi Kanada’dır. TL) arasında yatırım yapmak gerekiyor. TL) bir gayrimenkul almanız yeterli.


Vize, göçmenlik ve vatandaşlık hakkında bilmeniz gereken herşey. Yabancıya vatandaşlık şartlarının kolaylaştırılması sadece gayrimenkul sektörünü değil, tüm sektörleri olumlu yönde etkileyece.


Son zamanlarda Dünya’da hakim olan krizle ilgili olarak ülkelerin yeni bir adımı sıkça konuşulur oldu.

Krizle boğuşan ülkeler kend. Süper zenginler artık sadece paralarını özel jetlere, yatlara ve otellere değil aynı zamanda ikinci bir vatandaşlık için de harcıyor.


Hatta öyle ki Bloomberg tarafından yapılan bir araştırmaya göre, zengin kişilerin başka bir ülke vatandaşı olmak için milyon dolar kadar para harcadığı ortaya koyuldu. Birçok ülke kendi ekonomisine katkı sağlayacak kişilere vatandaşlık hakkı verirken Bolivya sadece anne ve babası Bolivya asıllı olan çocuklara vatandaşlık kapısını aralamaktadır. Zenginler salgından kaçış için vatandaşlık satın alıyor!


Corona virüsü salgınından fazla etkilenmeyen ya da kısa sürede kontrol altına alan ülkeler, zenginlerin gözdesi haline gelmiş durumda. Dünya çapında birçok varlıklı insan, olası bir yeni karantinadan kaçmak için bu ülkelerden oturma izni ve.


Portekiz: 5bin euro. Singapur: milyon Singapur doları. Kolay vatandaşlık veren ülkelerin neredeyse hiçbiri ırksal bir ayrım yapmamaktadır.


Arnavutluk, 2bin dolar yatırım yapan işadamlarına vatandaşlık veriyor. Zelenda vatandaşlığı alabilmekse oldukça kolaydır. Hong Kong, milyon 2bin dolar civarında yatırım yapanlara vatandaşlık hakkı veriyor.


Bu yasal profesyoneller tarafından yapılmalıdırRomanya'nın bu aşamada yeni doğmuş bir vatandaşı olan Bükreş, ülkeye bir gezi gerektirmiyor. Doğum belgesi almak. Sertifika alma süresi iki ila üç ay arasında değişir.


Vatandaşlık restorasyonunu onaylayan bir sertifika alacaksınız. Eğer reşit olmayan çocuklarınız varsa.

Yeni Zelanda vatandaşlık için zorlayıcı bir mülakat düzenlemektedir. Ama bir kaç farklı yöntem ile vatandaşlık alma şansı vardır. Ama çocuğunuzun Almanya’da yıl boyunca kalması gereklidir.


Ayrıca Almanya’da bulunan herhangi bir okulu okuması gerekir. Bir diğer yöntem ise sadece bir vatandaşlık seçmektir. Tüm dünyada zenginler, olası bir yeni karantinada evlerinde tıkılıp kalmak yerine uzak ve güneşli bir plajda günlerini geçirmek istiyor. Bu habere tepkiniz: Bu haberin disqus yorumları için tıklayınız.


Kişi başına satın alma gücü paritelerine göre ülkeler listesi. Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla. Uluslararası Para Fonu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder