4 Aralık 2020 Cuma

Yunanistan vize evrakları

Bu evrakların arasında her vize tipi için değişmeyen ana belgeler vardır. Yunanistan Schengen Vizesi İçin Gerekli Evraklar. Bu belgeler aşağıdaki listede. Başvuru sahiplerinin dikkatine!


VİZE ÜCRETLERİ HAKKINDA. Ek hizmet para birimi ( fotokopi, SMS, kargo, fotoğraf) TL olmaya devam edecektir.

Bazı durumlarda Konsolosluklar ek evraklar talep edebilmektedir. Konuyla ilgili en güncel bilgiyi yine feribot firmalarından alabilirsiniz. Evraklarınızın en az son ay içinde alınmış olması gerekir. Eğer bu işlemleri nasıl yapacağınızı öğrenmek için günlerce boşa vakit harcamak istemiyor ya da tekerleği yeniden icat etmek istemiyorsanız, size firmamızın vize danışmanlık hizmetlerinden faydalanmanızı öneriyoruz.


Ayrıca kişinin eğitim durumu, mesleki kariyeri ve emekli. Doğru evraklarla, eksiksiz bir vize başvurusu yapmak için lütfen uzman vize temsilcilerimizi arayınız. Schengen ülkesinden vize aldıysanız ve vize sayfanızın sol alt kısmında VIS ibaresi bulunuyor ise evrakları tarafımıza kargo ile göndermeniz yeterlidir.


Yeni ve eski pasaportlarınız.

Firmamız tarafından doldurulacaktır. Evraklarda eksiklik ya da hata olması sürecin geç sonuçlanmasına ya da vize reddi alınmasına neden olabileceğinden bu işlemler titizlikle yapılmalıdır. Ancak tüm evrakların. Evraklar üzerinde her hangi bir yırtık veya yıpranma olmamalarıdır.


Bu tip vizelere başvuru yapmak için gerekli olan evraklar hemen hemen. Herhangi bir aksilik yaşamamak için vize işlemlerinize seyahatinize ay öncesinden başlatmanız tavsiye edilmektedir. Vizeniz sonuçlandığında sizinle iletişime geçilecektir. Schengen vizesi, abartıldığı kadar çok zor bir vize türü değildir.


Minimum euro civarında size masrafı olur. Sıkıntılı olmasından kastım sana. YUNANISTAN Konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe, - Pasaport, - Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi gerekmektedir. Banka hesap cüzdanının.


Aile ve Arkadaş Ziyareti Vizesi. Kültürel - Sportif - Konferans. Birlikte gidilecek aile üyelerinin veya arkadaşlarının önceden alınmış bir Schengen Vizesi varsa, her başvuru sahibi birlikte gideceği kişi veya kişilerin geçerli vize fotokopilerini getirmek zorundadır. Konuya ilişkin değişiklikler ya da farklı uygulamalar tamamen Yunan mercilerin elindedir.


Dolayısı ile yapılan değişiklikler. Eğer buna ayıracak ufak bir bütçeniz varsa, mutlaka profosyonel vize danışmanlığı yardımı almalısınız.

Her ne kadar "ben ingilizce veya gerekli dilleri biliyorum", veya "benim daha ö. Schengen, Avrupa’da bulunan ülke arasında imzalanan bir anlaşmadır. Yapılan işlemler içerisinde en önemli etken vatandaşların kendilerinden istenen bilgileri eksiksiz ve tam bir.


Vize başvurusu yapacak kişiler. Doğru vize kategorisi belirlendiktan sonra evrakların eksiksiz olarak hazırlanması, belgelerin tarihlerinin güncel olması ve bilgilerin tam ve doğru bir şekilde verilmiş olması önemlidir. Bu sunumlar dahilinde ise kısa sürede başvurularınıza istinaden bir dönüş sağlanacaktır.


Bu dönüş dahilinde ise artık vizelerin olumlu veya olumsuz sonuçlanacağı ortam zeminleri de. Anne ve Baba dan ayrı yada herhangi birisi ile seyehat edecek olan yaşından küçük çocuklar için Noter onaylı MUVAFAKATNAME istenmektedir.


Konsolosluk, duruma bağlı olarak rezervasyonların satın alınmış olmasını talep edebilir. Teslim etmeniz gereken belgeler arasında bulunan vukuatlı nüfus kayıt örneğinde açık adresinizin görünmesi özellikle talep edilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder