6 Kasım 2020 Cuma

Wolfteam klan nasıl kurulur

Ustar 11views. Ceskor 56views. WOLFTEAM DÜNYANIN EN İYİ. Wolfteam Nasıl İndirilir?


Herkese selam bu gün klan savaşları serisinin devamındayız ve syıkım atarak eğleniyoruz umarım keyif alırsınız. Tekli Oyun Modu (Duo) Nasıl Kurulur.

Oyunda klan kurarak arkadaşlarınızı klanınıza toplayabilir, hep birlikte büyük savaşlara daha keyifli bir şekilde katılabilirsiniz. Hayatta kalma lobisine girilir.


Oda kur butonuna basılır. Açılan pencereden «Çift» mod seçilir. Oyuncu sayısı 2’şerli takımdan kişilik.


Clash of Clans oyununda yeni bir klan kurmak için öncelikle klan kalenizi inşaa etmeniz gerekir. Oyunun başında yıkık durumda olan bu kaleyi inşaa edip kullanılabilir hale getirdikten sonra yeterli altın bakiyeniz ( 4altın ) var ise kalemizi seçerek altta çıkan klan sekmesine tıklıyoruz.


Tıkladıktan sonra karşınıza yukarıda ana sekme gelecektir.

Klan Sistemi Nedir ? Altın karşılığında tamir ettirmeniz gerekecek. Yani yapılacak ilk adım. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir (Mobil) - Masaüst.


Ondan sonrasında size yardımcı olmaktadır. Bu tamamen senin oynayış zevkine kalmış! Ama space ile zıplamanın keyfi de çok başka be!


Bir klanda en fazla lider, asistan ve toplam karakter bulunabilir. Cvp: Clan nasıl kurulur =? Sunucu seçimini yap. Lobi ekranında «PVP» butonuna tıkla. Admin Bir Salı Ağus.


Akılda kalıcı ve farklı bir ‘ klan ismi’ bulmak son derece önemlidir. Burada dikkat etmeniz gereken başka bir konuda farklı ve ne anlam taşıdığı olacaktır.


Cs go klan nasıl kurulur ? ITekTürKResmi Fan Sayfasıdır. Torrent ile indirmek için sağdaki butona basınız.

Manuel indirme için Kurulum Yöneticisini İndir butonuna. Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS oyunudur. Sezon Çok Yakında Başlıyor!


Ve şuan da bir çok kişi bu hilelerden bazılarını yapıyor. Eski işleme göre: İlk olarak apl. Ve hilemizi yapıyorduk.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder