26 Ekim 2020 Pazartesi

Yabancılara oturma izni yeni yasa

Göç İdaresi Genel Müdürlüğünün yeni yayımlamış olduğu kanun gereği turizm amaçlı oturma izinleri yıldan daha fazla. Yani Uzatma yaparken bir sebep sunmanız gerekcek. Yeni yasayla birlikte tüm oturma izni başvuruları adrese bağlı olarak ilgili Göç İdaresi’ne yapılacaktır.


Oturma İzni haberi bulunmuştur. Maddesi kapsamında oturma izni ikamet tezkeresini kaybeden kişiler, ikamet tezkere belgelerini kaybettiklerine dair, bulundukları polis merkezine bildirmeleri ve kayıp eşya tutanağı doldurup ardından en yakın zamanda bulunduğu İl Göç İdaresine giderek yeni ikamet tezkeresi için başvurusunda bulunmalıdır.


Böylelikle yeni ikamet tezkerelerine kavuşmuş olurlar.

Uzmanlığına güvenmediğiniz insanların vaatlerine aldanmayın. Sorularınız için bizi aramaktan. Bu amaçla ikamet izni talebinde bulunan yabancılara en fazla beşer yıllık sürelerle yabancı oturma izni düzenlenebilir.


Yeni gelenlere yani ilk defa ikamet izni alanların tekrar turzim amaçlı uzatma izni olmayacaktır. Veya burada çalışıyor ise ikamet süresi bitmeden çalışma izni yaptıracaktır. Turizm amaçlı bir yılı dolduranlar farklı ikamet türlerine geçecektir.


E İkamet Randevusu Alma. Başvurusu Nasıl Yapılır? Bir cevap yazın Cevabı iptal et.

Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde bu durum daha bariz bir şekilde görülmektedir. Yabancı oturma izni yeni yasa ile İl Göç İdareleri, gerek ilk başvuruda gerekse uzatma başvurularında daha detaylı.


Uluslararası hukuk kurallarının ve ulusal hukukumuzun ülkemizde paralel olarak uygulanması konusunda yabancı kişinin sahip olduğu bir takım haklar ve yükümlülükler vardır. Bu hak ve yükümlülükler konusunda yabancı kişinin ülkemizle arasındaki yasal bağlantının kurulduğu en önemli zeminlerden.


Yeni yasa uyarınca, Rusya’da yabancı ülke vatandaşlarının oturum izni başvurularının incelenme süresi altı aydan dört aya indirildi. Rusya vatandaşı ile evli olanların, mültecilerin ve Rusya’dan geçici sığınma hakkı alan kişilerin de dahil olduğu bazı kategorilerdeki yabancı ülke vatandaşları, artık oturum izni için belirlenen kotalardan muaf tutuluyor.


Bu sayede ikamet izni bitmesiyle yeni ikamet izni başlar ve herhangi bir kesintiye uğramadan uzar. Tasarıda ülkeye yeni gelen yabancılara bir yıl yerine, iki ila dört yıl arasında oturma izni veriliyor. Her yıl yenilenmesi gereken oturma izni, ülkede yaşayan yabancılar ile izni veren.


Uzun Dönem İkamet İzni. Maddesine göre tür oturma izni çeşidi bulunmaktadır. Yabancılar ve Uluslararası Koruma Kanununun 30.


Rusya oturum ve vatandaşlık rejimini yumuşatma adımlarına devam ediyor. Son olarak, Ekonomik Kalkınma Bakanlığı tarafından hazırlanan yeni bir yasa tasarısı, ülkede emlak alana oturum ve çalışma izni verilmesini öngörüyor. Neden Sebep çünkü her ülkenin kendine göre harç ücretleri farklılık göstermektedir. Göç İdarelerindeki işlemlerin daha hızlı sonuçlanması adına, günümüzde profesyonel bir danışmanlık desteği almak oldukça önemlidir.


Yayınlanan yeni yasade vatandaş olmak. Türkmen vatandaşlarının.

Vladimir Putin, ülkede oturma izni alma imkanı bulunan yabancı vatandaşların listesini genişleten bir yasa imzaladı. Yasaya göre, ruhsat verme başvurularının değerlendirilme süresi altı aydan dört aya indiriliyor.


Aynı şekilde yurt dışında bulunan. Ev alan yabancılara oturum izni.


Eski sistemde mülk alındıktan sonra yabancılara oturum izni vermek için bazen yıla kadar varan sürelerle yabancıların araştırıldığını aktaran Bulut, “Beklenen yasa çıkarsa bu süre ortadan kalkacak. Bu durum hemen tapu almak isteyen yabancıları peşin alıma da yönlendirebilir” dedi. Katarlı alıcıların bunu istediğini ifade eden Bulut, şöyle.


Kurulduğumuz günden bu güne kadar ki sürede binlerce müşterimizin yabancı yatırımcının şirket kuruluşu, çalışma izni ve diğer belge başvurularını yapıp süreci başarılı ve güvenilir bir şekilde. Ekonomik krizle mücadele eden İspanya da hükümet, ev satın alan yabancılara oturma izni verilmesini öngören bir yasa hazırlıyor.


Belirtilen kararla ülke menfaatlerinin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder