3 Eylül 2020 Perşembe

Yeni zelanda ya yerleşmek

Mesleğiniz yeni zelanda ’da aranan meslekler listesi içinde bu yönden şanslısınız birde yanında iyi derecede ingilizce biliyorsanız değmeyin keyfinize. Yeni Zelanda’ya Yerleşmek RÖPORTAJ. Ben yıllık jeoloji mühendisim yeni zelanda ya yerleşmek ve çalışmak istiyorum. Eskiden 1olan puan limiti yogun talep sebebiyle 160‘a cikartilmis.


Kendi puanlamanizi asagidaki link uzerinden otomatik olarak yapabilirsiniz.

Sayfaya gitmek icin tiklayiniz. Doğum yoluyla vatandaşlıkta vatandaşlık alma süreci daha hızlıdır. Ben ise eğitim ajansı değilim. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’den de Kanada’ ya seyahat etmek isteyenlerin yanı sıra Kuzey Amerika ülkesine yerleşmek ve o ülkenin vatandaşı olmayı düşünen insanlar hatırı sayılır rakamlara ulaşmakta.


Kanada ise yıllara göre değişen bir oranla, her yıl ortalama 2binin üzerinde göçmen kabul ediyor. Amerika Birleşik Devletleri’ne de komşu olan bu ülkenin.


Diğer 2’si Şili ve Arjantin. Madem bu göç etme meselelerine girdik, yurtdışına göç etme rehberinden tutun, Kanada’da, Avustralya’da, Dubai’de hatta Uruguay’da yaşama k.

James Cook tarafından şimdiki ismi New Zealand olarak adlandırılmıştır. Yeşilay sevdalısı arkadaşlar için bu ülke biçilmez kaftan diyebiliriz. En pahalı sigara fiyatları bu ülkede, hatta yeni yıl itibariyle %daha zam bekleniyor. Halkın %91’i nükleere karşı.


Kanada’ ya yerleşmek için öncelikle devletin sizden istediği evrakları eksiksiz tamamlamanız gerekmektedir. Adli sicil kaydınız, sağlık raporunuz, seyahat dökümünüz, son yılda çalıştığınız şirketlerin bilgisi ve son yılda ikamet ettiğiniz yerlerin adreslerini belgelemeniz gerekir. En önemlisi de bankada belli miktarda bir varlığınız ve bunu nasıl elde. Anasayfa Portal Forum.


Yeni zelanda daha güzel bende oraya yerleşmeyi düşünüyorum bildiğim kadarıyla dilini bilmen ve iş teklifi a. Bir kişinin şirket kurması o kadar kolay ki “online” olarak business. En ünlüsü herkesin bildiği “uçamayan kivi”. Kivi gibi daha birçok özel mahluk okyanusun bu köşesini mekân edinmiş yaşayıp giderken beyaz adam geldi, aslında daha önce gelen kahverengi adam da aynı.


Balinacılar beraberinde getirdikleri alkol, silah ve hastalıklar, kedi köpek gibi evcil hayvanlar yanında fare vb gibi. Kuzey ve Güney olmak üzere iki büyük adadan ve küçük adacıklardan oluşur. Adalara ilk yerleşim çevre adalardan ve Asya kıtasından yapılmış.


Yine muhasebe alanında iş arayan ve farklı bir ülkede çalışmak isteyen kişiler İrlanda ya da Yunanistan’ı tercih edebilmektedir.

Bunu bir çeşit görgüsüzlük olarak algılamaktadırlar. Almanya’ ya taşınan ve hayatını orada devam ettiren herkesin. Size dair iyi bir şey söylerken bile. Peki bu nasıl başarıldı?


O zamandan beri saygın tasarımcı Kelly Watson tarafından bir araya getirilmiştir ve birlikte gerçek kadınlara yönelik kıyafetler üretmekte, pratikliği lüks ile birleştirerek gerçekten istenen parçaları yaratmaktadır. Arkanda kimse bırakmadın mı? Birine bir şey olsa, dönüp gelemezsin.


Dünyanın bir ucu dedikleri yer oralar işte. Ama sen onlardan değilsin ki? Yanında kafanı da alıp götürdüğün için, Sydney’de bir kafede mutlu mutlu oturup ilkokul.


Cem Boyner, yurtdışında yerleşmek isteyenler için yazmış. Göçmek isteyenler bir kez okumalı ! Herkeste bir gitme arzusu. Bu ücret her türlü göçmen kategorisi için uygulanıyor.


Girişimciler içinse bu miktar her başvuru için 9NZ$.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder