30 Eylül 2020 Çarşamba

Vodafone adıma hat açılmış dilekçe örneği

Böyle bir durumun başınıza gelmesi muhtemel. Bu gibi olaylarla karşılaşmamak adına e-devlet üzerinden Tc kimlik numaranızla giriş yaparak üzerinize hat olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Ya da açılırsa ne gibi sorunlar yaşarım. Adıma hat açılmış mı?


Vodafone fatura itiraz dilekçesi örneği. Haberiniz olmadan adınıza açılan hat veya hatlar ile çeşitli dolandırıcılık işlemleri yapılabilinir. Bu sizleri maddi ve manevi çok büyük sorunlarla karşı karşıya. Aşağıda adınıza kayıtlı hattın kullanımı ile ilgili basit bir dilekçe örneği yer almaktadır.


Vodafone adıma hat açılmış dilekçe örneği

CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA MÜŞTEKİ: Adınız ve Soyadınız, Tc. Kimlik bilgimi kullanarak adıma hat açılması. Bu hatlar ile dolandırıcılık gibi faaliyetlerde bulunulmuş. Türkcell merkezden.


Genel müdürlüğünüze verilen bilgiler dahilinde dilekçe ve kimlik bilgilerimi gönderdim ve savcılığa suç duyurusunda bulundum. Benden habersiz adıma açılan hat için nasıl bir dilekçe yazmalıyım?


Kişinin iradesi ve bilgisi dışında kendisi adına düzenlenmiş bir GSM hattı mevcutsa kişinin bununla ilgili yazacağı dilekçenin mutlaka kişinin nüfus bilgilerin ve TC kimlik numarasını içermesi gerekir. Vodefonedan adıma adet hat çıkarılmış haberim olmadan biri ile de birilerinden para istenmiş polisiz para gönderin falan diye. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir - Masaüst.


Vodafone adıma hat açılmış dilekçe örneği

Sikayetlerinizi iletmek, bilgi almak veya islem yapmak için sayfamizi ziyaret edebilirsiniz. Online Self Servis menüsünde yer alan Hat ve Telefon İşlemleri ve Hat Bilgileri sekmelerini sırasıyla tıkladıktan sonra Fatura Hesabı, Tarife ve Hat Bilgileri sırasıyla seçilebilir. Teşekkürler, oyunuz kaydedildi. Faturalı hat, faturasız hat, bireysel ve kurumsal olarak diğer operatörlerden geçişlerde ve yeni abonelerine cezbedici kampanyalar sunar.


Bu yazımızdan hat başvurusu. Adına hat sorgulaması yapan kişi, bu sorgulama sonucunda bilgisi dışında hat alındığı ve bu hattın kullanıldığını tespit ederse, hemen Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunmalıdır. Suç duyurusu için öncelikle dilekçe örneği hazırlamak gerekir. Yazdığım sorunumla ilgili ne bir dilekçe örneği gönderildi.


Görüş ve önerilerinizi bekliyorum. Aşağıdaki kimlik bilgilerinin kullanılması şikayet dilekçesi örneğini indirip kendinize uygun şekilde doldurup adliye kurumuna başvuruda bulunabilirsiniz. Yıllardır ülkemizde özellikle Açık Hat noktasında büyük bir boşluk yaşanmakta ve büyük sıkıntılara davetişye çıkarılmaktadır.


TK tarafından 2-sene önce alınan bir karar ile Açık Hat Satışı her ne kadar yasaklanmış olsa da halen açık hat satışı yapan firmalar veya kişiler bulunmaktadır. Açık Hatlar genelde sizin herhangi bir şekilde kimlik fotokopinizi. Geçen sene yaklaşık bu dönemlerde gene bu durumu yaşamıştım.


Vodafone adıma hat açılmış dilekçe örneği

E-devlet üzerinden kontrol ettim. Benden Habersiz Hat Açılmış Nereye Nasıl Şikayet Ederim? Avea, Vodofone, Turkcell ya da başka bir operatörde üzerime kayıtlı hat var mı öğrendikten için e-devleti kullanmanız yeterlidir.


Mesaj Tarihine Göre. Kişilerin TC kimlik numaralarının elde edilerek kişilerin haberi olmadan GSM hattı açılması sorununa çok sık rastlanır. Bununla ilgili ilk olarak bu durumun nasıl tespit edileceği üzerine gidilmelidir.


Daha fazlasını uzmanımızdan öğrenin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder