23 Eylül 2020 Çarşamba

Vfs fransa vize takip

VFS Global, Fransa Büyükelçiliği resmi partneridir. Bilgi edinin ve başvurunuzu yapın. Randevu için Bir Tarih Belirleyin. Apply for a visa Find information and begin your application.


Book an appointment.

Schedule your appointment with us. Muhsin Yazıcıoğlu Cd. Bu servis sadece başvurunuzun nerede olduğunu göstermekle birlikte başvurunun incelenmesinin hangi aşamada olduğunu belirtmez. Hollanda için kısa süreli Schengen vizesi veya Krallığa bağlı Karayipler için vize başvurunuzu VFS üzerinden yapabilirsiniz.


Step Before you decide to apply for a visa please make sure you familiarize yourself with the information on the visa subclass you are applying for. Uzun dönem vize türünde (D tipi vize ) seyahatinize en fazla ay kala başvuru yapabilirsiniz. Bilgilenmek, dosyanızı hazırlamak ve teslim etmek hatta başvurunuzu takip etmek için, Fransa ’ya (.. ) lire la suite.


Türkiye’den Fransa için vize başvurusu.

Anlayışınız için minnettarız. Eletronic Visa Appointment and Information Service. Kurtuluş Deresi Cad. Vize Başvuru Merkezi.


Our operations are impacted by Covid-1 for latest information click here. Fransa schengen vizesi için gerekli başvuru evraklarını hazırlayın. Evraklarınızı teslim edin. Vfs Global ‘in websitesinden başvuru için randevu alın.


Welcome to France-Visas - The official website for visa application to France. Planning a holiday, business trip or any other project in France ? This website provides information on how to navigate each step of your visa application process. Bu gibi nedenlerden dolayı vize başvurusunda bulunacak kişilerin, Fransa randevunuzu mümkün olduğunca ay öncesinden alarak başvurularını yapmalarında fayda vardır.


Başvuru işlemini gerçekleştirmeden önce ziyaret amacınızın net olması gerekmektedir. Firmamızın vize başvurunuz boyunca size yardımcı olacağını başvurunuzun başından sonuna kadar takibini yapacağını unutmayınız. Hangi vize kategorisine başvuruda bulunmanız gerektiği.


Gişede, dosyanızın özel numarasını belirten bir makbuz verilir. Konsolosluklara başvuru yapılmamaktadır.

Aşağıdaki illerde ikamet eden başvuru sahipleri, Ankara’daki. Haberler ve Duyurular.


Bu sayede Kırklareli için İstanbul üzerinde bulunan kuruluş merkezi üzerine bağlantı oluşturacak şekilde hızlı, güvenli ve sorunsuz bir kapsamda vize işlemleri gerçekleştirilebilir. Vfs global web sitesinde yer alan Fransa vize başvurusu bölümüne girerek, online randevu sistemi alabilirsiniz. Yönlendirmelere göre vize başvurunuzu gerçekleştirdikten sonra takip sistemini kullanabilirsiniz.


Fransa ’ya seyahat yapmak için hazırlanması gereken evrakların eksiksiz ve doğru. Yeni adresi : İşçi Blokları Mh.


Ofisimizi ziyaret ederek Fransa vizesi hakkında bilgi almak, uzun süreli Fransa vizesi başvurusu gerçekleştirmek için ofisimizle iletişime geçebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder