28 Eylül 2020 Pazartesi

Twitter dul

Twitter dul

Bireysel başvuru sahiplerinin başvuruya gelmeden önce zaman kazanmak adına online randevu almalarını öneririz. Partnering with governments across the worl we support visa applicants through the entire application process. If you’re ready to arrange your visa application appointment, see below to begin the next part of the process.


Twitter dul

To book your appointment or if you have any enquiries, contact one of our representatives on the details below. Başvurunuzu VIP Odası’nda size özel hizmetler aracılığıyla yapmak isterseniz buraya tıklayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.


Kullanabileceğiniz diğer tüm ek servisler için ‘’EK SERVİSLER’’ sayfamızı ziyaret. Yetki alanlarına göre şehirlerin listesini aşağıda bulabilirsiniz. Randevusuz başvurular kabul edilmeyecektir. All Rights Reserved.


E-posta, web-sohbet, SMS veya diğer güvensiz elektronik ortamlarda randevu sisteminin gerekli kıldıkları dışında herhangi bir kişisel bilginizi paylaşmayınız. Do you need a visa? Vizeye ihtiyacınız var mı?


Sitemizi kontrol edebilir ve vize başvurusu için bizleri arayabilirsiniz. VFSglobal ofislerinden vize başvuruları yapabilmeniz için öncelikle randevu almanız gerekmektedir.


Twitter dul

VFSGLOBAL ofislerinden vize başvuruları yapabilmeniz için öncelikle randevu almanız gerekmektedir. Schedule an appointment:To schedule an appointment use Schedule an appointment link on the left menu. Scheduling an appointment involves following steps: a. We are not in agreement with a consulate or honorary consulate. IData, Vfs Global, Vısalia Global, BLS International, TlsContact, or any consulate.


Our company is a brokerage house specializing in visa processing, advising on transactions such as commercial, tourist, session, family union. Kişiler sistemden gidecekleri ülkeler için randevu alıp Vfs Global başvuru merkezinde (Fahri Konsolosluk) evrak teslimi yapmak zorundadırlar.


Firmamız bu süreçte randevu sistemine kaydınız ve evraklarınızın tamamlanması gibi başvurunuzun kilit noktalarında devreye girerek olumlu başvurular gerçekleştirmenizi sağlamaktadır. Kindly visit Vfs Global site to get complete URL.


Başvuru sahipleri pasaportların elçilikten gelmesinin ardından bilgilendirilecekler ve vizeleri olumlu değerlendirilmişse, elden veya kurye yoluyla vizelerini teslim alabileceklerdir. Vfs Global firması 1milyondan fazla uygulama yapmış olup vize işlemleri ile ilgili aracı kurum olarak çalışmıştır. Mailime gelen doğrulama linkine tıklamama rağmen kabul etmiyor. Lütfen bir an önce bu sorunu çözmenizi rica ediyorum.


Acil vize almam lazım. Alanında uzman ekibimiz tarafından bu işlem sağlanacaktır. Bu hizmetler isteğe bağlı olarak seçilebilir ve ekstra ücrete tabidir. VIP ve Mesai saati dışında randevu alma gibi hizmetlerden oluşan bu ek servislerden VIP Hizmeti EURO, Mesai saati dışında randevu alma hizmeti ise EURO olarak fiyatlandırılmıştır.


Fransa, İsviçre ve Hollanda gibi ülkelere vize almanızı sağlayan Vfs Global Türkiye’nin İstanbul Harbiye ve Altunizade ilçelerinde, Ankara’da, İzmir’de, Bursa’da, Edirne’de, Antalya’da, Gaziantep’te ve Bodrum’da ofisler. Kanada vize başvurunuz tarafımızca hazırlanacak olup, Kanada konsolosluğunun belirlediği kurum olan Vfs Global üzerinden randevu sistemine girişinizin yapılması sağlanacaktır.


Portekiz vize başvurunuz tarafımızca hazırlanacak olup, Portekiz konsolosluğu nun belirlediği kurum olan Visalia Global üzerinden randevu sistemine girişinizin yapılması sağlanacaktır. Başvuru sahiplerinin başvuru tarihi ve gidiş tarihi arasında en fazla gün öncesinden başvurusunu gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bize vize için başvuru yaptığınızda, sizin için en yakın tarihe vize randevu alma işlemi yapılmaktadır.


Yapmış olduğumuz vize işlemleri sırasında hangi evrakların gerekli olduğunu belirleyerek vize almanız konusunda size uzman desteği sunuyoruz. Koronavirüs - Sıkça Sorulan Sorular.


VFS GLOBAL - Duration: 1:28. Soru: Elimdeki resmi Fransız oturum izninin geçerlilik süresi dolmak üzere ve korona salgınından dolayı, Türkiye’ye giriş sağlayamıyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder