21 Ağustos 2020 Cuma

Yurtdışı fuar takvimi 2020

ULAŞMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Katılacağı Fuar Takvimi. Tüyap, Tüm Fuarcılık Yapım A. Yılı Turizm Fuar Takvimi için ev sahibi ülke ve tarih bilgisi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.


AMB Tamir takım makineleri, Montaj tekniği, Metal işleme,Ölçüm makineleri Fuarı.

FUAR ORGANİZASYONLARI. JUNIOSHOW Bursa 14. Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı CBME. Fuar Sepeti ürün ve hizmetleri hakkında e-posta kanalından tanıtım, bilgilendirme, kampanya, bülten ve duyuruları almayı kabul ediyorum.


TÜİK verilerine göre İzmir’in nüfusu 4. Toplu taşıma (metro, otobüs vb.) seferleri yoğun. Ayrıca fuar etkinlik dönemlerinde, organizatör firmalar tarafından servis hizmetleri veriliyor.

Detailı bilgi alablirsiniz. Isıform Rezistans Tel. Aynı zamanda HIS’in yıllık ul. E-Bülten Kaydı Oluşturun. Etkinliklerimizden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olabilirsiniz. Buna göre bakanlık büyük olmak üzere toplam turizm ihtisas fuarına katılacak. Otomobil Fuar Takvimi Her yıl binlerce otomobil severi buluşturan, firmaların boy gösterdiği fuarlar birçok kişi tarafından merakla beklenir.


Fuarlar yeni otomobilleri, yeni teknolojileri tanıtmakla kalmaz müşteri ile alıcıyı, tedarikçi ile firmayı buluşturur. Türkiye: Gapfood 14. Tarım fuarları nerede? Kitap Fuar Takvimi : Çukurova 13.


Yer: CNR EXPO İstanb. Bu yüzden de mutlaka fuar takvimlerini takip etmenizi ve mümkünse ailenizle ya da arkadaşlarınızla beraber bu fuarları ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.


Yurtdışı Fuar Takvimi. EF ile Eğitim Fuarları.

Ziyaretçiler ve katılımcılar için bilgiler. Tekstilden giyime, tarımdan. Covid - sebebiyle ofisimiz kapalidir. Yeni Web Sitemiz Yayında ! Bir cevap yazın Cevabı iptal et.


E-posta hesabınız yayımlan. Tüm üyelerimiz fuarlar süresince ikram hizmetinin ve görevli ekibin yer alacağı TÜRSAB stand alanını, toplantı ve iş görüşmeleri için ücretsiz kullanabileceklerdir. Evlilik Fuarı İlk defa düzenleyeceğimiz Evlilik Fuarı.


FASTENER FAIR FRANCE. Your message has been sent. Almanya’nın Düsseldorf ve Amerika’nın Las Vegas şehirlerinde üretim merkezleri açarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder