24 Ağustos 2020 Pazartesi

Tüvtürk vize randevu

Bunun dışında TÜVTÜRK adını kullanarak ücretli randevu veren kurum ve kişilere itibar etmeyiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız.


Web sitemiz üzerinden TüvTürk aracılığı ile binek araçlarınız için ( Vize -Muayene) randevusu alabilirsiniz. Tüvtürk resmi web sitesi ve TÜVTÜRK A. Kredi kartı, hava vb. Randevu almak, güncellemek ve iptal etmek için plakanızı girin ve ilinizi seçerek devam edin Tüm bu işlemler için plakanızı girin ve. Kurulu ş tarafından antetli ka ğıt kullanılarak hazırlanan yetki yazılarında ka şe bulunması şartı aranmaz.


Tüvtürk vize randevu

Araç Muayene İstasyonları. Antetsiz ka ğıda hazırlanmı ş yetki yazılarında ise ka şe bulunmalıdır. BU WEB SİTESİ TÜVTÜRK VE İŞ ORTAKLARI WEB SİTESİ DEĞİLDİR.


ARAÇ SAHİPLERİNİN ŞİRKETİMİZDEN REZERVASYON HİZMETİ VE GEREKENLER HAKKINDA ÖZEL BİLGİLENDİRME ALDIKTAN SONRA ÜCRET TALEP. Aracınızın muayene öncesi durumunu sorgular, muayene de bulunması gereken ekipmanları ve gerekli belgeleri hazırlamanız da size rehberlik eder.


TÜVTÜRK Randevu İptali, Randevu Tarihi Değiştirme, İstasyon Adresi ve Yol Tarifi Aracınızın muayenesi için almış olduğunuz randevu tarihinizi iptal etmek istiyorsanız ekranda yer alan iptal butonuna, randevunuzun tarihini erkene almak ya da ileri bir tarihe ertelemek istiyorsanız güncelle butonuna tıklayınız. Kullanılmak istenen bir aracın mutlaka muayenesi yapılmalıdır.


Bize Ulaşın sizin yerinize en uygun zamana randevunuzu alalım! TÜVTÜRK araç muayene randevusu almak için müşteri hizmetleri de tercih edilebilmektedir. Bu telefon numarası.


Tüvtürk vize randevu

Muayene istasyonları şu anda açıktır, randevu alabilirsiniz. Yapacağınız bütün ödemeler 2SSL altyapımız sayesinde güvendedir.


Güvenliğiniz için sistemimizde hiçbir kredi kartı bilgisi saklanmamaktadır. Eğer tarayıcınızın adres çubuğunda kilit işaretini. TÜVTÜRK, araç muayenesinde ülkemizde tek yetkili ve görevli olan. Eğer araç bir kez muayeneye girdi ve bir kusuru nedeni ile vize alamadı ise araca bir ay bu kusurunu düzeltebilmesi için zaman tanınır.


Bir ay içinde alınacak tekrar muayeneye ücret ödenmez. Böyle durumlarda muayene tekrarı seçimi yapılmal�.


Ya da TÜVTÜRK internet sitesine girerek araç muayene randevusu alınabilmektedir. TÜVTÜRK randevu alma işlemi için öncelikle araç sahiplerinin randevu almaları gerekmektedir. Nasıl Randevu Alabilirim?


Kartınız online işlemlere ve yurt içi alışveriş işlemlerine açık olmalıdır. Bankkart ya da kredi kartınız ile ödeme yapabilirsiniz. Muayene Randevu için Başvurularınızı Gönderdiğinizde Personellerimiz Sizi Kısa bir süre içerisinde randevu ve araç muayene konularında bilgilendirmektedir.


Kişisel Verilerinizin korunması kapsamında kesinlikle kart bilgileriniz kayıt. Corona virüsü araç muayenesini de etkiledi. Buna ek olarak TüvTürk mobil istasyonları araç vize randevu için faaliyette bulunmaktadır. TüvTürk araç vize çalışma saatlerini almanın koşulları, şartları bulunmaktadır.


TÜVTÜRK ’ün araç muayene merkezine gitmeden önce araç ruhsatı, trafik sigorta poliçesi, egzoz gazı ölçüm raporlarının da hazır bulundurulması gerekir. Yani şirket tarafından vekil tayin edilen kişinin aracı muayene ettirmekte yetkili olduğunu gösterir bir belge.


Tüvtürk vize randevu

Peki nasıl yazılır bu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder