24 Temmuz 2020 Cuma

Teşekkür ve minnet yazısı

Arkadaş dediğin canını ortaya koymalı yeri geldiğinde. Sevgilinizle kalbimle açtığınız gül hiçbir zaman solmayacak Canım öğretmenim. Beni ben yapan bütün hayal kırıklıklarıma teşekkür ederim.


Bazen de bir iyilik olmadan da sadece hayatımıza kattıkları anlam için şükran duygularımızı belli etmek için teşekkür ederiz. Bazen birine teşekkür etmenin doğru yolunu bulmak zordur.


Birisine, düşüncelerini, davranışlarını veya desteğini takdir ettiğinizde o kişiyi gülümsetmek için tasarlanmış çeşitli mesajlardan birini seçerek gönderebilirsiniz.

Size teşekkür edilmesi ya da sizin teşekkür etmeniz, neyi değiştirir ki? Bu, basit iltifatın aynı zamanda etkili bir pazarlama stratejisi olmasına rağmen, markalar tarafından pek tercih edilmiyor. Teşekkür mesajlarımızla teşekkür etmek hızlı ve kolaydır. Ve şaşıracaksın: Bu ne değerli bir armağanmış ve sen daha keyfine varamadın bile.


Böylesine değerli bir armağan hiç açılmadan kalbinin bir köşesinde öylesine duruyor. Kaybedilecek en değerli şey para ve kariyer değil onurdur. Rahat uykunun bir yolu da budur.


Evrensel’e bir kez daha teşekkür ederim. Gazetemize verdiği önem ve değer için tüm okurlara gönülden selam ederim.

Gelecekte bu günler anlatılırken hepimizin başı dik olacak. Bu sebeple huzurluyum.


Bu nedenle müdürünüz özellikle yararlı veya anlamlı bir şeyler yaptığı zaman, teşekkür mektubu ile teşekkür etmek için zaman ayırın. Yapmanız gereken güzel, nazik şey ve büyük ihtimalle, patronunuz jesti takdir edecektir. VELİLERDEN ON BİNLERCE ÖĞRETMENE MİNNET DOLU MESAJLAR Millî Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi´ne, öğrencilerine gösterdikleri ilgi, sevgi ve sabır nedeniyle binin üzerindeki öğretmen için teşekkür mesajı geldi.


Bazen öğretmenler olarak sahip olduğumuz etkiyi unutuyoruz. Okullar çok faal yerler ve öğretmenler de çok meşgul insanlar. Bu yüzden ders verdiğimiz çocuklar üzerindeki etkimiz hakkında durup düşünme fırsatlarını kaçırıyor olmamız hiç de şaşırtıcı değil. Genellikle çocuklar için kısa sohbetler, arkadaşça bir gülümseme ya da kısa iltifatlar en anlam ifade.


Bir teşekkür kadar var mıdır mutluluk veren_ Anlamlı bir dokonuştur insana ilham veren. Her yapılanda gururdur teşekkür edilmesi insana. Bazı için kolaydır, bazıları için azap. Beni yalnız bırakmayan ve şuan gerek yanımda gerek ise mesaj atarak bu özel günümde manevi yönden yanımda olan tüm arkadaşlarıma teşekkür.


Sayın Ünal KARATAY. Ortaokullarımızda fiziki mekan oluşturma ve geliştirme. Kararlı ve etkileyici bilgisiyle beni ameliyata ikna eden, zorlu ve yorucu ameliyatımı büyük bir sabır ve özveriyle sonuçlandıran, yeni mesane yapımında usta Prof.


Bir film izlemiştim, gerçek bir hikayeye dayanıyordu. Filmin adı da zaten True Story. Polisiye ve drama başlıkları altında geçiyordu.

Zira “gazeteci filmleri” diye bir başlık yok. New York Times’in araştırmacı gazetecilerinden Michael Finkel’in kendi hikayesini anlattığı aynı isimli kitaptan uyarlanmış.


Yeni bir hayata başlarken yanımda olan ve benden desteğini eksik etmeyen bütün dostlarıma teşekkürü borç bilirim. Canlarım benim, iyi ki varsınız. Adamın adeta kanı donuyor.


Karısının bu inceliği karşısında duyduğu minnet ve muhabbet dolu bir sesle - Ne kadar iyisin, böyle düşündüğün için Allah senden razı olsun, diyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder