18 Haziran 2020 Perşembe

Türsab unvan sorgulama

TÜRSAB Asya Bölge Temsil Kurulumuzun Organizasyonunda 1Seyahat Acentamız Bul. UNVAN SEÇERKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR. Ticaret Unvanları Hakkında Tebliğ 14. Resmi Gazete’de yayımlanmak suretiyle yürürlüğe girmiştir.


Talebin uygun görülmesi. Arama Seçenekleri Acenta Unvanı.

Anılan tebliğ ile önemli değişikler ve düzenlemeler yap�. Firma ve şirket hemen hemen aynı şeyler olduğundan halk arasında bu işleme şirket sorgulama da deniliyor. Sizde hemen firma ünvanı sorgulamak için aşağıdaki adrese tıklayınız ve gerekli alanları doldurduktan sonra sorgula butonuna basınız.


Aranan ünvanın ilk iki kelimesi (Örnek: KÜLAHLI İNŞAAT) ile Güvenlik Kodu yazılmalı, ve SORGULA butonuna basılmalıdır. Bir ticaret unvanının kullanılıp kullanılmadığı, kullanılıyorsa hangi sicil müdürlüğüne hangi numara ile kayıtlı olduğu bilgilerine erişilebilir. Değişikliği Dilekçesi, Şirket Ünvan Değişikliği.


Para Birimi: Alış: Satış: Dolar (USD) 6. En derinlemesine araştırma yapmak isterseniz, Ekofins size firmaların tüm detaylarını sunacaktır.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Merkez Saymanlık Müdürlüğü’nün T. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, özellikle tatil ve turizm faaliyetlerinin yoğun olarak yaşandığı yaz aylarında, bazı kötü niyetli kişilerce rağbet gören otel ve turizm. Bakanlık tarafından uygun görülen unvan yazısı ile birlikte gün içinde TÜRSAB ’a müracaat edilmesi gerekmektedir.


TO firma sorgulama, ünvan sorgulama, oda kaydı sorgulama ve sair gibi kanallar oluşturarak insanları yönlendirmektedir. Bu sayede kullanıcılar gerekli yönlendirmeler dahilinde işlemlerini çok daha kısa sürelerde halledebilmektedirler.


Bizde bu konuda kullanıcılara istedikleri sorgulamaları nasıl yapabileceklerine dair hemen her bilgiyi detaylı bir şekilde anlatmaya. A Grubu Seyahat Acentası Açmak İçin Gerekli Belgeler. Milli Teknoloji, Güçlü Sanayi, T. Leave a Reply Cancel.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Sorgulama işlemi için buraya Tıklayınız. Cafelerde Hizmet Sekt�.


TÜRSAB Başkan Yardımcısı Hasan Erdem öncülüğündeki heyet, acentelerle arama toplantısı ve ildeki potansiyele ilişkin incelemelerinin ardından Ordu Valisi Seddar Yavuz’u makamında ziyaret etti. Vali Yavuz, Ordu’nun kısa süre içinde 9bin turisti yakaladığını, geçen yıla oranla yabancı turist sayısındaki artışın da yüzde olduğunu belirtti.


Kısa Çalışma Ödeneğine SGK’lı olarak çalışan herkes unvan ayrımı yapılmaksızın başvuru yapabilir. Kısa çalışma talebinde bulunacak işvereninin “İŞKUR Kaydı” olmalıdır.


Bildirilen çalışanların son yılda.

TÜRSAB tarafından yapılacak denetleme sonucunda mevzuatta belirtilen şartlara sahip olduğu belirlenen seyahat acentası adayı işletmeler, üye kayıt ücretinin ödenmesi ile TÜRSAB üyesi olarak kaydedilirler. Türsab Kayıt Ücreti. Benzer unvan sorgulaması yapılırken, sorgulama yapılacak alanda çekirdek kelime ve devamında yazılacak olan sektör bazındaki ilk kelime ile birlikte yazılarak sorgulanmanın yapılması gerekmektedir. Ayrıca sistemin benzer ünvan uyarısı ver.


Aşağıda vereceğimiz sayfada unvanı yazınız şehiri seçiniz. NISH RESIDENCE Sit. Diye tarif edilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder