29 Haziran 2020 Pazartesi

Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği vize

Seyahat edecek olan tüm bireylerin aile bilgileri tam tekmil olarak vize başvurusu esnasında talep edilmektedir. Bunun haricinde evli bayanların evlenmeden önceki kızlık soyadı ile de bu belgeyi almaları. Evlenmeden önce kapalı kayıt olan kızlık soy ismi ile anne ve baba bilgilerini içeren çıktıyı da almanız gerekir.


Eğer eski eşiniz var ise belgeyi. Vukuatlı nüfus kayıt örneği ne demek? E-Devlet üzerinden alabileceğiniz hizmetler!

Bu belgenin edevlet sistemi üzerinden nasıl. Dilerseniz lafı uzatmadan sorularınızı yanıtlayalım.


Merhabalar, nüfus kağtı örneğini alırken vize için olduğunu söyledim fakat verdikleri örnekte kız kardeş yok. Düşünceler kısmında varsa evlenme, boşanma, doğum, vatandaşlık vs gibi olaylar işlenmiş ve eksiksiz olmalıdır. E-devletten alınan nüfus kayıt örnekleri uygun görülmemektedir.


Aile bireylerinin doğum yerini, doğum. Kütüğünüzde kayıtlı tüm isimleri ayrıntıları ile görürsünüz. Nüfus Müdürlüklerinden alınır.


Belgenin içerisinde tüm aile bireylerinin isim, soy isim, baba adı, anne adı, doğum yeri ve tarihi, medeni hali ve dini, tescil tarifi gibi bilgileri yer alır.

Vize İçin Gerekli Midir? Seyahat sağlık sigortası - Kurumumuzdan satın alabilirsiniz. Paylaş: Misafir olarak yayın.


Anne, baba, Kardeş Evli İse eş ve çocukları gösteren Afganistan Büyükelçiliğine İbraz Edilmek Üzere İkametgâh Adresi Görünecek Şekilde. Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi) Uçak ve Otel.


Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği. ALMANYADA kardeş ve 1. Emekli kartı fotokopisi. Bu evrak sizin Türkiye’de ki bağınızı yerleşik hayatınızı gösteren bir belgedir.


Fransa vize başvuru tarihinden gün içerisinde temin. Araç ruhsat, Tapu vb. E-devlet sistemine giriş yapabilmek için TC kimlik numaranız ve şifreniz yeterlidir.


Tam tekmilli vukuatlı nüfus kayıt örneği. Aile ve ikamet etmekte olduğu adres bilgilerini içerecek şekilde düzenlenmiş olmalıdır. Pasaport : Yıldan eski olmamalı, dönüş tarihinden itibaren ay daha geçerliliği olmalı ve son iki sayfası boş olmalıdır. Kişinin şahsi banka hesap özeti son aylık aktif banka hesap hareketlerini içermeli, yeni tarihli.


Yerleşim yeri bilgilerinin olması gereklidir. Konsolosluğu evlilerde eş, bekârlarda anne veya baba dışında sponsoru kabul etmemektedir. Finansal Durumu Gösterir Belgeler.

Banka Hesap Dökümü Sponsorunuza ait son ayı kapsayan ve güncel bakiyesi en az 3. TL olan banka hesap dökümü banka memuru tarafından kaşelenmiş ve imzalanmış olarak alınmalıdır. Almanya vize talebini belirten dilekçe. Aile arkadaş ziyareti başvurularında davet eden kişinin ev sahibinden onay yazısı gerekmektedir.


Bu yazı dilekçe şeklinde olmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder