17 Haziran 2020 Çarşamba

Src 5 belgesi sınavsız nasıl alınır

Yasal olarak, Srciçin kesinlikle bir muafiyetle ya da sınavsız alma biçimi yoktur. Unsubscribe from Tugem? Sitemizi twitter ‘dan da takip edebilirsiniz. Dikkatlice Okuyunuz!


Ehliyet alış tarihi 25. Her mesleğin bir standardı olduğu gibi yük ve yolcu taşıyan araç sürücülerinin de kendi mesleklerini icra edebilmeleri için src belgesi almaları şart olarak karşımıza çıkar. SRC muafiyet nedir? Tehlikeli madde taşıyan araç sürücülerinin sahip olması gereken belge türüdür.


Yaşından gün almak gerekiyor. Psikoteknik raporu almaları gerekmektedir. Bir aracın Ticari mi Hususi mi olduğu nasıl anlaşılır?


Başvurunuzu yapın işlemlerinizi sizin adınıza en kısa zamanda ve en uygun fiyata biz yapalım. E-Devlet sistemine gelen yenilik sayesinde, ehliyet alış tarihi 25. Bunun yanında başvuru için ödenen ücret de liradan liraya düştü.


Yani eğitimsiz ve sınavsız bu belge. Bu kriterlere sahipseniz TC. Temel olarak işlenen konular arasında tehlikeli mal taşınmasına dair genel süreçler ve sürücülerin sorumlulukları, tank çeşitleri ve kodları, tanker ekipmanları, tehlike türleri ve atık nakline dair bilgilendirmeler şeklindedir.


Mesleki yeterlilik belgenizi almadan önce tamamlamanız gereken bir takım şartlar vardır. Teslim etmeniz yani hazırlamanız gereken belgeler ise yukarıda belirtilmiştir.


Alınır ise Kimler Alır? Gazi üniversitesi KUMER ile protokol sona erince sınavsız src belgesi nereden alınır, nasıl alınır büyük kafa karışıklığı yaşanmaya başladı.


Src belgesi nasıl alınır ? Yazımızdan inceleyebilirsiniz. Aşuresinin dolması ile birlikte gün uzatılabilmektedir. Eğer sınavsız almak istiyorsanız 25.


Bu tarihten önce alınmış bir B ehliyetiniz varsa da bu belgeyi sınavsız alabiliyorsunuz. Sayın sürücüler, 03. Tehlikeli Madde Taşımacılığı yapan sürücülerin alması zorunlu olan belgedir.


Sınavsız src belgesi alma şartları aşağıdaki gibidir. Acele etmenizi tavsiye ediyoruz. Aşağıda belirtilen şartları taşıyan sürücüler eğitim almadan ve sınavsız olarak src belgesi sahibi olabilirler. Son Güncelleme: 10.


Bu yollar sınavsız ve sınavlı olmak üzere 2’ye ayrılıyor. Sınavla ya da sınavsız olarak alabileceğiniz çeşitleri bulunan belgenin olmaması halinde ticari araç kullanımı kesinlikle yasaktır.


Her ticari araç sürücüsü mutlaka bu belgeye sahip olmalıdır. Belgenin çeşitli faaliyetler için oluşturulmuş alt dalları vardır ve bunlardan biri de en kapsamlılarından biri olan Srcbelgesidir. Kampanya İndirimler ve Detaylı Bilgi İçin Hemen Ara! Karayolu Taşıma Kanunu src belgesini düzenleyen hükmü uyarında trafiğe Ticari Araç olarak kayıtlı araçları kullanabilmek için src belgesinin alınması gerekmektedir.


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığıdır. Hak Nasıl Kazanılır? Sınav Src src src srcve srciçin yapılır.


Ayrıca tehlikeli madde taşırken kullanılacak aracın niteliğine göre sürücü belgesi ne sahip olma şartı vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder