18 Mayıs 2020 Pazartesi

Spotify telefon çalma listesi kapağı değiştirme

Düzenle görünümünde bir çalma listesi adı ve açıklaması gir. Senin için hazırlandı. Kişisel çalma listeleriniz görsel açıdan güzel olmalarını isteyenlerse onlara kapak fotoğrafları hazırlamayı ihmal etmiyor.


Yardım için buradayız! Sorunları gidermeyi, özellikleri öğren ve sorularının cevaplarını bul. Bizi izlemeye devam edebilmen için ihtiyaç duyduğun her şey. Dinleyiciler, sanatçılar, markalar, geliştiriciler ve aynı zamanda müzik tutkunları için.


Telefon Dinleme Yazılım. Belki başkaları da sizin çalma listenizi çok sever ve kendi podcastlerini yaratmak için ilham alabilir. Yazımızın devamında spotify çalma listesini özelleştirme adına nasıl yapıldığını anlatacağız.


Birazdan nasıl unutulmaz listeler yapılır ipuçlarını paylaşacağım, okumaya devam edin. Ailen için bir çalma listesi. Bunun için çalma listesi ekranında yer alan üç nokta butonuna tıklayın ve listedeki Herkese açık yap seçeneğine tıklayın.


Spotify telefon çalma listesi kapağı değiştirme

Spotify Uygulaması ile Çalma Listesi Özelleştirme. Profil adınızın diğer kullanıcılarda olmaması gerekiyor. Profil isimleri kişiye özel olarak verilmektedir. Aynı zamanda aynı seçenek üzerinden mail, isim ve doğum günü bilgileriniz gibi kişisel verilerinizi düzenleyebilirsiniz.


Bu nedenle şifre sıfırlama işlemi yaparak mevcut şifrenizi değiştireceğiz. O kadar çok şarkı kendi kataloğunda kullanılabilir bir gelişigüzel araya çalma listeleri oluşturmak çok kolay hale geldi. Dolayısıyla, bir kullanıcı adı için rastgele sayılar veya utanç verici bir kelimeniz varsa, bunu değiştiremezsiniz. Peki, yanlışlıkla silinen bir çalma listesi nasıl geri getirilir?


Yeni bir oynatma listesi oluştururken, en sevdiğiniz şarkılardan bazılarını eklemek istediğiniz için oldukça iyi bir fırsat var. Dünya müzik endüstrisinde yayınlanan tüm şarkıların yer aldığı müzik listelerinde, en beğendiğiniz şarkıları kendi özel listenizde tutabilirsiniz. Zaman zaman artık dinlemek istemediğiniz listeleri siliyor olabilirsiniz. Tabii bir noktada geçmişte silmiş olduğunuz bir çalma listesini geri getirmek isteyebilirsiniz.


Bu, oluşturduğumuz bir çalma listesi veya görüntülemek için eklediğimiz bir başkasına ait bir liste olabilir. Lennon ve McCartney gibi birlikte giderler. Bluetooth işlevi ile.


Spotify telefon çalma listesi kapağı değiştirme

Vereceğiniz bir partide ya da egzersiz esnasında istediğiniz şekilde çalmasını istiyor da olabilirsiniz. Spotify, ücretsiz bir şekilde yüksek kalitede müzik dinlemek için çok önemli bir plâtform.


Bu şekilde, dilediğiniz ve sevdiğiniz müzikleri oluşturduğunuz ilgili çalma listesine ekleyerek, döne döne aynı müzikleri dinlemeye devam edebilirsiniz. Podcast yayınlarını takip edebiliyorsunuz.


Spotify telefon çalma listesi kapağı değiştirme

Daha önce dinlediğiniz müziklere göre oluşturulacak kişiye özel bir çalma listesi olan Release Radar, her Cuma akşamı güncellenecek. Cansever nedir, neyin nesidir?


Maalesef spotify çağrı merkezi iletişim telefon numarası bulunmamaktadır. Sesli yönlendirme duyulacaktır (Next Folder, Next Playlist, Next Album). Altı kişi aynı adreste ikamet etme şartı ile çok uygun fiyata uygulamayı kullanabilir.


Ancak söylediğimiz gibi ikamet durumu. Uzun süredir kullanıyorsanız haliyle yüzlerce şarkı hesabınız ile birlikte gidecek. Ana sayfadan kişiye özel çalma listelerinize kolayca ulaşabilirsiniz.


Seç dinle çalma listeleri için ipucu: Spotify‘da müzik dinlerken kontrolü elinize alabilirsiniz. Kim olduğunu merak ediyorum. Bunu öğrenmenin bir yolu var mi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder