29 Mayıs 2020 Cuma

Romanya vizesi için gerekli evraklar 2019

Yönetmelikte evrakların eksiksiz bir şekilde toplanması gerekmektedir. Romanya için gerekli olan bu evrakları. Başvuru sahibi işveren ya da çalışan ise aşağıda belirtilen evrakları sunmalıdır.


Aradaki fark iş yerinin faaliyet durumuna göre değişebilir. Kişisel evrak listenizi danışmanlarımızdan temin edebilirsiniz.

Transit vizesi bir geçişli veya çift geçisli olabilir. Her geçiş günü aşmayacak şekilde verilmektedir. Almanya için gerekli olan bu evrakları.


Schengen Vizesi, uygun makamlar tarafından ilgili tarafa Schengen Bölgesini ziyaret etme ve Schengen Bölgesi dahilinde seyahat etmeye yönelik olarak düzenlenen belgedir. HOLLANDA vizesi için gerekli olan evraklar konsolosluğun isteğine göre değişebilmektedir.


Ev hanımları, Öğrenciler, Emekliler, Ticari, Turistlik gerekli evrakları aşağıda liselenmiştir. Vize merkezi aracılığı ile başvuru yaptığınızda seyahat etmeyi planladığınız ülkenin departmanına telefon ve e-mail üzerinden ulaşarak gereken evrakların listesini talep edebilirsiniz.

Amerika Vizesi İçin Gerekli Evraklar ve vize belgelerini bu sayfadan bulabilirsiniz. Vize uzmanlarımızla görüşmek için arayın. Oturma izni belgesinin yanında ikametgâh belgesi ve kira kontratları da dosyada bulunmalıdır.


Schengen vizesi için gerekli evraklar vize işlemleri henüz başlamadan mutlaka hazırlanmalı ve eksiksiz olmalıdır. Polonya için gerekli olan bu evrakları. Ticaret sicil kaydı standart evraklar dışında hazırlanması gereken diğer evraklardır.


Aile Birleşimi Vizesi için Gerekli Belgeler. Bu formda sunmuş olduğunuz tüm bilgiler eksiksiz ve doğru olmalıdır. C TİPİ KISA SÜRELİ OTURUM VİZESİ.


Bu sonuçlara bağlı olarak transit vize, kısa süreli vize veya uzun süreli vize alabilirler. Turistik geziler için genellikle kısa süreli vize. Kalış süresi olarak da 1gün veriyorlar. Geçerli Amerika vizeniz yoksa aşağıdaki evrakları hazır bulundurmanız gerekiyor.


Yunanistan vizesi alınabilmesi için gerçekleştirilecek olan işlemler, hangi türde vize başvurusunda bulunulduğuna bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Meksika Vizesi için Gerekli Evraklar.

Araç Muayenesi için Gerekli Evraklar. Araç muayenesi için gerekli belgeler konusuna geçmeden önce kontrol etmeniz son şey ise ilk yardım çantasıdır. Her aracın bagajında mutlaka olması gereken ilk yardım çantasının yanında üçgen reflektör ve yangın söndürme cihazının mutlaka olması gerekir. Buraya seyahat eden umuma mahsus (Bordo) pasaport sahipleri vizeye tabi iken, diğer pasaport sahipleri vizeden muaftır.


Bordo pasaport sahipleri iki vize ile bu ülkeye giriş yapabilirler. Vize İçin Gerekli Evraklar Nelerdir? Vize için başvuru yapmadan önce, ziyaret edeceğiniz ülkeye hangi amaçla gideceğinize göre bir randevu oluşturmanız gerekmektedir.


Bu seyehat amacı bir iş için, eğitim için veya gezmek için olabilir. Bunun için de öğrenim vizesi, turist vizesi veya çalışma vizesi gibi.


Başvurular için ilk şart tahmin edebileceğiniz gibi halihazırda elinizde bir pasaportun olmasıdır. Burada dikkat etmeniz gereken. Buna göre, Amerika’ya seyahat etmek isteyen kişilerden, birden fazla türü olan Amerikan vizeleri için birbirinden farklı belgeler istenmektedir.


Her ne kadar her vize türü için fazladan ek belgelere ihtiyaç duyulsa da genel olarak ortak olan vize için gerekli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder