8 Nisan 2020 Çarşamba

Windows 7 kullanıcı hesabı silme regedit

Windows De Kullanıcı Hesabı Açmak Ve Silmek. User profile cannot be loaded - Duration: 2:29.


Bu kullanıcı hesabını oluşturduğunuz vakit diğer iki standart gelen Administrator (Yönetici) ve Standart User (Normal kullanıcı ) hesapları disable durumda gelir. Yanlız işletim sistemini kurarken oluşturduğumuz kullanıcı hesabı Standart değil.


Bir kullanıcının hesabını silmek için Administrator (Yönetici) yetkisine sahip olmanız gerekiyor.

Aksi halde silme izni vermeyecek ve sizden admin parolası isteyecektir. Kullanıcı Hesabı Denetim Ayarları iletişim kutusunda bildirimler için slayt çubuğu denetimini taşıyın ve ardından, Tamam düğmesine tıklayın. Farkın ne olduğunu da açıklayacağım. Yeni Kullanıcı ekleme işlemi yapmak istiyorsanız bu sayfada Yeni Hesap Oluştur sekmesine tıklayarak sayfayı açınız.


Onay verdiğiniz anda yeni kullanıcı hesabı. Yönetici hesabı açtıktan sonra eski yönetici hesabını standart kullanıcı olarak ayarlayın. Yerleşik Yönetici Hesabı Nasıl Silinir?


Enter tuşuna basın.

Yazılım, Registry yi en yüksek ayrıcalıklarla çalıştırmak sureti ile kullanıcının silinemeyen registry anahtarlarını silmesini sağlamaktadır bunun çinde Registry yi Admin hesabından daha yüksek ayrıcalıkları olan Sistem hesabı ile çalıştırmaktadır ve böylece korunan registry anahtarlarına erişim sağlanmaktadır, bonus olarak yazılım normalde gizli olan SAM. Kullanıcı profilleri seçeneğinin altında bulunan Ayarlar seçeneğine tıklayın.


SSID numaralı bilinmeyen herhangi bir hesap ya da kullanıcı ismi varsa onları silin. Aktarım sihirbazını çalıştırmayı yeniden deneyin. Herhangi bir sorunuzda iletişime.


Bu tamamen size bağlı. Daha önce Gizli yönetici hesabını etkinleştirdiyseniz veya (yanlış olduğu halde) bunu normal hesap gibi kullandıysanız yaptığınız değişiklikleri geri almak ve hesabı varsayılan durumuna döndürmek isteyebilirsiniz. Kullanıcı Hesapları : Yeni kullanıcı oluşturma, Şifre atama ve değiştirme, kullanıcı resmi değiştirme, kullanıcı hesabı değiştirme ve silme işlemleri yapılabilir. Bilgisayarı restart edin ve kullanıcı ile logon olun.


Sorun giderilmiş olacaktır. Etiket: regedit key silme. Sonra farklı bir kullanıcı daha açtım içine programlar dosyalar yükledim. Bu durumda yapmamız gereken Restart etmek çare olmuyordu.


Görev çubuğundaki arama kutusuna ayarlar yazın ve sonuç listesinden bu ögeyi seçin. Bu arada proje sadece Admin kullanıcısı ile çalışıyor, bu nedenle kullanıcı sınırlandırması yapamıyorum. Regedit açıldıktan sonra aşağıdaki yolu izleyerek klasörleri genişletelim.


Hangi kullanıcı için şifre sıfırlaması yapıyorsunuz, Administrator mu yoksa kendi kullanıcı adınız mı?

Standart bir hesap kullanıp diğer yönetici hesabını silemezsiniz. Kullanıcı hesapları ve ayarlarla alakalı olarak Kullanıcı hesabı oluşturma ve Kullanıcı hesap türünü değiştirme makalelerini inceleyebilirsiniz. ProfileList anahtarını genişlettiğinizde alt anahtarlar arasında S-1-ile başlayan uzun anahtarlar olduğunu göreceksinz. Kullanıcı Hesabı Sil.


Başlat menüsü Çalıştır kutusunu kullanarak regedit. Kaldır seçeneği yer almıyor. Ama diğerinde yer alıyor. Silinmeyen hesap aile hesapları arasında da yer almakta.


Denetim masasında kullanıcı hesapları kısmına geldiğimde tek hesap gözüküyor ve bu. Sildikten sonra soldaki listede Regedit klasörüne sağ tıklayıp izinler seçeneğinde, bütün kullanıcı ve gruplarda Tam denetim - İzin verme seçeneklerini işaretliyip bilgisayarı yeniden başlatıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder