1 Nisan 2020 Çarşamba

T c ile soy ağacı sorgulama

Bu hizmeti kullanarak, alt-üst soy bilgilerinizi görüntüleyebilirsiniz. Henüz kimliğinizi doğrulamadınız. Bu hizmetten faydalanmak için, aşağıdaki kimlik doğrulama yöntemlerinden sizin için uygun olan bir tanesini kullanarak sisteme giriş yapmış olmanız gerekmektedir. Belli bir süre sonra hizmet veremez oldu.


Sisteme duyulan aşırı talep üzerine, soy ağacı sorgulama hizmetine kısa bir süre ara verilmişti. Sitede yapılan gerekli düzenlemeler ile.

Vatandaşların çoğu T. Bazıları göçmen olduklarını görünce şoka uğradılar. Belki de ilk defa soy ağacı sorgulama. Birincisi : Yukarıda verdiğimiz link doğrudan E Devlet sisteminde soy ağacı sorgulama sayfasına gider.


Dilerseniz doğrudan bu sayfayı kullanarak T. Kimlik Numaranız ile şifrenizi girerek sorgulama yapabilirsiniz. Bir diğer uygulama ise e Devlet sitesinin ana sayfasından sorgulama yapacağınız sayfayı bularak. Alt -Üst Soy Sorgulaması internetten nasıl yapılır?


Tüm insanlık boyunca soy kavramı hep merak edilen bir konu olmuştur.

Soy ağacı nasıl öğrenilir nereden sorgulanır ? Kuşak öncesi veya Kuşak Şeklinde hesaplama. Daha önceden daha karmaşık işlemlerle öğrenilen soy ağacı bugünden itibaren anlık olarak öğrenenilebiliyor. Hangi ırka sahip olduğunuz nereden geldiğiniz. Soy Ağacı soyadınızın nereden geldiğini kökenini araştırma işidir.


Tezkere No - Çalışma İzin No ile Yabancı Kimlik No Sorgulama SERVİSLER T. Kolayca e-devlet üzerinden soy ağacı sorgulaması yapıp sülalenizin hiyerarşik tablosunu. Kişiler soy ağaçlarını sorgulamak için öncelikle kendilerine en yakın postaneye giderek devlet tarafından verilen lira karşılığında bir şifre almalıdırlar. C ile soy ağacı sorgulama yaparak soy kütüğünü öğrendi.


Girdikten sonra ise yapılacak olan ilk iş. Geçtiğimiz günlerde aşırı yoğunluk nedeniyle durdurulan alt - üst. Yaklaşık bir hafta önce hizmete aç. Ancak soyağacı sorgulama işlemi doğrudan vatandaşın kendisini ilgilendirdiği içinde büyük önem taşıyor.


Buna göre sorgulama yapılırken merkezinizde kendinizi oturtuyorsunuz. Sistem alt ve üst soy ağacı olarak sunuluyor. Sizden öncesini sorgulamaya çalışırsanız bu durum üst soy ağacı olarak gerçekleştiriliyor. PTT’den e-devlet şifresi alabilirsiniz veya telefonunuz sistemde kayıtlı ise şifre isteyebilirsiniz.


Peki soy ağacı nedir, nasıl sorgulanır?

E- devlet soy ağacı sorgulaması nasıl yapılır sorusunun cevabı ile ilgili detaylar yukarıda genel hatlarıyla verilmiştir. E-Devlet sistemine giriş yapılabilir.


Söz konusu sorgulama hizmete açıldığı andan itibaren çok büyük bir ilgi görmeye başlamış ve her dakika söz konusu ilgi artmıştır. Hizmet gün içinde saat 14:00’de verilmeye başlanmıştır. Hizmet verilmeye başlandıktan sonra yavaş yavaş.


E devlet üzerinden soyağacı sorgulama nasıl yapılır? C kimlik numaranız ila müracaat ettiğinizde kolaylıkla tarafınıza şifre verilmektedir.


Milyonlarca vatandaşın merak ettiği alt-üst soy ağacı öğrenme artık e-Devlet üzerinden yapılabilecek. E-devlet soy ağacı öğrenme işlemi nasıl yapılır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder