20 Nisan 2020 Pazartesi

Src belgesiz araç kullanma cezası 2020

Bu belge trafik cezaları kapsamında incelenir ve belgesi olmadığı halde ticari araç kullanımına devam den şahıslara uygulanır. SRC Belgesi, ticari araç kullanıcılarının alması gereken belge türüdür. Bu belgeyi kamyonet, kamyon, panelvan, minibüs, otobüs, çekici vb. SRC cezası hem sürücüye hem de araç sahibine uygulanır.


TL sürücüye, 7TL araç sahibine. Cezayı size Ulaştırma Bakanlığı gönderdiğinden, posta kaynaklı gecikmeler yaşanabilir. Fakat cezanın tebliğ süresi, size teslim edildiği tarihte başlar ve gün indirim hakkınız olur. Bunun anlamı ise, kendi aracı ya da başkasının aracı ile her hangi bir yük götürüp getiriyor ise, bu işi de başkası adına yapıyor ise, bu şoförün bu belgeyi alma zorunluluğu bulunmaktadır.


Src belgesiz araç kullanma cezası 2020

Ayrıntıları görmek için. Eğer aracı süren aracın sahibi değilse aynı miktar ceza araç sahibine plaka üzerinde kesilir. Duruma göre de araç bağlanır. Eğer kesilen ceza gün içerisinde ödenirse üste yazıldığı gibi %indirimli uygulanır.


Sigortasız Araç Kullanma Cezası Ne Kadar? Zorunlu trafik sigortası yaptırmadan trafikte araç kullanma cezası 1TL’dir. Ehliyetsiz Araç Kullanma Cezası. Yeni trafik cezaları belli oldu!


TL olarak belirlendi. TL ceza ödemesi yapılıyor. Yönetmeliğe aykırı şekilde plaka. Bu belgeler kendi arasında yurt içi, yurt dışı ve uluslararası statüye sahiptir.


Src belgesiz araç kullanma cezası 2020

Araçların yukarıda belirttiğimiz süre içerisinde düzenli olarak bakımlarının ve muayenelerinin yapılması gerekmektedir. SRC belgesinin farklı çeşidi bulunmaktadır. Eğer bu cezayı aldıysanız gün içerisinde cezanın yüzde 25’lik kısmından muaf olabilirsiniz. Yani yüzde 25’lik indirim alabilirsiniz.


Src belgesiz araç kullanma cezası 2020

Türk Lirasına yükseldi. Sürücü belgesiz araç kullanma durumunda, aracı süren kişilere 2. TL para cezası kesilmektedir. Başkasına ait bir aracı ehliyetsiz şekilde kullanan kişiler, toplamda 4. TL trafik cezası ödemektedir.


Eğer ki cezanızı gün içerisinde öderseniz bu durumda 1. Aradaki farkı düşündüğünüzde ise erken ödemek sizin için avantaj olacaktır. ARAÇ BİLGİSİ VE EKONOMİK ARAÇ KULLANMA - SRC BELGESİ SORULARI ÇÖZ deneme sınavı ve ARAÇ BİLGİSİ VE EKONOMİK ARAÇ KULLANMA - SRC BELGESİ SORULARI ÇÖZ çıkmış sorularını çözmek için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.


Trafik cezaları, Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığınca belirlenen yeniden değerleme oranına göre yeni yılda yüzde 258. Bu durum İlk seferde verilen cezadır.


Alkollü Olarak Araba Kullanmanın Cezası. Yaya veya okul geçitlerine, kavşak giriş ve çıkışlarına yaklaşırken.


Yılına Ait SRC BELGESİ FİYATLARI Hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayabilirsiniz. Src Belgesi Fiyatları Ankara. Sizleri sıkmayacak, kısa bir yazı ortaya koymaya. Sürücü Belgesiz Araç Kullanma Cezası - Trafik Sitesi - az once koyden sehire inerken esim ehliyetsiz.


Bu yılda ehliyetsiz araç kullanma cezası geçen yıllara göre artmıştır. Ticari araç sürücülerinin alması gereken src belgesi ve psikoteknik belgesi, sürücünün trafiğe çıktığı andan itibaren hafıza, hız kontrolü ve saldırganlık gibi durumlarda davranış ve tepkilerini ölçmek için uygulanması gereken bir değerlendirme sistemidir.


Psikolojik ve bedensel fonksiyonel özelliklerin altını çizen bu uygulama araç kullanıcılarının mutlaka.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder