7 Nisan 2020 Salı

Şoförler odası plaka yenileme

Muayeneye gitttiniz aracınız plakadan dolayı muayeneden kaldı. Bu merkezlerde işlem yapmak istiyorsanız Noter’den alacağınız belgenin yanınızda olması şarttır. Tabii bunun için öncelikle noterden evrak almanız gerekir.


Noterde işlemleriniz dakikada, plaka basım yerinde ise dakikada halledilir. Noter’de araba alırken plaka değişikliği yapmak istiyorum dediğinizde önünüzde aylık bir süreç ayrıca gittiğiniz kurumlar Noter, Trafik Tescil, Şoförler Odası idi.


Dört aşamadan oluşan bu işlemlerde neler yapılması gerektiğine şöyle bir bakalım.

Selamun aleyküm az önce plaka değişikliği yaptım resmen araç sahibi değilim aracımla şoförler odası na gittim noter e gidip yazı getirmemi söyledi araç sahibine gerek varmı dedim evet araç sahibi olmadan olmaz dedi dışarı çıktılarasın basında telefon görüşmesi yaparken gördü beni tmm gel halledelim uğraşma dedi ve plakaları ruhsatı ve benim kimliğimi aldı 2. Herhangi bir notere giderek plaka yenileme yapmak istediğinizi söylemelisiniz. Noterde yapılan işlemlerin hemen ardından ruhsat ile birlikte plakanın yenilendiğini gösteren evrağı noterlerden teslim alın.


Ayrıca sonrasında Şoförler Odası ’na da TL’lik bir ödeme yapmak gerekiyor. NISSAN Ağustos’ta Faizle. Antalya Şoförler Odası resmi web sayfasıdır.


Başkan Niyazi özçelik önderliğinde üyelerine hizmet vermektedir. Bu belgeyi almayı unutmamalısınız.


Bursa’nın en güzide ve büyük esnaf odalarından Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, kendisine yakışır bir genel kurulu geride bıraktı.

Camiamızın saygınlığını ve gücünü daha da arttıran seçimde verdiğimiz güven oyu için şahsım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Plaka Yenileme İşlemleri ve Ücretleri. Ardından notere giderek yenileme işlemini başlatmanız gerekiyor.


Son olarak Şoförler Odasına bağlı plaka basım merkezlerinde plakanızı bastırabilir ve aracınıza monte edebilirsiniz. PENDİK ŞOFÖRLER ODASI PLAKA BASILIR Batı Mahallesi Seyit Burhan Toprak Cad. Eğer muayeneden önce giderseniz şoförler odası plaka için fazla ücret alıyomuş, herkes bundan bahsetmiş sayfalarda,siz normal ücret ödemişsiniz ama?


Böyle birşey yaşamadım tl karşılığında dakika içinde yeni plakalarımı aldım. Noterdeki işlemler bitince yetkili kişi plaka değişikliği için başvuran vatandaşa bir plaka basım belgesi verir. TL plaka basım ücreti ödemeniz gerekiyor.


Ağır kusurlu plaka nedir? Mevcut aracınızın plakasının yasalarca ağır kusurlu bulunması durumunda plaka yenileme işlemi yapmanız gerekmektedir.


Son olarak ise şoförler odası plaka yenileme ve basım merkezine giderek yeni plakanızı bastırın. Bunun Türk Lirası notere, Türk Lirası da plaka basım merkezine yatırılır. Araç muayene esnasında, araç plakasını vida ile araca sabitleyenler için yapmak zorunda kaldıkları bir işlemdir. Türkiye Şoförler Odası hakkında şikayet yazmak için tıklayın!


KAYSERİ ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI, Kocasinan - Sigortacılar Sit. Kayseri : Kocasinan - Sigortacılar Sit.


Plakanızı, ruhsatınızı ve kimliğinizi alarak notere gittiğinizde kısa sürede işlemler tamamlanmaktadır. Yukarıda da belirttiğimiz gibi yenileme ile değiştirme işlemi birbirinden farklıdır.

Bunun için, Emniyetten randevu almanız gerekmektedir. Yani 3TL’yi gözden çıkarmalısınız. Lakin özel plaka çıkarmak istediğinizde daha önce de belirttiğimiz gibi binlerce lira ödemek zorunda kalabiliyorsunuz. Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası Web Sitesi.


Oda BaÅŸkanları Serdar Berk ile Salih Yiyitalp, esnafın vize, adres deÄŸiÅŸikliÄŸi ve yeni kayıt gibi iÅŸlemleri için ilçe dışına giderek zaman kayıplarının önüne geçtiklerini, her zaman. Belgeyi vermenizin arından plakanız şoförler odası tarafından basılacaktır.


Bu işlem genellikle dakika sürer, Baskı işlemi bittikten sonra Trafik Tescil Şubesi’ne başvurarak işlemleri tamamlayın. Aracın iki plakası içinde değişim söz konusu ise toplamda yeni plaka ücreti TL olarak belirlenmektedir.


Ankara Yenimahalle Gazi Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi. Buradan Yine Sesleniyorum adeta plaka yenileme ve değiştirmede Fiyatlar her sene güncellenmektedir. Araç plaka yenileme işlemini noterden yapabilmeniz mümkün.


Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odamıza bağlı taksi durağı temsilcilerimiz ve esnafımızla düzenlediğimiz iftar yemeği programında bir araya geldik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder