9 Nisan 2020 Perşembe

Psikoteknik belgesi cezası 2020

Bu cezayı alan kişiler, trafik kurallarına uymamış ve aynı zamanda kuralları ihlal etmiş demektir. Bu nedenle alacakları para cezaları yüksek meblağlar olmaktadır.


Ticari alanda çalışan şahıslar, kısa zamanda bu belgeyi edinmeli, iş hayatlarında bu şekilde. TL para cezası kesilecektir. Bu sürücülerin psikoteknik raporu almaları zorunludur.

Almanın ise idari para cezası bulunmaktadır. Karayolu Taşıma Yönetmeliği 60. Aynı yönetmeliğin 73’üncü maddesine göre bu değerlendirmeyi yaptırmayan sürücüleri çalıştıran firmalar için para cezası, yetki belgesinin iptali ile ceza koşulları belirtilmiştir. Buna aykırı hareket.


TANRIKULU PSİKOTEKNİK DEĞERLENDİRME MERKEZİ Adres : İpekyol üzeri enfesya yanı. Bu durumda olan sürücülere tanınan günlük sürenin ardından yeniden psikoteknik raporu için testlere tabi tutuluyor.


Türkiye’deki yaklaşık milyon ticari araç sürücüsü için zorunlu hale.

Siz değerli müşterilerimizinde desteği ile hizmet kalitemizi arttırarak, misyonumuz ve vizyonumuzdan ödün vermeden sizlerin desteği ile gelişen teknolojiye de ayak uydurarak hizmet vermeye devam ediyoruz. Belge için yaklaşık saat süren ve kişinin beden ve ruhsal sağlığının sürücülüğe elverişli olup olmadığının ölçüldüğü bir teste tabi tutulursunuz. Para Cezası Kesilecektir. SRC, ODY, ÜDY Belgesinde Yüksek Başarı.


Kullanılan aracın ve şartların durumuna göre psikoteknik raporu olmayan sürücüler için ceza uygulanır. Türkiye karayolları taşıma yönetmeliğinin gereğince zorunlu tutulan psikoteknik belgesi, sürücülerin güvenli bir şekilde trafiğe çıkmaları ve ticari araç kullanırken psikolojik durumlarının nasıl yönleneceği konusunda fikirlerinin olmasını sağlayan birkaç uygulama sonucu verilen belgedir.


Sürücülerin yılı dolmamış psikoteknik raporları bulunmakta ise raporlarını e-Devlet’e girip sorğulatmaları gerekmektedir. Bakanlığı genelgesiyle ticari araç kullananlar için zorunlu hale gelen psikoteknik test için tanınan süre Haziran’da doluyor. Yolcu ve Eşya Taşımacılığı yapan sürücüler. Yol kurallarının ihlal edilmeye devam etmesi durumunda, dava.


TL ile 2TL arasında değişmektedir. Bu belgeyi kişiler kendileri aldığı gibi şirketlerde ödemesini yapabilmektedir. Vatandaşların en çok araştırdığı konulardan birisi de hastaneler tarafından psikoteknik belgesi almaktır.


Sağlık Hesabına Yatırılacak Olan 16TL Unutulmamalıdır! KİMLER PSİKOTEKNİK RAPORU ALMALIDIR?

Sizde sıra beklemeden psikoteknik belgenizi JET hızıyla alın. Ticari Araç Kullanırken idari para cezası ödememek için PSİKO-TEKNİK belgesi alınız.


PSİKOTEKNİK BELGESİ Kişilerin bedensel ve psikolojik durumlarının sürücülük yapmaya elverişli olup olmadığını gösteren belgedir. Eğitim Merkezimiz Milli Eğitim Bakanlığına bağlı yetkili mesleki yeterlilik eğitim merkezidir.


Eğitim Merkezde verilen eğitimler: Srcbelgesi eğitimi Srcbelgesi eğitimi Srcbelgesi eğitimi Srcbelgesi eğitimi Srcbelgesi eğitimi ODY ve ÜDY. Toplu taşıma ve ticari yük taşımacılığında sürücüler için psikoteknik test belgesi zorunluluğu bu gece başlıyor. Sürücülerin Dikkatine!


Ehliyet İadesi için: Bir yıl içinde beş kez hız ihlalinden dolayı ehliyetine el konulan sürücüşer, ceza süresi bitiminde. Belgenizi hemen alın. Belgesi olmayanlara bin lira ceza kesilecek.


Tüm ticari araç sürücüleri bu belgeyi almak zorundadır. Küçük büyük farketmeksizin kullandığınız araç ticari bir araç ise bu belgeyi yılda bir almak zorundasınız.


Tıpkı SRC belgesi aldığınız gibi psikoteknik belgenizin de sistemde güncel ve kayıtlı olması.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder