28 Nisan 2020 Salı

Portekiz vize başvuru formu

Belgelerinizi lütfen özel durumunuza göre hazırlayınız. Mesleksel bilgilerinize göre başvuru formuna girilecek bilgiler değişiklik. Ulusal vize başvuruları için bu süre gündür. Form açıldığında, formu.


Ancak bu durumun tek istisnası son yıl.

Vize Başvuru İşlemleri. Dosyayı indirmek için: 1. Gereken linkin üzerinde farenizin sağ tuşuna basın. Açılan listeden Hedefi. PORTEKİZ VİZE BAŞVURU FORMU.


Bir cevap yazın Cevabı iptal et. Portekiz vizesi almak için VSF Global firması yetkilendirilmiştir. Başvurularınız sırasında eksik ya da hatalı evrak nedeniyle vize başvurunuzun reddedi.

Resmi pasaport sahiplerinin ise (yeşil, gri, siyah) güne kadar olan seyahat planlarında schengen vizesine başvurmalarına gerek yoktur. Portekiz turist vizesi için istenen evraklar genel olarak pasaport, vize başvuru formu, biyometrik fotoğraf, dilekçe, seyahat amacını destekleyen bilgiler, geçim durumuna ilişkin belgeler, kimlik fotokopisi, seyahat sağlık sigortasıdır.


Bu bilgilerin teyidi için Ankara Portekiz Büyükelçiliği veya Macaristan İstanbul Başkonsolosluğu ile iletişime geçiniz. Schengen vizesine sahip olan kişi, Schengen Bölgesi’nde serbest dolaşım. Varsa daha önce kullandığınız pasaportların asılları. Adet biometrik fotoğraf.


Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. Eksik doldurulmuş başvuru formları işleme alınmamaktadır.


Aynı seyahat belgesini kullanan kişilerin ayrı ayrı form doldurması gerekmektedir. Basılı form genel itibari ile kişisel bilgileriniz ve seyahat planınızı belirtmeniz gereken bir formdur. Yukarıda söylediğimiz gibi her ülke aynı formu kullanmıyor, mutlaka gideceğiniz ülkenin formunu doldurmanız lazım. Belçika, Finlandiya ve Norveç ise elle doldurulmasını istemiyor, yukarıdaki linklerden dijital ortamda.


Eksiksiz bir şekilde hazırlanan dökümanlar sonrasında yönlendirmemiz doğrultusunda sizin de uygun olduğunuz bir tarihe randevunuzu gerçekleştirebiliriz. Başvuru sahiplerinin başvuru tarihi ve gidiş tarihi arasında maksimum gün öncesinden başvurusunu gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Randevunuz müşteri temsilciniz tarafından oluşturulduktan.


Tarafımızdan doldurulmaktadır. Seyahatlerinde ) 5.

VFS Global uluslararası çapta en büyük vize firmasıdır. Fransa, İsviçre ve Hollanda gibi ülkelere vize almanızı sağlayan Vfs Global Türkiye’nin İstanbul Harbiye ve Altunizade ilçelerinde, Ankara’da, İzmir’de, Bursa’da, Edirne’de, Antalya’da, Gaziantep’te ve Bodrum’da ofisler.


Başvuru işlemini gerçekleştirmeden önce ziyaret amacınızın net olması gerekmektedir. Firmamızın vize başvurunuz boyunca size yardımcı olacağını başvurunuzun başından sonuna kadar takibini yapacağını unutmayınız.


Hangi vize kategorisine başvuruda bulunmanız. Ev adresi, e-posta adresi ve cep telefonu başvuru sahibine ait olmalıdır. Başvuru sahibi yaşından küçükse form anne ve babası tarafından imzalanmalıdır.


Macar Konsolosluğu, Macaristan vize başvuru sahibi hakkında bilgi alımını bu form aracılığı ile edinirken Macaristan Konsololosluğu başvuru formunun eksiksiz olarak doldurulmasını istemektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder