23 Mart 2020 Pazartesi

Siyasi parti üyeliği sorgulama

Henüz kimliğinizi doğrulamadınız. Bu hizmetten faydalanmak için, aşağıdaki kimlik doğrulama yöntemlerinden sizin için uygun. E-DEVLET SİYASİ PARTİ ÜYELİĞİ SORGULAMA İLE PARTİ ÜYELİĞİ OLUP OLMADIĞINI ÖĞRENMEK.


Bu iki kurum dışında hiçbir yerden sorgulama yapmayınız. Parti üyelik kaydı nasıl sorgulanır? Ayrıca sahte sitelerden bilgisayarınıza virüs gönderme ve kişisel bilgilerinizi kopyalama gibi olaylar da.


Polis – Bekçi – Asker alımlarında herhangi bir siyasi parti üyeliği bulunmama şartı vardır. Etiketler: online hizmetler, parti sorgulama, pa. Yargıtay Başkanlığının sunmuş olduğu siyasi parti üyeliği sorgulama sayfası üzerinde sorgulayabilirsiniz. Eğer siyasi bir parti üyesiyseniz sorgulama yaparak öğrenebiliyorsunuz.


Demokrasinin vazgeçilmesi siyasi partilerdir. Fakat bazı siyasi partiler sırf üye sayısını artırmak için, kişinin bilgisi dışında kendi siyasi partilerine üye yapmaktalar.


Bu haberide bazı medya mensuplarının araştırması sonucu ortaya çıkarmış ve vatandaşlara duyurmuştu. Bu sorgulamada herhangi bir siyasi parti üyesimisiniz anında öğrenebileceksiniz. Tamamen ücretsiz olan sadece e-devlet şifresi gerektiren bu sistem üzerinden sorgulama yapmak için aşağıdaki adrese tıklayınız.


Siyasi parti üyeliği sorgulama

Geçmiş dönemlerde bir siyasi partiye üye olan kişiler, zaman içerisinde üyeliklerini sildirmek isteseler de bazı partiler üyelikleri sildirmeme konusunda direnmektedirler. Bazı siyasi partiler ise, diğer partilerin gerisinde kalmamak, teşkilatlarının.


Artık e-devlet sitesi üzerinden de e-devlet şifreniz ile giriş yapıp parti üyeliğinizi sorgulayabiliyor ve eğer bir partide üyeliğiniz varsa doğrudan turkiye. Eğer kafanızda her hangi bir partide üyelik bilgilerim varmı yokmu diye takıntılar varsa buradan herhangi bir siyasi partiye üy. Devlet hizmetlerinden biri de siyasi parti üyeliği sorgulama ve iptal etmedir.


Daha önce bu işlem uzun ve sancılı bir süreçken artık e-devlet ekranınızdan siyasi parti üyeliğinizi kolaylıkla iptal edebilirsiniz. Merhabalar, bu yazımızda siyasi parti üyeliği sorgulama konusunda nasıl ve nerden sorgulanır konusunda sizlere bilgi vermeye çalışacağız.


Siyasi parti üyeliği sorgulama

Herhangi bir kamu kuruluşunda işe başlamadan önce herhangi bir siyasi partiye üye olmamanız gerektiği bu gibi durumlarda üyeliğinizi sildirmeniz veya kayıtlarınızın olmaması gerektiğini bilinmektedir. Yargıtayın resmi internet sayfasından siyasi parti uyelği sorgulama alanına gitmeniz gerekiyor.


Siyasi partiye üye olup olmadığınızı çok kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Bunu E-postayla Gönder BlogThis! Devlet üzerinden giriş yaparak birçok işlemi kolay ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.


Bu durumda sizin de haberiniz olmadan bir siyasi parti üyeliğiniz olabilir. Bir belge alabilmek için otobüse para verme derdi yok, zaman kaybı yok, şimdi git yarın gel söylemleri hiç hiç yok. Anlayacağınız e-devlet hayatımızda çok önemli bir konuma yükseldi. Kimler artırımlı hizmet puanından yararlanacak?


Anayasa Mahkemesince temelli kapatılan veya siyasi parti siciline kayıtlı bulunan siyasi partilerin isimleri, amblemleri, rumuzları, rozetleri ve benzeri işaretleri başka bir siyasi partice kullanılmayacağı gibi, daha önce kurulmuş Türk devletlerine ait topluma mal olmuş bayrak, amblem ve flamalar da siyasi partilerce kullanılmaz. Devlet Kapısı üzerinde siyasi parti üyeliği iptal etme ekranı kullanıma sunuldu.


Herhangi bir siyasi partiye üye olup olmama durumunuzu parti parti dolaşmak yerine internetten online olarak öğrenebilirsiniz. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının uygulamaya koyduğu sistemle internetten siyasi parti üyeliği öğrenilebiliyor.


Siyasi parti üyeliği sorgulama

Yayınlandığında tepki çeken ve bir patronun veya kurumun kişinin hangi siyasi partiye üye olduğunu sorgulayabileceği ve bunun tam bir fişleme programı olduğundan söz ediliyordu. Farkında olmadan herhangi bir siyasi partinin üyesi olabilirsiniz. Bu konuda, Yargıtay Cumhu.


Ben girdim ve gördüm… Hangi partinin üyesi olduğumu! Bir siyasi partiye ait üyelik bilginizi sorgulamak ve üyelik takibi yapmak için e-devlet sisteminden faydalanabilirsiniz.


Bu işleme başlamak için ilk olarak bu bölümün en altında yer alan bağlantıya tıklayıp siyasi parti üyeliği sorgulama sayfasını açın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder