31 Mart 2020 Salı

Pırlanta bayiliği

Bunlardan 11’i yurtdışında faaliyet gösteriyor. Bayilik verirken herhangi bir giriş bedeli talep etmiyor. Sadece çalışma koşullarının belirlendiği bir franchise sözleşmesi var.


Nine pırlanta olarak sizlere 2. Franchising yoluyla büyüyen altın, pırlanta ve gümüş bayiliği vermek isteyen firmaları araştırdık… ATASAY KUYUMCULUK Atasay’ın şu anda 1mağazası var. Bunların 136’sı franchising olarak işletiliyor.


Pazartesi Yorum yok. Yatırımcılar, aynı mimari projeye bağlı kalmak koşulu ile tadilatını kendisi de yapabiliyor.


Zen pırlanta mağazası açmak için franchise sistemine dahil olabilirsiniz. AVM mağazacılığına ağırlık veriyor.


Pırlanta bayiliği

Bu tip bir hizmet ile beraber kuyumcu bayiliği veren firmalar konusunda da seçenekleri gözden geçirmek söz konusu olabilmektedir. Doğru bir çalışma algısı yaratan ve aynı zamanda sizlerin destekçisi olan web sitemiz, sektörden para kazanmanızı ve yatırımları kısa sürede kar marjına çevirebilmeniz bakımından alternatif tanıtımlar sunmayı ihmal etmemektedir.


Pırlanta bayiliği

Buca OSB, Buca, İzmir. Konak, Konak, İzmir. Koçak Gold bayiliği alan girişimciler yatırım amaçlı altın, düğün setleri, alyans, takı, bebek iğnesi gibi farklı istekleri bulunan geniş bir kitleye hitap etme şansı yakalıyor.


Altınbaş, Beylikdüzü’nde, Türkiye’nin ilk ve aynı zamanda en büyük altın fabrikası kurulmuştur. Turquality marka kapsamına alınmıştır.


Hedeflenen Franchise: Başlangıç Bedeli: Alınmıyor. Bijuteri Bayiliği Almak. Eski çağlardan beri sürekli gelişen ve son yıllarda da en hızlı büyüyen bijuteri sektörü, 7milyon lirayı aşan bir büyüklüğe ulaşmış durumda. Daha önce caddelerde ve AVM’lerde gördüğümüz bijuteri dükkânları artık kadın girişimciler sayesinde daha da gelişti.


Pırlanta bayiliği

Ayrıca bu sektörde. Altın ve pırlanta olmak üzere iki kategoride tasarımlarını sunan Gülaylar Altın, sektördeki yerini daha da büyütebilmek için bayilik veren firmalar arasında yer almaktadır.


Yakında Samsun Piazza AVM’de bir şube açacak. ABD ve Avrupa ülkeleri olmak üzere toplam ülkeye ihraç etmektedir. TL %indirimli Yeni TÜKEND İ. Firma yatırımcılardan herhangi. Ayar Gümüşten üretilmiştir.


Yaklaşık olarak ağırlığıgr dır. Nurge nakış kasnakları, Yabalı, Singer, çanta malzemeleri. SON EKLENEN ÜRÜNLER. TL KDV Dahil Favorilere Ekle Sepete Ekle.


Teknik patentini almış olduğumuz pırlanta görünümüne sahip elmas taşlı ürünlerimizin satışı ile alakadar artık tüm kuyum ve mücevherat mağazalarına ekstra iş imkanı sağlıyoruz. Roselli Jewellery Diamond firması olarak corner bayilik artık çok daha kolay. Ergene, Bornova, İzmir.


Kiralık Restaurant. Opencart Opencart ve Opencart Global olarak yılın verdiği sektör tecrübesi ile, Türkiye’de Akdeniz Bölgesi, Ege Bölgesi, Karadeniz Bölgesi, Marmara bölgesi ve İç Anadolu bölgesinde bayii ağı ile sizlere hizmet vermekteyiz.


JOYA Pırlanta Lale Kolye Favorilere Ekle. Eskişehir, Bilecik, Kütahya gibi illerin bulunduğu bölgede en çok tercih edilen firma olmayı başarmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder