26 Mart 2020 Perşembe

Plaka yenileme randevu istanbul

Plaka yenileme randevu istanbul

Internet Explorer kullanıyorsanız Uyumluluk Görünümünü çalıştırınız. Artık plaka yenileme ve değiştirme işlemlerinde YENİ sisteme geçildi. Randevu almak için o ilin emniyet müdürlüğü sayfasını ziyaret etmek zorundasınız. Bu bilgiler dahilinde siz de rahatlıkla randevu alabilir ve bu konular hakkında geniş bilgilere ulaşabilirsiniz.


Plaka yenileme randevu istanbul

IEM randevu sistemi sayesinde özel güvenlik kimlik müracaatı, kimlik değiştirme, özel güvenlik randevusu, trafik tescil işlemleri. Yeni sisteme göre eski usül plaka değiştirme veya yenileme işlemleri artık değişmiştir. Noter’de araba alırken plaka değişikliği yapmak istiyorum dediğinizde önünüzde aylık bir. En yakın Notere gidip randevusuz plaka yenileme ve değiştirme işlemi yapabilirsiniz.


Muayene sonucu plaka yenileme yapmanız istenirse size verdikleri evrakla notere gitmeden direkt plaka. Emniyet Genel Müdürlüğü resmi web sitesinden plaka yenileme için randevu alınız: egm.


TL olarak belirlenmiştir. Adnan Menderes Blv. Ve hangi durumlarda plaka değişikliği yapacağınızda önemli. Gördüğüm kadarıyla bu konuda bir karışıklık yaşanıyor.


Laa plaka istanbul ili için geçişi zorunlu seri olup bu yazımızda servis araç plaka değişikliği, Laa plaka için gerekli evraklar, Laa plaka randevu, Laa plaka noter işlemleri, Laa plaka nasıl alınır ve diğer Laa plaka serisi hakkında öğrenmek istediğiniz tüm detaylara yer vereceğiz. Emniyet Müdürlüğü randevu saatleri akşam 21:ile 22:saatleri arasında açılmaktadır. Bu saatlere dikkat ederek randevu almayı deneyebilirsiniz.


Randevular sınırlı olduğunu da göz önünde bulundurulursa randevu alırken işlemleri hızlı bir şekilde yapmanızı öneriyoruz. Zira siz randevuyu tamamlayana kadar randevu dolmuş olabilir.


Hemen plaka yenileme nasıl yapılır adım adım öğrenmek için aşağı kaydırın. Bir plaka, gerekli standartlara uygun değilse araç muayenesinden geçmez. Yani kodlu bir plaka alabilmeniz için İstanbul ’da ikamet etmeniz lazım. Almak istediğiniz plakanın daha önce alınıp alınmadığı bilgisine de noter aracılığı ile ulaşmanız gerekiyor.


Plaka Yenileme İçin Randevu Alınmalı mı? Bunun dışında özel plaka işlemlerinin, normal plaka değişikliği ya da yenileme işlemlerinden bir farkı daha bulunuyor. Plakamı yenilemek için randevu almaya çalışıyorum günlerdir ama kesinlikle alınmıyor.


Bunu değiştirmek için e- randevu. Aksi halde ceza yeme durumunuz olabilir. Online internetten boş plaka sorgulama yapılamamaktadır. Ancak bundan birçoğumuz ancak araç muayenesi yaptıracağımız zaman haberdar olabildik.


Araç plakası yenileme, çıkartma. Ankara için Tıklayın. Nüfus cüzdanı fotokopisi, araç ruhsatı ve fotokopisi ile eski plakalar hazır olduğunda randevuya gidilir.


Plaka yenileme randevu istanbul

Ardından yeni plaka Şoförler Odasına bağlı plaka basım merkezlerinde yaptırılabilir. Trafik tescil Şube Müdürlüklerine gitmeleri yada telefon ile aramaları gerekmektedir.


Noterde gerekli işlemler yapıldıktan sonra, Şoförler Odası’na ait resmi. Nereden randevu almak gerekir? Buna ekstra olarak, bu sitedeki sorular bölümünde taşıtınızın plakasıyla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder