20 Şubat 2020 Perşembe

Rapor parası yatmadı

Fakat bazı durumlarda, rapor ücreti almayı hak etmesine rağmen sigortalılara ödeme yapılmamakta ya da rapor ödemesi gecikmektedir. Halk arasında rapor parası olarak bilinen ödemenin kanundaki adı iş göremezlik ödemesidir. Rapor parası alma şartları nelerdir?


Sosyal Güvenlik Kurumu iş göremezlik parası ödememektedir. Bu yüzden rapor parası yatmadı, rapor parası ödenmedi, rapor parası yatmamış diye hemen araştırmaya girişmeniz gereksiz bir durumdur. Ancak bazı zamanlar yaşanan teknik sorunlar veya karışıklıklar sebebiyle bir çok kişinin rapor parası gecikmiş, ödemeleri aylar geçmesine işe başlamasına rağmen yapılmamıştır. TL’ dir (asgari ücretinkatı).


Bu hizmeti kullanmak için sisteme giriş yapmış olmanız gerekir. Sorgulama sonucu eğer ödeme görünmüyorsa bunun birkaç nedeni olabilir.


SGK rapor parası yatmadı, ödenmedi, ne zaman yatar öğrenmek için Tıklaıynız. Rahatsızlığı nedeniyle iş yerine gidemeyen çalışanlar için ödenen rapor parası çalışanların mağduriyet yaşamasının önüne geçmektedir. Online işlemler için e- devlet sisteminde resmi verilerin incelenebilir olması amacıyla özel olarak rapor parası sorgulama sayfasına giriş yapılması gerekiyor.


Rapor parası yatmadı

An itibariyle e- devlet sistemine T. SGK ya bağlı olarak çalışmakta olan bayanlar çalıştıkları dönemde hamile kalarak doğum yaptıkların da. SSK sigortalı çalışanların başına sık sık geldiği bir problemde rapor alınamadığı durumlarda paralarının yatıp yatmadığının öğrenilmesidir.


Adeta arap saçına döndürülen prosedür işlerinden dolayı bunu da öğrenmek bazen içinden çıkılamayacak bir halmaktadır. Ancak aşağıdaki link yardımı ile paranızın yatıp yatmadığını. Email adresine yeni bir şifre gönderilecek.


Eğer ödemeniz henüz yatmadıysa birkaç nedeni olabilir. PTT ya da tanımlı banka hesabınızdan çekebilirsiniz.


Henüz işveren tarafından çalışmazlık bildirimi yapılmamış olması bunun en büyük nedeni. Ardından da işçiye SMS ile bilgi verilir. Bazı durumlarda sms işçiye ulaşamayabilir, bundan dolayı alternatif sorgulama yöntemlerini kullanarak rapor parası yattı mı yatmadı mı kontrol edebilirsiniz.


Rapor parası yatmadı

Bu yazımızda da rapor parası yattı mı, rapor parası sorgulama, rapor parası kaç günde yatar, rapor parası ne zaman alınır, rapor parası alma gibi konularda bilgi vermeye çalıştık. SSK rapor parası sorgulama sayfasına gitmelisiniz.


Rapor parası yatmadı

Bir günlük iş göremezlik ödeneği rapor. Göz At: İşsizlik Maaşı Nasıl Alınır Şartları Nelerdir. Son ay ödenen prim gün sayınızın toplamı da gündür.


Ziraat bankasına rapor parası yattı mı öğrenmek için tıkla! Aldığınız iş göremez raporu günden az ise size SGK tarafından hiçbir ödeme işlemi yapılmaz. Ancak size verilen rapor günden fazla ise ödemeniz raporun 3. TC kimlik numarası veya Sicil Numarası ile yapılan sorgulama sonucunda kayıt bulunamadı yazısı görülürse işleminizin henüz bitmediği ve paranızın PTT’ye aktarılmadığını söylemektedir.


Ptt rapor parası yattı mı nasıl sorgulanır ? SGK’dan rapor parası veya istirahat parası alabilmek için gereken ikinci şart ise raporun alınmasından önceki üç ay prim ödenmiş olmasıdır. Analık Geçici İş Göremezlik Ödeneği Resmi adı analık geçici iş göremezlik ödeneği olan doğum rapor parası çalışan hanımefendilere tanınan en mühim toplumsal hakların başlangıcında içeriyor. Sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortasının 18.


Bu iki günlük raporluluk süresindeki maaş karşılığı işveren tarafından karşılanmakta olup, iş gününden geriye kalan tutarın ödemesi SGK tarafından yapılmaktadır. Vizite giriş ekranında "ödeme çıkmadı" ibaresi vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder