23 Ocak 2020 Perşembe

Mersin kıbrıs feribot fiyatları 2019

Kıbrıs Akgünler Denizcilik feribot biletleri satılmaya başlandığı için, biletinizi internet üzerinden ya da cep telefonundan uygulamalar yardımıyla satın alabilir, seferleri sorgulayarak seferler ve sefer fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Adaya ulaşım sağlamak için Kıbrıs feribot seferleri ulaşım. Yavru Vatan olarak adlandırdığımız Kıbrıs ‘a ulaşım sadece hava yolu ve deniz yolu ile mümkün olmaktadır.


Biletinizi online alarak avantajlı fiyatlardan yararlanabilirsiniz. Hemen bilet almak ve rezervasyon için " Kıbrıs feribot bileti için tıklayın" resimlerini tıklayabilirsiniz.

Gidiş-geliş bilet fiyatları 5TL, 2-gece konaklamalı feribotla gidiş-geliş, otel, tur. MERSİN -GİRNE DENİZ OTOBÜSÜ VE FERİBOT SEFERLERİ. FERGÜN DENİZCİLİK LTD.


Taşucu Adres : Atatürk Cad. Mersin Adres: İsmet İnönü Bulv. Vakıflar İşhanı No:76. Yukarıdaki resmi tıklayarak kıbrıs feribot biletinizi hemen beklemeden alabilirsiniz.

Alanya- Kıbrıs feribot seferleri başladı! Kıbrıs Uçak Biletleri kampanyaları ile uygun fiyata seyahat etmek için flypgs. Kıbrıs ’a yapacağınız feribot yolculuğu için gidiş tarihinizi belirledikten sonra indirimli feribot biletlerini araştırabilirsiniz. Bu firma web sitelerine üye olan müşterilerine indirimli bilet fiyatlarında faydalanma.


Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne ülkemizden ulaşım hava yolu ile birlikte, deniz yolu ile sağlanmaktadır. Farklı limanlardan kalkan feribotlar i. Kıbrıs Otel Fiyatlarına sitemizden ulaşarak, online veya çağrı merkezi hizmetlerimiz ile rezervasyon yaptırabilirsiniz. Alanya Liman Bilgileri: Alanya Limanı iyi donanımlıdır.


Alanya Hakkında: şehrin görülmeye deger yerlerden en özelleri Alanya Kalesi, kirmizi Kule, selcuklu Tersanesi, damlataş mağarası ve Kleopatra Sahili. Müşterilerine kaliteli bir hizmet sunmak amacıyla Filo Denizcilik bir çok alanda etkinlik gösteriyor. Arabalı vapur da var ancak biraz daha uzun sürüyor.


Türkiye’nin İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerinden Kıbrıs ’a ay boyunca uçak seferle. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Feribot yaklaşık saat sürüyor.


Misafir (Mobil) - Masaüst. Kalkış limanı, varış limanı ve izlediği rota farklılıkları nedeni ile feribot bilet fiyatları kendi içinde farklı fiyatlara sahiptir.

Satın aldığınız biletin seferi hava muhalefeti nedeni ile ertelendiğinde veya iptal edildiğinde biletinizi. Kıbrıs ’ta gece hayatı sanıldığı kadar pahalı değildir.


Bu konuda öncelikle gece kulüpleri başta olmak üzere diskolar ve barların fiyat seçeneklerini ele alıyor olacağız. Kıbrıs otel fiyatları sayfamızdan sıralama yapabilirsiniz. Gecelik kişi başı konaklama. Kampanyalardan Haber Olun.


Kıbrıs Turları ile ilgili en uygun fiyatları sunuyoruz. Otel ve uçak dahil paket kıbrıs turları için online rezervasyona özel 5TL ye varan indirimler ve taksit imkanı sizi bekliyor. Seferler haftanın günü pazartesi, çarşamba ve cuma saat 20.


Bilet fiyatları yetişkin yolcu 1TL.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder