27 Aralık 2019 Cuma

Marka tescil süresi

Bu süre zarfında diğer marka sahiplerinin itiraz etme hakkı bulunmaktadır. Süre sonunda bir itiraz gelmez ise Tp, İstek Patent vekiline marka tescil harcının yatırılması için bir yazı gönderir ve süresi içerisinde harcın yatmasını.


Nice Sınıfları Tüm Sınıflar Belirtilen Sınıflar. Her marka, onaylandıktan sonra yıl süreyle koruma altına alınır.


Bu süreler içerisinde yapılmaz ise ilgili marka hükümsüz olarak değerlendirilecektir. Bülten süresi aydır.

Satın aldığınız kontörlerinizin kullanım süresi sınırsızdır. Bizimle Çalışmak İste.


Son aşamada isim benzerliği sebebiyle ya da farklı sebeplerle markanın reddedilmesi olasılığını önlemek amacıyla marka yaratma sürecinde uzman bir kişinin danışmanlığı ile ilerlemek oldukça faydalıdır. KHK ile sağlanan marka koruması tescil yoluyla elde edilir.


Madrid Protokolü Uyarınca Sonraki Belirleme ve Diğer Taleplerin WIPO ya Bildirilmesi Ücreti: 220. Resmi bültende yasal ilan süresi üç aydır. Bu site, patent ve marka tescili hakları hakkında, yerel ve uluslararası tescil konularında güncel ve bilgilendirici içerikler sunmaktadır. Makalelerimiz altına yorumlarınızı bırakabilir ve sorularınızı sorabilirsiniz.


Uzmanlarımız sorularınızı en kısa.

Bu müracaat süresi bir gündür. Gereken ek ücretleri ödendikten sonra marka tescil süresi uzatılabilir. Başvuruyu dilerseniz bireysel olarak. Fakat bu markalar yıllık süre zarfında yıl süre ile haklı bir neden olmadan aralıksız kullanılmadığı takdirde iptali söz konusu olabilir.


Bu durum iki şekilde olabilmektedir. Tüm süreçler yaklaşık ay sürmektedir. Fakat markamızın koruması başvuru yaptığımız tarih itibariyle başlamaktadır. Tescil Süresi Nedir.


Yapılan itiraz marka tescil sürecini 4-ay daha uzatmaktadır. Sistem Patent veritabanından ücretsiz olarak markanızı sorgulayabilir veya uzmanlarımıza araştırmanızı yaptırabilirsiniz.


Ne kadar sürede sonuçlanır? Sorularını sayfamızda yanıtladık. TESCİL SÜRECİ 1) Türk Patent tarafından yapılan araştırma süreci ortalama 2-ay kadardır. Marka tesciline nasıl başvurulur?


Takipte olabilecek diğer marka. Bu nedenle marka tesci. Tebliğ tarihinden itibaren ay içerisinde ücret ödenmelidir. Yani şirketinizin ya da şahsınızın başvurusuyla aklınızdaki olan marka isminin tescilidir.


MARKA TESCİL HAKKINDA DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN.

Bu işlem taraflarca hazırlanan noter onaylı sözleşmeye istinaden geçerli sayılır. Kişilere karşı savunması yapılamaz. Firmaların ya da sahsıların yapacakları marka tescil başvuruları sonrasın tescil işlemlerine yer verilerek gerekli çalışmalar hayata geçirilerek belgelendirme tamamlanır.


Bu itibarla marka tescilinden beklenen koruma hakkı da başvuru tarihinden itibaren başlamaktadır. Borça, “Hızlı marka tescili uygulaması sayesinde, yaklaşık ay olan tescil süresi aya kadar düşecek.


Ellerindeki malları tescil süresinin uzun olması sebebiyle piyasaya sunamayan, beklemek zorunda kalan ve zarar eden pek çok şirketi rahatlatan bu uygulama hayata geçecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder