18 Aralık 2019 Çarşamba

İzmirden alaçatınasıl gidilir

Alaçatı’ya Nasıl Gidilir. Dipnot: Otogar, merkezde olduğundan Didim merkeze ulaşmak için ekstra bir ulaşım aracına gerek yok ancak ünlü Altınkum plajı otogara yaklaşık km uzaklıkta.


Dünya standardında bir ulaşım bağlantısına sahip olan tatil beldesi, ulaşılabilirliğiyle birçok tatilcinin gözdesi. Tekirdağ üzerinden feribot kullanmayı düşünmediğiniz sürece Osmangazi Köprüsü’nü kullanmanız ve O-(Otoyol 5) üzerinden devam ederek E8istikametinden devam etmeniz gerekecek.


Gökçeada Feribotu yol haritası, güzergahı ve yol tarifini görüntülemektesiniz. Sağ taraftan gidebileceğiniz rota, km ve yolların durumuna göre saat mesafesi bilgileri yer almaktadır.

Otobüsle nasıl gidebiliriz. Bir de size sorayım dedim. Nereye nasıl giderim, yol tarifi ve rota hesaplama.


Bu sayfada bir yerden bir yere karayolu ile nasıl gidilebileceğini harita üzerinde öğrenebilir, yol tarifi alabilirsiniz. Ulaşım Seçenekleri İzmir’e ucuz uçak bileti bulmak kolaydır. Selçuk konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden Selçuk konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.


Türkiye’nin tüm firmaları olmakla birlikte İzmir otobüs. Eski Foça’ya Nasıl Gidilir ?

Foça Otoyol Geçiş Fiyatı otomobiller için TL’dir. Araçla Gidiyorsanız? Yaklaşık yarım saatte İzmir’den Foça’ya gidebilirsiniz. Vapur, otobüs, dolmuş ve eshot sefer saatleri.


Başta Metro Turizm, Öncü Göreme Turizm, Nevşehir Seyahat, Kamil Koç gibi birçok otobüs firmasından ortalama TL’ye gidiş bileti bulmanız mümkün. Bunlardan ilki bahar mevsiminde yapılan kampanyaydı ve Haziran ayında SunExpress ile TL’ye İzmir’e uçmuştum. Bu biletimi SunExpress’in kampanyasına ek olarak Aerobilet’in TL indirimi sayesinde TL’ye getirmiştim.


AYVALIK’A NASIL GİDİLİR ? Tatile çıkarken dikkat edilen en önemli şeylerden birisi kuşkusuz gidilecek olan yerin yakınlığı ve ulaşımın kolaylığıdır. Ankara ve İzmir gibi büyükşehirlere olan yakınlığı ve kolay ulaşım alternatifleri ile Ayvalık, yakın ve rahat ulaşılabilir bir tatil arayanlar için çok iyi bir tercih olacaktır. Marmaris’e Nasıl Gidilir ? Uçuş yaklaşık 7-saat sürmektedir.


Bölgeyi sizler için çekici kılacak olan şey iklimidir. Mikanos’u yıl boyunca ziyaret edebilirsiniz.


Kuşadası Merkezden Selçuk istikametinde ana yol üzerinden giderken, 8. Salda Gölü, Burdur ili Yeşilova ilçesi sınırları içerisindedir. Burdur-Denizli-Antalya üçgeninin hemen ortasında sayılır.

Yeşilova’ya uzaklığı km, Burdur’a uzaklığı km, Denizli’ye uzaklığı 1km ve Antalya’ya uzaklığı 1km’dir. Fethiye Nasıl Gidilir ? Foça’ya Nasıl Gidilir : İstanbul istikametinden gelenlerin Manisa üstünden sahil şeridi hattına girip o güzergahtan Foça’ya gelmeleri yol tarifi açısından daha iyi duruyor. Yukarıda yazılanlardan anlaşılmayan bir şey varsa lütfen YORUM olarak yazın hemen cevaplayalım.


Sasalı Doğal Yaşam Parkı Nerede, Nasıl Gidilir, Ziyaret Saatleri, Giriş Ücreti Bergamaya’ya gidebilmek içinse İzmir otogarı olan İzotaş’a gelip en üst kata çıkın. Buradan lira karşılığında minibüslerle Bergama’ya gidebilirsiniz. Yerler ayırtıldı, planlar yapıldı. Tüm senenin yorgunluğunu atacağınız o mükemmel tatil artık çok yakınınızda.


Bozcaadaya nasıl gidilir, Bozcaada feribot seferleri fiyatları, saatleri konusunda bildiğim ne varsa anlattım. Bana sorarsanız, Bozcaada’ya nasıl ulaşırsanız ulaşın, sizi mükemmel huzurlu, keyifli, bol kahkahalı bir tatili bekliyor olacak. Cevaplayamadığınız bazı sorular sizi bu plandan soğutuyor mu? Yunan Adaları’na geçmek gibi bir planınız mı var?


Sorularınız cevabını ve daha birçok sorunun cevabını bu yazımızın içinde bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder