21 Kasım 2019 Perşembe

İtalya vize randevu

Euroasia Global Visa Services ile işte bu kadar kolaydır. Kadıköy, Bursa, Trabzon yetkili başvuru merkezlerinden yapılan işlemlerde bu süreye iki gün daha eklenir. Tüm bu aşamaları gerçekleştirdikten sonra sıra geldi beklemeye!


Ortalama olarak vize sonucu gün içerisinde belli oluyor. Fakat resmi tatiller ya da olağanüstü hale bağlı olarak süre uzayabilmekte.

Dolayısıyla tatilinize bir ay kala başvuru yapmanızda fayda var. Bizler, sizler adına başvuru. DATA, Türkiye’de Almanya ve İ. Başvuru sahibi eğer. Muhammer Aksoy Bulv.


Aksi durumda vize başvurusunda bulunan kişi yeni pasaport çıkartmalıdır. Vize Danışmanı administrator.

IDATA üzerinden alınabiliyor. Tüm belgeleri eksiksiz temin ederek tarafımıza ulaştırmanız gerekmektedir. Eksiksiz gelen dosyalarda işlemler daha hızlı yapılır. Firmamız aracılığı ile randevu almak için ücretsiz vize destek hattımızı arayınız.


Adınız (gerekli) Telefon Numaranız (gerekli) Arama: Ülkeler. Kısa süreli vize başvurularınızı sadece İtalya Büyükelçiliği tarafından yetkilendirilmiş vize başvuru merkezlerine başvuruda bulunarak gerçekleştirebilirsiniz. Temsilcilerimiz sizin.


Continue reading VFS Global Hakkında. Site Kullanım &amp. Yurt dışı işlemleri için İtalya vizesi gitmek istenilen nedene ve duruma göre çeşitlilik göstermektedir.


Bu işlem kimlik sahteciliğinin engellenmesi amacıyla yapılmaktadır. Konsolosluk sitesinden başvuru yaparken. DATA randevu İtalya vize işlemleri için genellikle belgelerinizi bir ay öncesinden hazırlamanız size harika pozitif sonuçlar sağlayacaktır. Gerekli olan işlemler sorun.


VFS Global ve iDATA) 2TL civarında hizmet ücreti ödeyerek başvurabilirsiniz.

Müşterilerimize, seyahatleri öncesi vize işlemlerinde rahat ve kolaylık sağlamak amacıyla, randevu ve başvuru oluşturmalarında danışmanlık ve refakat hizmeti vermekteyiz. Sizler için evrakların hazırlanması aşamasından, vize başvurunuzun sonuçlanmasına kadar ilgileniyor, işlemlerinizi bizzat takip ediyoruz. Uzun vadeli çalışma, oturum vb.


Schengen vizesi olan kişiler, İtalya gezisini İtalya vizesi ile gerçekleştirebilirler. Türk vatandaşları İtalya vize başvurusunda. Hollanda vizesi Yetkili firması İdata’dan vize işlemi sırasında sizden istenen Seyahat Sağlık Sigortanızı yaptırabilirsiniz. Randevusuz kesinlikle hiçbir işlem yapılamaz.


Firmamız ile oluşturacağınız İtalya vize randevusu sizin seyahat tarihinize göre, vize başvuru merkezinin ilk müsait günü ve saatinde oluşturulmaktadır. Eğer vize başvurusu yapılacak ise mutlaka konsolosluktan randevu alınmalıdır.


Eğer randevu almadan başvuru yapmak isterseniz bu çabanız sonuçsuz kalacaktır. Bu durum bir zorunluluktur.


Yetkili olan firma Fransa, Hollanda, İtalya, Yunanistan, Avusturya, Belçika Ve İsveç gibi birçok ülkenin vize başvuru randevu ve vize hizmetlerini gerçekleştiren konsolosluk tarafından yetkilendirilmiş kuruluştur. Turistik vize alan kişilerin ise tatil.


Vfs Global ve IData İle yapılan schengen vize başvurularında. Benim randevum 9:15’ydi ama aynı saat diliminde birden fazla kişiye randevu verildiği için erken gitmeniz yararınıza olur.


Metrodan Şişhane d. Bursa ve Trabzon’da İdata, İzmir, Ankara, Antalya ve Gaziantep’te ise VFS Global tarafından kabul edilmektedir. Belgelerin tamamı doğru ve eksiksiz şekilde hazırlandıktan sonra İtalya vize randevu işlemini gerçekleştirmelisiniz.


Ankara üzerinden kısa sürede işlem yürütme imkanını sunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder