28 Kasım 2019 Perşembe

İsviçre gezilecek yerler

İsviçre gezilecek yerler

Tripadvisor gezginlerinin 417. Avrupa’nın refah seviyesi en yüksek ülkelerinden olan İsviçre, rahat yaşam koşullarının yanı sıra en az suç oranına sahip ülkelerden biri.


Zürih şehrini es geçmek olmazdı. Yine bu gölün etrafındaki restoranlarda güzel saatler. Fakat gezilmesi gereken yerler arasındaki bu yer ile güzel bir İsviçre gezi rotası yapabilirsiniz.


Tabi gezi planı yaparken de başlangıç noktanıza iyi bir şekilde karar vermenizde yarar var. Dünyanın en pahalı ülkelerinden biri olmasının yanı sıra aynı zamanda doğal güzellikleri ve muhteşem manzaralarıyla ön plana çıkmaktadır. Gezilecek En İyi Yerler ve Yapılacak En İyi Şeyler.


Alplerin ortasında bulunan ve ziyaretçileri için neredeyse 3derecelik bir görüntü veren küçük bir ülkedir. Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle hazırlanmıştır. Bu devletin temelini oluşturan konfederasyonun kuruluşu ise 13. Lugano Gölü İsviçre ’de gezilecek yerler arasındaki bir diğer popüler göl rotalarından biridir.


Como Gölüne ise dakika uzaklıkta yer almasından ötürü İtalyanlar tarafından sıklıkla tercih edilen rotalardan biridir. Refah seviyesi çok yüksek olan bu şehir, İsviçre ’nin ekon.


Hem tarihi, hem kültürel, hem de bilimsel bir gezi düzenleyebilirsiniz. Müzeleriyle, tiyatroları ve galerileriyle, binalarıyla nev-i şahsına. Eğer burayı ziyaret ederseniz gölde.


Tarihin ve sanatın birleşimi olan mimari yapıtlar, yemyeşil dokusu ile göz dolduran parklar ve mavi suları ile insana huzur aşılayan nehirler, kozmopolit yapıya sahip olan şehri, kartpostal güzelliğine bürüyor. Basel, Ren Nehri kıyısında, ülkenin kuzeybatısında yer alıyor. Eşsiz konumuyla, İsviçre, Fr. Alp dağları, saatleri, çikolata, peynir ve politik tarafsızlığıyla bilinen İsviçre ’nin masalsı yerleri var.


İsviçre gezilecek yerler

Bu içerikte, kere seyahat ettiğimiz ve doğasına hayran kaldığımız İsviçre ’deki en. Genel anlamda bakacak olursak Avrupa’da halkın refah seviyesi yüks.


Luzern Kantonu başkenti olan Luzern, eşsiz bir doğal güzelliğin içerisinde kurulu, Orta Çağ’dan kalma mimarisi ile, göz alıcı bi. Bern gezilecek yerler programınıza, biraz maliyetli olsa da, bu zirveye trenle ulaşmayı ekleyebilirsiniz.


Lugano şehri İsviçre ve İtalya arasında bulunan turistik bir kenttir. Bu makalemizde kentin gezi noktalarını belirleyeceğiz. Halkın daha çok yerli lezzetlere rağbet gösterdiği şehirde, sebze salatası cardons, et çeşidi filets de perche, bir sosis çeşidi olan longeole başlıca. Cenevre’de gezilecek yerler arasında mola verdiğinizde, İsviçre mutfak kültürünün merkezi olarak kabul edilen kentin yerel ve uluslararası lezzetlerini deneyebilirsiniz.


Yerli ve yabancı turistlerin gezmeye doyamadığı bu turistik yerleri gezmek ücretsiz. Tek yön tek kişi bilet fiyatı CHF civarindadır. Bu Pin, SEVİL BATUHAN tarafından keşfedildi. OTOBÜS ILE DUISBURG-ESSEN-KÖLN-FRANKFURT-MANNHEIM-KARLSRUHE-STUTTGART Tarihler 29.


İsviçre gezilecek yerler

Thun Gölü gezilecek yerler. Bu kasabalardan her birinin kendi ismiyle anılan kalesi var. Listemiz fotoğraflar ve detaylardan oluşmaktadır. Ayrıca Slayt Video‘ya bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.


Saat Kulesi: İzmir Saat Kulesi, İzmir’in Konak ilçesinde bulunur ve boyu metre.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder