29 Kasım 2019 Cuma

İsveç İstanbul konsolosluğu aile birleşimi

Vize sonucuyla birlikte açıklanan vize süresine de sadece bu kurumlar yetkilidir. Ayrıca konsolosluk gerekli görmesi durumunda daha önceki eşlerin boşanma kararı ve ilanının evraklar. Avusturya yasaları tarafından kaldırılmıştır.


Aile Birleşimi Vizesi. Pasaportun veriliş tarihi yılı aşmamalı. Formdaki tüm bilgileri doğru ve eksiksiz doldurduğunuzdan emin olunuz.

Başvurların ne kadar önce yapılırsa o kadar işlem sürecinde vakit kazanılmış olmaktadır. Göçmenlik İçin Tek Gişe (Sportello Unico Immigrazione) ofisine.


Vize başvurunuz için seyahat planınızı belirleyip erken tarihlerde randevu almanızı tavsiye ederiz. UYUM VE ENTEGRASYON YASASINA GÖRE HER ÜLKE MÜRACAAT SAHİBİNDEN BAZI ÖZEL ŞARTLAR ARAMAKTADIR. Bu sırada kimlik fotokopisi, mali durum ve konaklama bilgilerini iletmesi gerekmektedir.


Kullanıcılar için bilgi amaçlı olarak sunulmuştur. Başvuru yapan kişilerin güncel durumu, konsolosluğun iş yoğunluğu, başvurunun resmi tatil günlerine denk gelmesi gibi durumlar onay süresini uzatabilmektedir.


Aynı zamanda başvuru için sunulan evraklarda yetersiz bilgi görülmesi halinde ek belge talep edilebilir ve bu. Birleşmiş Milletler Göçmen Kanunu’na göre aile dayanaklı vizeler iki gruba ayrılmaktadır, birinci derece akrabalar ve aile birleşimi.

Daha detaylı bilgi için lütfen aşağıdaki sayfayı ziyaret ediniz. Başvuru yapmak için Göçmen Vize İşlemlerini (İngilizce) ve bu sitede yer alan bilgileri gözden geçiriniz.


Konsolosluğu vize departmanı tarafından yönetilir. Bunun için hazırlıklı olunmalıdır. Fransa aile birleşimi vize başvurusu belgesi eksiksiz olarak tamamlanmış olmalıdır.


Randevu günü mutlaka konsoloslukta hazır bulunmalıdır. Ancak bu vize için başvuruda bulunmadan önce oturum ve çalışma iznine dair belirli koşulların gerektirdiği kriterlere uygun şekilde hareket edilmiş olması önemli ve bazı durumlarda zorunludur. Başkonsolosluğu Vize Ücretleri. Vize ücretleri başvuru yapılacak vize türüne ve süresinin uzunluğuna göre değişebilir.


Dönemsel olarak ta fiyat tablosu güncellenebilir. C tipi vizeler aile ziyareti, turistik, ticari amaçlıdır. D tipi vizeler ise uzun sürelidir. Türk vatandaşları için alınması zorunlu bir vizedir.


Schengen bölgesinde serbest dolaşım hakkına sahip olur. Alanya fahri konsolosluğu Türkiye’de yaşayan İsveç vatandaşlarının doğum, ölüm, evlilik, boşanma, pasaport işlemleri, aile birleşimi, noter tasdik işlemleri gibi idari ve hukuki süreçlerinde destek sağlamaktadır. Fahri konsolosluklar her iki ülke arasındaki uyumu geliştirmek, sosyal, kültürel ve ticari ilişkileri canlandırmakla görevlidir. Bu bağlamda hizmet veren.


Bu vize başvurusunda sadece başvuru sahipleri değil aynı zamanda İspanya’da yaşamakta olan kişinin de evrak ibraz etmesi gereklidir.

Eğer yukarıdaki şartlar sağlanıyor ise kişilerin başvuru sürecini başlatmaları gerekir. Fransa’da ikamet eden kişi yerel bir tıbbi ve sosyal hizmetler departmanı olan sağlık Ve Sosyal İşler Müdürlüğüne veya Fransa Göç Ve Entegrasyon Ofisine bizzat başvuruda bulunması gerekecektir.


Uzun süreli ( aile birleşimi, oturum izni, çalışma izni vb. ) amaçlarla Almanya’ya seyahat etmek isteyen tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Almanya Ulusal vize başvurusunda bulunmakla mükelleftirler. Avrupa Birliği üye ülkesi. Başvuru sahibi gerekli koşulları sağladığı müddetçe d vize prosedürlerini tamamlayarak ilgili ülkeden oturum izni alma hakkı kazanır.


Bulgaristan uzun süreli d vize başvuruları Bulgar diplomatik temsilciliklerine şahsen yapılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder