7 Kasım 2019 Perşembe

İsveç İngiltere maç özeti

Son Güncelleme: 15. Rusya-Hırvatistan maçının galibi olacak.


Premier Lig bünyesinde yer alan Brighton maç özeti ile birlikte ev sahibi veya deplasman takımı olduğu herhangi bir müsabakayı siteden bulabilirsiniz. Ligin seviyesinin çok üzerinde performans gösteren ekiplerde olduğu gibi, uzun yıllardır ligin gediklilerinden olan Westham United maç özeti ile milyonlarca kişiye hitap ediyor. Harry Maguire ve 58.


İsveç İngiltere maç özeti

Dele Alli‘nin attığı kafa golleriyle İngiltere 2-kazandı ve yarı finalde Hırvatistan – Rusya maçının galibiyle eşleşecek takım oldu. Video İstatistikleri. Rusya ile Hırvatistan arasında oynanacak karşılaşmanın. Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır.


Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Sahip olduğu kadrosu ve tecrübeli oyuncuları ile İsveç milli takımına göre daha güçlü bir takım görüntüsünde olan İngiltere maça beklendiği gibi başladı. Daha fazla videoya gözat.


Maç özeti ) takvimhaber. UEFA Uluslar Ligi Özetler İzle: İsveç - İngiltere maç özeti izle UEFA Uluslar Ligi finali heyecanı öncesinde turnuvada 3. Dünya Kupası Çeyrek Final maçında İsveç İngiltere konuk etti. Türkiye İsveç hazırlık maçı özeti. A Milli takımın İsveç ile oynadığı hazırlık maçının maç özeti görüntülerini izlemek için ilgili bağlantıları haberimizde bulabilirsiniz.


Beyaz Rusya geniş maç özeti izle. Avusturya- İsveç maç özeti ve golleri. Rusya - Hırvatistan maçının galibi ile yarı finalde karşı karşıya gelecek.


TRT de yayınlanan bu harika karşılaşmayı sizde kaçırdıysanız, ya da tekrar izlemek istiyorsanız tıklayın. Thelin ile öne geçti. Karşılaşmada İsveç, 34. Claesson ile farkı ikiye çıkardı.


Mail bilgilendirme servisimize katılın ve maç özetlerini mailinize gönderelim. Hemen İzlemek İçin Tıklayınız!


İsveç İngiltere maç özeti

Belarus ile İsveç arasında oynanan grup maçını deplasman takımı İsveç 4-gibi farklı bir skorla kazanmayı bildi. Belçika ve İngiltere 2-sonuç ile sahadan ayrıldı. Enable JavaScript support in your browser and reload this page. Kolombiya özeti izle!


Günün ilk maçında İsveç ile İngiltere karşı karşıya geldi. Futbolseverler İsveç İngiltere maçının özetini ve gollerini izlemek istiyor. Maçın geniş özeti ve golleri haberimizde. Chelsea vs Bournemouth maç özeti ve gollerini alttaki videoda izleyebilirsiniz.


İsveç İngiltere maç özeti

Tottenham vs Norwich maç özeti ve gollerini alttaki videoda izleyebilirsiniz. Fransa maç özetini alttaki videoda izleyebilirsiniz.


D Grubu üçüncü maçında İsveç güçlü rakibi Fransa’yı 2-yendi ancak bu sonuç onlara sadece puan kazandırdı. Zlatan İbrahimovic attığı muhteşem golle gündeme oturdu.


D Grubu’ndan çeyrek finale yükselen takımlar İngiltere ve Fransa oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder