22 Kasım 2019 Cuma

İstanbul trafik vakfı başkanı

STANBUL TRAFİK VAKFI. Geçmiş yıllarda kentte belediyeye ait araç çekme işleri, bir dönem belediye ile emniyeti karşı karşıya getirmiş, emniyet izin vermeden belediye çekim işlemi yapamaz. Büyükşehir Belediyesi Kurumsal Web Sitesi. Artık hatalı park yapmış araçları polis ve zabıta çekecek.


Trafik Vakfı İstanbul ’daki araç çekçe işinin yüzde 20’sini yapıyordu. AKP yönetimdeyken İBB’nin talip olduğu ortaya çıktı.

Yerel seçimden hemen önce şubat ayında İBB ve İstanbul Trafik. Pazartesi günü saat 17. Beylerbeyi Sabancı Po. Valisi de, vakfın başkanı.


Bakanlığı’nın çıkardığı bir genelge ile araç çekme işlemi. Hadımköy toprak taşlı yolda yanından geçmişim diye arkamdan hızla takip ederek durdurdu beni ve indim.


Haberler, makaleler, multimedya. Günde ortalama toplanan 1bin lira, vergi ve masraflar çıktıktan sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü giderlerinde kullanılıyordu.


Henüz bu şeyin ne olduğunu öğrenememiştim, taaa ki İstanbul ’un trafikten sorumlu eski emniyet müdürlerinden biri arayana kadar.

Görev yaptığı süre içinde İstanbul trafiğine büyük emeği geçen bu polis müdürü ile aramızda beni çok şaşırtan bir konuşma geçti. Size de aktarmak istiyorum.


Gelişigüzel bir halde kaldırılan araçlar çoğunlukla sahibine hasarlı bir halde teslim. No:13 Beşiktaş, İstanbul, Türkiye: Fotoğraflar, adresler, ☎️ numaraları, çalışma. Dernek ve vakıflar, kamu kurum.


Son Güncelleme: 21. Kalp krizi geçirdiği öğrenilen Oğuz, yapılan müdahalelere rağmen vefat etti. Oğuz için İhlas Marmara Evleri 1. Kısım Camii’nde yakınlarının katılımı ile sosyal mesafe kurallarına uyularak saat 15. Erbaş, Doğan’a Malatya’da vefat eden ağabeyi Mazlum Doğan için başsağlığı dileklerinde bulundu.


Erbaş, dünyada önemli olanın iyi bir insan olarak. Yapılan açıklamada vakfa aktarılan herhangi bir nakdi bedelin olmadığı belirtildi. Ortağı falan yoktur. Araç Çekme Mafyası mı?


Sudan, Somali, Çad ve Afganistan’da kesimler yapıldı. Kamu alanında yıllarca adalet terazisini yücelterek, en zor görevleri üstlendiğini belirten Celal Kocabaş, yeni üstlendiği görevinde, Mesut Sancak’tan aldığı başkanlık bayrağını.


Kamuoyuna saygıyla duyurulur. BU BOŞLUĞU KİM DOLDURACAK?

Bugüne kadar bu şey! Başkanı Altun ABD Ankara Büyükelçisi. Guncel SputnikNEWS 51. Share Tweet Pin it. Devamı için at : SputnikNEWS. Sözleşmesi’nin tartışıldığı temmuz ayında 36.


Rıdvan Ege, yaşa bağlı sağlık sorunları nedeniyle, yaklaşık üç aydır tedavi gördüğü hastanede yaşında yaşamını yitirdi. Bu işlemlerin artık trafik polislerince yapılacağı belirtildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder