12 Kasım 2019 Salı

İsim denklik belgesi yunanistan

Bu hizmeti kullanarak, isim denklik belgesi başvuru durumunuzu sorgulayabilirsiniz. Denklik Belgesi Başvurum Ne Aşamada? Aynı öğrenim belgesine birden fazla denklik belgesi düzenlenemez. Kaybolması durumunda denklik belgesi aldığınız kuruma başvurarak “Aslı Gibidir” onaylı bir nüshası alınabilinmektedir.


Bu sistemde yer alan denklik belgesi başvuru sorgulama işlemi sayesinde vatandaşlar yapmış oldukları isim denklik belgelerine ilişkin başvurunun hangi aşamada olduğunu öğrenebilirler.

Kimlik belgesi, ikamet izin belgesi, geçici koruma belgesi, uluslararası koruma başvuru sahibi kimlik belgesi, uluslararası koruma statü sahibi kimlik belgesi, vatansız kişi kimlik belgesi, pasaport belgelerinden sadece biri. TC Nüfüs cüzdan fotokopi. BG APOSTİL edilmiş olup yeminli tercüman tarafından kaşelenmiş Türkçe tercüme BG ülkesinden Apostil evlilik belgesi olmaması durumunda Turistik. Nüfus müdürlüğünden alınmış olmalıdır.


Kimlik Kartı, Aile Cüzdanı, Doğum, Ölüm, Vatandaşlık gibi işlemlerinize ilişkin bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. BAŞVURANIN İDDİA VE TALEPLERİ 1. Cevap: Bu durum genelde anne veya babasının pasaportunda kayıt edilerek Türkiye’ye göç eden ve pasaportun anne ya da baba tarafından iade alınmış olan kişilerde rastlanmaktadır.

Bu belge ile başka bir vatandaşlıktan ülkemize geçerken lakabın aynı kişi olduğu beyan edilmek üzere alınır. Gerci elimdeki bu vukuatli nufus kaydinda bana lazim olan tum bilgiler islenmis durumda, ama ay sonunda Romanya’ya gidecegimden vaktim var beklerim. Yükseköğretim Genel Kurulunun 26.


Islerim bitince uzun uzun hikayeyi yazmayi dusunuyorum, ise yeni baslayanlara kolaylik olsun diye. Göç eden kişiler adına isim denklik Belgesi alabilmeniz için öncelikle kişiye ait Doğum bilgilerini içeren Romen Doğum kayıt örneğinin Romen makamlarından tahsis edilmesi ve Romen noter onaylı, Apostilli olarak bağlı bulunduğunuz nüfus müdürlüğüne dilekçe eşliğinde sunulması gerekmektedir. Bu aşamadan Sonra sizlere isim denklik Belgesi verilebilir.


Bazen nüfus müdürlükleri tarafından, kişinin daha önceki ismine dair bir bilgi kişilerin göç dosyalarında bulunamadığından, bu belge düzenlenemeyecektir. Merhaba, Aslında durum başlıkta yazdığımdan daha karışık.


Maalesef Yunanistan Vatandaşlık Yasasının hiçbir maddesi, bir kimsenin ecdadının bugünkü Yunanistan topraklarında doğduğu gerekçesiyle başka bir ülke vatandaşı olan torunlarına, -Yunan ırkından olup yurtdışında yaşayanlar hariç- vatandaşlık hakkı öngörmüyor. Balkan Savaşları sonrası Yunanistan egemenliğine giren topraklarda yaşayan Osmanlı.


Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi’ne göre herhangi bir kişi ülkesinde devlet ve toplum tarafından ırk, din, sosyal konum, siyasal düşünce, herhangi bir gruba aidiyet ya da ulusal kimliği nedeniyle baskı, izlenme, takip, tarassut, zulüm, işkence, hukuksuzluk ve can güvenliği tehdidi altında ise ve sahip olduğu bu değerler doğrultusunda kendi devleti ve. SİM DENKLİK BELGESİ.


Göçmen olarak Türkiye’ye gelen ve Türk Vatandaşlığı almak isteyen vatandaşların alması gerekli olan isim denklik belgesi işlemlerinde değişikliğe gidildi. Tek tuşla denklik belgesi dönemi başlıyor PTT AŞ tarafından geliştirilecek platformla isim ve diploma denkliği, öğrenci belgesi, vekaletname gibi evraklar, devlet kurumlarının ya da.


Doğum kaydı çıktıktan sonra isim denklik belgesini düzenlettireceksiniz. Elimde eski ismini gösteren belge yok, ne yapmalıyım?

Elinizde bilgi veya belge yoksa, Muhacir Kağıdı, Tabiiyet Beyannamesi gibi belgeler ile beraber gelen belgelerin arasından doğum belgesi, pasaport veya benzer belgeleri sunarak dilekçe vermeniz gerekmektedir. Alanımızda yılların vermiş olduğu tecrübe ile size hızlı ve güvenilir hizmet vermeye devam ediyoruz. Bulgaristan vatandaşlığı için T. Turkiyada o`qishga davom etmoqchimisiz?


Adaylar, aşağıda verilen online başvuru formuna başvuru için gerekli belgeleri yükleyeceklerdir. Bu belgeleri Yurtdışındaki Türkiye Cumhuriyeti Eğitim Müşavirliklerinden temin edebilirsiniz.


Araçla Yunanistan ’a gitmek sandığınızdan çok daha kolay Özel Araçla Yunanistan ’a gitmek için gerekli belgeler. Pasaport ve Shengen Vizesi. Uluslar arası sürüş belgesi. Yeni tip ehliyetler zaten geçerli.


Eskiler için sınırda denklik belgesi alınabiliyor) 3- Yeşil sigorta. Yine sınır kapıda kolayca 1.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder