1 Kasım 2019 Cuma

İsim değişikliği son tarih uzatildi

İsim değişikliği son tarih uzatildi

Dava Konusu: İsim değişikliği talebi Detaylar. Haklı gerekçe belirtilmeli ve konu ile ilgili varsa ilgili kararlar emsal olarak gösterilmelidir. Delil: Bilirkişi, tanık vb.


Tarih Uzatıldı: İkamet Değiştirme İşlemleri Durduruldu. Nüfus Müdürlüğü tarafından bir açıklama yapıldı.


Yapılan açıklamada iller arası adres bildirimi tescil işlemlerinin durdurulduğuna yer verildi. MAHKEME KARARI OLMADAN AD VE SOYAD DEĞİŞİMİ SÜRESİ UZATILDI.


İsim değişikliği son tarih uzatildi

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın ilgili k. Motorlu taşı muayeneleri ertelendi mi? Ne zamana kadar ertelendi? Son tarih ne zaman? Süre uzatılacak mı? Gibi soruların cevapları haberimizde. Tarih değişikliği yalnızca başvuru tarihini kapsamaktadır. SEYAHAT YASAKLARI UZATILDI İŞTE O TARİH… Bir dakikadan az. Korona Tedbirleri kapsamında Nisan’da başlayan aşağıdaki yasak düzenlemesi ile vilayete giriş ve ç�.


İsim değişikliği son tarih uzatildi

Samsun Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından merkezi ısıtma sistemi bulunan binalarda kullanılan ve her bir bağımsız bölümün ne kadar enerji tüketimi yaptığını hesaplamaya yarayan ısı sayaçlarının muayenelerini. Ancak isim düzeltme davası, mevcut isminizdeki harf hatalarının nüfus kayıtlarında düzeltilip doğru şekilde yazılması işlemidir. Ayrıca düzeltme davasında yukarıda ifade.


Ancak yasal düzenlemede eski tip belgenin son kullanım tarihi ile ilgili bir düzenleme yok. Bu durumda Nüfus Cüzdanlarını hala kullanmaya devam edeceğimiz anlaşılıyor.


Taki bu konu hakkında yasal yada mevzuat düzenlemesi yapılarak kullanımına tamamen son verilene kadar kullanacağız. Bu şartlar dışında ismini değiştirmek isteyenlerin mahkemeye başvurması gereklidir. Taksit son ödeme tarihi olarak belirlenen Nisan, içerisinde bulunduğumuz Covid-salgını nedeniyle Maliye Bakanlığının almış olduğu karar neticesinde ileri bir tarihe alınmıştır.


Bakanlığına ilişkin yeni düzenlemelerin yer aldığı kanuna göre, ad ve soyad değişikliğiyle ilgili iş ve işlemler yıl boyunca mahkeme kararı aranmaksızın il ve ilçe idare kurullarınca yürütülmeye devam edilecek. Buna göre vatandaşlar emlak vergilerinin 1. Taksitini (gecikme zammı olmadan) Mayıs’a kadar ödeyebilecekler. TE YASAK GELECEK YERLER. Haziran olarak belirlenmişti.


Firmalar çalışanlarını aylık süreyle ödenekten yararlandırabilmek için İŞKUR’a başvuruda bulunup kısa çalışma uygulamaya başlamışlardı. Fakat, salgın sebebiyle yapılan kısa çalışma uygulamasının sonuna gelinmişti. Uygulamanın uzatılıp uzatılmayacağı ile ilgili.


Sicil kaydı için son tarih uzatıldı. Açıköğretim Sistemi Yaz Okulu sınav merkez değişikliği için son tarih Temmuz’a uzatıldı. Vergi ve Sosyal Güvenlik Kurumu alacaklarının yeniden yapılandırılma süresi 25.


Kararnamenin Eki Kararı ile ay daha uzatılmıştır. Yeni düzenleme ile son başvuru tarihi 25. Yapılan son dakika değişikliği ile son gün için belirlenen tarihte değişikliğe gidildi.


CHP’de yerel seçimlerde görev almak isteyenler için başvuru tarihi Ekim olarak açıklanmıştı. CHP Genel Merkezi, son dakika açıklaması yaptı ve başvuru tarihi uzatıldı. Yapılan son değerlendirmeler sonucunda günlük askerlik eğitim süresinin yasa teklifinde gün olarak yer alacak.


Torba yasada bu şekilde yer alacak. Söz konusu güncellemelerin özeti aşağıdaki gibidir. Aşağıdaki şartlardan biri varsa davanızı açabilirsiniz: 1) Haklı bir sebebiniz olmalı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder