22 Ekim 2019 Salı

İnstagram eski kullanıcı adı silme

Hata alırsanız bu adın silme işlemi tamamlanmamış devam ediyor demektir. Bu durumda başka alternatif isimlere yönelmelisiniz.


Almak istediğiniz isme bir harf ya da sayı ekleme çıkarma işlemi yapabilirsiniz. Bu denemeleri yaptığınızda eski kullanıcı adınıza yakın bir kullanıcı adı alabilirsiniz. Daha sonradan instagram kullanıcı adı değiştirmek sizin için doğabilecek sıkıntıları diğer konularımızda bahsetmiştik.


İnstagram eski kullanıcı adı silme

Eski Kullanıcı Adı Bulma İnstagram ‘a tarayıcıdan giriş yaptıktan sonra hesap bilgileri bölümünde bulunan gizlilik ve güvenlik sekmesine tıklayarak eski kullanıcı. Instagram Kullanıcı Adı.


Ardından kullanıcı adı ve şifremizle sisteme giriş yapıyoruz. Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar Konu (Kayıtlı:Misafir: 0) dreamweb Üyecik. Ben onu hatırlamıyorum. Eğer hatırlamıyorsanız bu form işe yaramaz.


Bunun üzerine eski hesabımın artık açılamayacağını düşünerek eski kullanıcı adımla yeni bir instagram hesabı açtım. Fakat arkadaşımın sildiği instagramını açtığını öğrenince hemen kullanıcı adımı değiştirdim ve tekrar form doldurarak eski hesabımı açmayı denedim ancak kullanıcı adı yok uyarısıyla karşılaştım. Bu nedenle bu sefer formu da.


Zira instagram hesabını sildiğiniz zaman, artık o hesaba ulaşılamaz ve kullandığınız kullanıcı adı bir daha asla alınamaz. Bununla birlikte paylaştığınız tüm fotoğraf, video, hikaye, dm mesajlar ve diğer veriler geri dönülemez şekilde silinir. Yandaki instagram hesap silme linkine tıklayın. Yeni bir hesap açtım, fakat kullanıcı adını alamıyorum.


Eski hesabım kapalı, böyle bir sayfa yok diyor. Ama o kullanıcı adını girince bunu alamazsın diyor. Kullanıcı adı seçerken başka kişi tarafından kullanılmayan bir kullanıcı adı seçimi yapılması gereklidir.


İnstagram eski kullanıcı adı silme

Mevcut olan kullanıcı adının değiştirilmesi ardından eski kullanıcı adı başka kişi tarafından alınabilmektedir. Bu sebeple daha önce kullandığınız kullanıcı adından bir nevi vazgeçmiş olmak gerekmektedir. Bunların ilki (User Name Generator) : jimpix. Bir diğer siste olan Spinx.


Bununla beraber tekrar hesabınızı silmeden önce mutlaka fotoğraflarınızı yedeklemeniz gerektiğini hatırlatalım. Ayrıca hesabınızı tamamen silmeden, bir süreliğine geçici olarak kapatma veya bir diğer adıyla dondurma işlemini de.


Uygulamanın değil hesabın eski kullanıcı adı biyografi yazması felan? Ya da aynı kullanıcı adını farklı noktalama işaretleri ile destekleyebilirsiniz.


Böylelikle eski kullanıcı adınıza geri dönmek isterseniz bir başka kullanıcının bu ismi. Evet böyle bir yöntem de var. Bu özellik sayesinde hesabınızı açtığınızda tercih ettiğiniz kullanıcı adınızı değiştirebiliyorsunuz.


İnstagram eski kullanıcı adı silme

Fakat bazı durumlarda kullanıcı adı değiştirseniz bile eski kullanıcı adı hesabınızda gözükebiliyor. Peki, bu sorunu nasıl çözeriz bakalım. Hesabınızı hem akıllı telefonunuzu kullanarak hem de bilgisayarınızdan kolayca silebilirsiniz. Burada bilmeniz gereken bir diğer en önemli husus, silmiş olduğunuz kişisel hesabınızdaki kullanıcı adını farklı bir İnstagram hesabı açtığınızda tekrar kullanamayacak olmanızdır.


Yani eğer bu kullanıcı adını daha. En güzel instagram kullanıcı adlarını yazımızda bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder