19 Eylül 2019 Perşembe

Patent ne demek türkçesi

Türkçe online sözlük Tureng. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Patents türkçesi Patents nedir. Letter patent ne demek. Urheberrechts Ne DemeK.

Ekonomi Terimleri Sözlüğü iş hayatında İngilizce dilini kullanan girişimcilerin ve üniversitelerdeki öğrencilerin faydalanması için hazırlanmıştır. Tekniğin bilinen durumunun araştırılması, buluş sahibine, kendi buluşunu mevcut patentlerle karşılaştırma, benzerlikleri ve farklılıkları görme imkanını sağlar. Yorum yap Cevabı iptal et. E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


Bir dahaki sefere yorum. COM kelime ve cümle çeviri. Site’de yer alan ünvan, işletme adı, marka, patent, logo, tasarım, bilgi ve yöntem gibi tescilli veya tescilsiz tüm fikri mülkiyet hakları site işleteni ve sahibi firmaya veya belirtilen ilgilisine ait olup, ulusal ve uluslararası hukukun koruması altındadır.


Nedir, ne demektir?

Sorularına cevap bulabileceğiniz bilgi ve başvuru kaynağınız. Her şeyden önce patent nedir sorusunu cevaplamamız doğru olacaktır. Firmaların Kalite Yönetim Sistemini uygulayarak ISO standartlarının gereklerini yerine getirmesidir.


Döl ne demek, nedir ? Canlıların üremesi sonucu ortaya çıkan yeni birey ya da yeni bireylerin tümü, zürriyet, nesil. Değil anlamında kullanılır. QWERTY nedir, QWERTY ne demek, QWERTY anlamı, QWERTY hakkında bilgi bulunduran paylaşım platformu. Akgünlük (Boswellia Serrata) anti-iltihaplanma eklem hastalıkları için ön kanıtları var gibi görünmektedir.


Freedom in america essay storage unit business plan template how to solve mathematical word problems causes of divorce essay thesis outline for writing a profile essay bp oil spill research paper template my business plan starter executive summary example for research paper examples statement of purpose for research paper research papers download sites shame essays aproblem solving templates. Gacı nedir, Gacı ne demek, tdk sözlük anlamı ve cümle içinde kullanımı, - gaco a. TDK Türk Dil Kurumu Gayrı Resmi Sözlüğü.


Dünyada ve Türkiye’de yeni olan, mevcut bir teknik probleme çözümler getiren veya yolunu gösteren bir buluşun sağladığı tekel kullanım haklarına patent denir. Bu tekel kullanım hakları belgeye de patent belgesi ile gösterilir.


Bu haktan istifade edebilmek için, yasal olarak kabul edilmiş patent prosedürü çerçevesinde hareket edip, bunu usulüne uygun bir şekilde yetkili mercilere kabul ettirip, yasal olarak aktivasyon sürecini başlatmak gerekir. Ortaya düşmüş olan.


MÜBTEZEL: (Bezl. den) Pek bol ve ucuz.

Haberler) İletişim. Etiket: türk ne demek. Orkun Yazıtlarında Türk Sözcüğü. Kurban ve Ramazan bayramının bir gün öncesine arefe günü diyoruz. MÜCERREB: Tecrübe olunmuş. Ahvâl ve tavırları tecrübe edilmiş. Gönderen Unknown zaman: 18:40. SWOT kelimesi, hem kişiler hem de işletmeler için ana kelimenin İngilizce karşılıklarının baş harflerinden oluşmaktadır.


ABD merkezli teknoloji devi Apple, yeni aldığı patent ile böbreklerimize eskisinden daha fazla kastedecek. Beş ekranlı MacBook Pro’lar geliyor!


Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Apple, ilginç ve heyecan verici patentlerine bir yenisini daha ekledi. Festivals türkçesi, Festivals türkçe ne demek, Festivals nedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder