20 Eylül 2019 Cuma

İsrail vizesi nasıl alınır

Vizesi Nasıl Alınır ? Ardından sırada İsrail ’e vize gerekip gerekmediği. Resmi adıyla İsrail Devleti Orta Doğu’da bulunan bir ülkedir.


Asya ve Afrika kıtalarının kesiştiği noktada yer alan İsrail ’in toplam yüz ölçümü 27. Türk vatandaşlarından vize istiyor. Yapı Kredi Plaza C blok 7.

Levent Metrosu’nun Plazalar. Bir ülke, bir adam ve binlerce sorudan en güçlüsü: “ İsrail vizesi nasıl alınır ? Malum İsrail ile aramız hiçbir zaman iyi olmadı, insan düşünürken geriliyor. Ama bu mesele başka. Gayet profesyonel düşünerek bu soruyu yanıtladım ve vizemi aldım!


Bunun nedeni de zaman zaman yaşadığımız diplomatik krizler. Gelin İsrail vizesi nasıl alınır biraz inceleyelim ve ardından da vizeyi aldığınızı farz ederek İsrail ’de gezilecek yerlere bir el atalım.


Bu soru son zamanlarda sıkça internette sorulan bir soru, bu sebeple kısaca bu sorunun yanıtını arayacağız.

Umuma Mahsus yani Bordo pasaport sahipleri İsrail ’e vize alarak seyahat etmektedir. Eğer İsrail ’e değil de Filistin’e seyahat etmek istiyorsanız, yine cevaplamanız gereken ilk soru İsrail vizesi nasıl alınır olacaktır. Filistin’in henüz kendisine ait bir vize sistemi yoktur ve tüm giriş çıkışları İsrail Hükümeti’ne bağlı şekilde gerçekleşir.


Cumhuriyeti’ne ilişkin bir damga bulunursa bu vize başvurunuzun reddedilmesi için yeterli olacaktır. Bu oldukça önemli bir ayrıntıdır.


Amerika Birleşik Devletleri’ni ziyaret eden ziyaretçileri pasaportlarında bu ülkelerin damgası olması sebebiyle, ülkeye kabul etmemektedir. Bizzat kendiniz konsolosluğa gidip belirtmeniz gerekli. Genellikle mülakatı tamamladıktan bir hafta sonra sonuçları elinize ulaşmış olur.


Herkese verilen süre farklılık gösteriyor. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarından vize talep etmektedir. Bu cevap ışığında merak ettiğiniz tüm sorular cevap bulacaktır. Başvuru sahibi seyahat amacına uygun belgeleri sunarak niçin günden uzun kalmak istediğini kanıtlamalıdır.


Eğer konsolosluk birimi belgeleri yeterli görür ise kişinin başvurusunu olumlu değerlendirebilir. Ancak sunulan belgelerde herhangi bir eksiklik ve hata var ise konsolosluk başvuru sahibinin.


Detaylı Bilgi için Hemen Arayın. Ortadoğu coğrafyasında yer alan bir Yahudi devletidir. Adım: Bizimle İletişime Geçin. Durumunuzu analiz ediyoruz ve size özel evra.

Tel aviv,Yafo,Kudüs,Jerusalem gibi şehirlerde nasıl gezilir? Gelelim vize muhabbetine, aslında görüşmeden sonra kafamda oluşan tablo sonucunda “ nasıl İsrail vizesi alınamaz” adlı makaleyi yazmak bana kısmet olacak diye düşünüyordum.


Kapı açıldı hanımefendiye güler yüzle birlikte günaydın deyip evraklarımı. Siyah (Diplomatik), Gri (Hizmet) ve Yeşil (Hususi) pasaport sahiplerinin ay içerisinde günü aşmayan seyahatleri için vize başvurusu yapmasına gerek yoktur. Bunun yerine İsrail konsolosluğu tarafından seçilen vize danışmanlık firmaları tüm vize işlemleriniz ile yakından ilgilenip süreci tamamlayabilmektedir.


Bordo pasaport, yeşil pasaport ve diplomatik pasaport sahipleri sınır kapısından geçerken sağlık sigortası. Nasıl ki her ülke kendi gelenek göreneklerini muhafaza edecek, tarihini bilen vatandaşlar istiyorsa İsrail de aynı şartları sizden bekleyecektir.


Gizli Durum: Forumda Değil E-Posta Gönder Özel ileti Gönder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder