30 Eylül 2019 Pazartesi

Iran elektronik vize

Failure to travel to Iran during the validity of visa will prevent you from entering Iran and you will need to re-apply for a visa. Visa Types All types of visa defined by the government of the Islamic Republic of Iran can be applied for through the online visa application portal. Vize harcınızı kredi kartıyla (Visa, Mastercard veya UnionPay) online olarak ödeyebilirsiniz. E- Vize, belirli bir ülkeye giriş ve bu ülke içerisinde seyahate izin veren resmi bir belgedir.


E-Vizeler seyahat eden kimsenin pasaportuyla elektronik olarak bağlantılıdır. Başvurunun sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmesi elzemdir. E- vize başvurusunun başarıyla tamamlanmasının ardından e-vizeler kişinin e-posta adresine gönderilir.


Condiţii de intrare şi regim de şedere. Republica Islamică Iran se poate intra numai pe bază de viză. Başvuru hamillerinin e-vizelerinin çıktısını alarak.


Intrarea în Iran este permisă cu paşaportul valabil cel puţin luni de la data intrării pe teritoriul acestui stat şi viza aferentă. Bordo (Umuma Mahsus), Yeşil (Hususi), Gri (Hizmet) ve Kırmızı (Diplomatik) pasaport sahipleri süresi günü aşmayan seyahatlerde vize istenmiyor. Iran hükûmeti ayrıca ülkenin vatandaşlarına da vize serbestisi sağlayacak olan bir program üzerinde çalışmaktadır.


Iran elektronik vize

Kültürel Miras ve Turizm Kurumu Başkan Yardımcısı Muhammed Melikzade, elektronik vize. Ayrıca, İranlı yetkililer ülke için vize sınırlamalarını kaldıracak potansiyel vize muafiyet programını hazırlamaktadırlar. Hükümeti, ülkesine gelen turistlere kolaylık sağlayacak e- vize sistemine geçiş yapıyor. Bilgi Notu Lütfen uyruğunuzu seçiniz.


Rusların vize başvurusu yapmaları gerekiyor. Bu belgeyi edinmenin özellikleri aşağıda daha ayrıntılı olarak ele alınacaktır. Gallery: Useful links. Musevi, yaptığı açıklamada, İran ’ın elektronik vize sürecinin Amerika, İngiliz ve Kanada pasaportu sahipleri hariç diğer ülkeler için aynı olduğunu söyledi.


Umuma Mahsus (Ordinary) pasaport sahibi İran vatandaşlarının pasaport süreleri Çin seyahatlerinin dönüşünden itibaren en az altı ay geçerli olması gerekmektedir. Amerika vizesi için yapılan başvurular, birebir şekilde gerçekleşmektedir.


Vizu je moguće dobiti i na aerodromu. Sosyal Güvenlik Bakanlığı.


Bu siteye yaptığınız ziyarete devam ederek, en uygun gezinme ve kişiselleştirilmiş tekliflerin tadını çıkarmak için çerezlerin kullanımını kabul ediyorsunuz. Mehr Ajansı Erbil İran Genel Konsolonsu Murteza Abadi’ye dayandırdığı bilgiye göre bundan sonra İran ’ın kağıt vize yerine elektronik vizeyi Kürdistan vatandaşlarına vereceği belirtildi.


Elektronik Vizeler. Petersburg ve Leningrad Bölgesi’ne yapılacak seyahatlerde elektronik vizeler uygulanacağını, en fazla günlük süre için ücretsiz olarak verilip, gün kalma hakkı tanınacağını duyurdu.


Iran elektronik vize

Tahran, Şiraz ve Meşhed’den sonra 4. Urmiye’de de açıldığını belirten İran Dışişleri Bakan Yardımcısı, “Bu ofisin faaliyete geçmesiyle birlikte 1ülkenin vatandaşları vizesiz olarak Urmiye’ye sayahat edebilecek. Yabancı turistlere en fazla dakikada İran vizesi sunulacaktır” açıklamasını yaptı.


Vize Ofisi Şubeleri İletişim Bilgileri. Bize sorabilirsiniz. Alanlarında uzman danışmanlarımız soruların�. Seyahat Sağlık Sigortası opsiyoneldir.


Iran elektronik vize

Huseynov, İran vatandaşları için vize işlemleri konusunda yeni kolaylaıkların oluşturulduğunu dile getirdi. Türkiye’nin vize uyguladığı ülkeler listesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder