26 Eylül 2019 Perşembe

İngilizce mutfak terimleri

Türkçe online sözlük Tureng. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Bugün mutfak gereçlerini İngilizce olarak inceliyoruz. Dünyadaki mutfak ve yerel yiyecekler taranarak hazırlanmış olan bu sözlük, ulusların, uluslararası yiyecek, içecek ve mutfak terimlerini kolaylıkla kullanımını hedefleyen bu sözlük aynı zamanda uluslararası en ünlü yemeklerin açıklamalı tariflerini, yeni tarifler hazırlayabilmeyi, ülke mutfaklarının tanıtımını, tüm soğuk sıcak içecekler ve en ünlü kokteyl.


İngilizce mutfak terimleri

Gün içerisinde en çok ziyaret ettiğimiz yerlerden biri olsa gerek. Sayfanın aşağısına doğru indikçe ilgili sayfaları görebilirsiniz. Bu terimleri bildikten sonra yapacağınız tüm yemekler ve tatlılar tam kıvamında olacak, yanma, yapışma, çiğ kalma gibi tüm durumların önüne geçmiş olacaksınız. Aslında yemek yapmanın, tatlı pişirmenin hiç de zor olmadığını keşfedecek, giderek mutfakta elinin lezzeti bol bir şefe dönüşeceksiniz.


Ama bunların hepsi klasik ve temel kavramları bilmekten geçiyor. Bu listedeki kelimeleri bulmacada bulup işaretleyin. Sana yardımcı olmak adına otelde İngilizce en çok kullanılan kelimelerden 100’den fazlasını bir araya getirdiğimiz bir liste hazırladık.


Fakat ilk önce bu listedeki bütün İngilizce kelimeleri öğrenmek için birkaç zekice yönteme. Matematik Terimleri ne anlama geliyor merak mı ediyorsun? Tam aklımdaki mutfak terimleri bunlardı. Mutfak Malzemeleri Terimleri – Part II.


Güzel oldu teşekkürler :) Yanıtlayın Sil. Teşekkür ederim çok bilgilendirici bir site. Anonim Nisan 20.


Mutfağımızda kullandığımız birçok eşya ve aletin isimlerinin İngilizce karşılıklarını ve örnekler içerisindeki kullanımlarını inceleyeceğiz. Bilgisayar Terimleri Neden Öğrenilmeli? Teknik İngilizce ile yeni bir kariyere başla.


İngilizce mutfak terimleri

Teknoloji temelli işler büyümeye devam ediyor. Username Password Remember me. Bu sayfa için üye olmanız gerekir.


AĞDALAŞMA: Şekerli sıvılar için kullanılan, koyulaşma anlamında bir terim. A (Alfa) ABAŞO: Lower.


MUTFAK TERİMLERİ SÖZLÜĞÜ A Abaisse: İstenilen ölçüde yuvarlanmış hamur parçası. Agiter: Karıştırmak. Aiguillettes: Et yada balığı ince dilimler halinde kesmek.


Al dente: Yiyeceği fazla pişirmeden çiğliği gidene kadar yapılan pi�. Kolay gelsin herkese. Yabancı sitelerden tarif bakarken bu sözlük çok işinize yarar.


YAHNİ: Kızartıldıktan sonra kavrulmuş soğan, salça ve bir miktar sıvıyla pişirilen, sade veya sebzeli et yemeği. Et, bir porsiyonluk kemikli, yarım porsiyonluk kemikli, kuşbaşı kemikli veya kemiksiz ve küçük parçalara doğranmış kemiksiz olabilir. Tüm siparişlere not defteri ve kitap hediye!


Okul Eşyaları ve Eğitim Terimleri. FluentU İngilizce kat hizmetleri terimleri kelime kartları FluentU, gerçek dünyadan videolar ile İngilizce öğrenebileceğin bir dil öğrenim platformudur. FluentU aynı zamanda interaktif kelime kartları da sunuyor ve bu sette bir otelde çalışırken bilmen gereken 1sözcüğü bulacaksın. Hemen her mutfak personelinin hakim olduğu belli terimler vardır.


İngilizce mutfak terimleri

Bunlara mutfak terimleri denir. Bu yazımızda sizin için mutfak terimlerini ele alıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder