25 Eylül 2019 Çarşamba

İngilizce mutfak tanıtımı cümleler

Sana yardımcı olmak adına otelde İngilizce en çok kullanılan kelimelerden 100’den fazlasını bir araya getirdiğimiz bir liste hazırladık. Fakat ilk önce bu listedeki bütün İngilizce kelimeleri öğrenmek için birkaç zekice yönteme.


Kitchen ile ilgili cümleleri ve bu örnek cümlelerin türkçe anlamlarını altında bulabilirsiniz. Evimizde oda, salon, mutfak, banyo ve balkon var. Kız kardeşimle aynı odada kalıyoruz.


Odamdaki çalışma masamda ders çalışıyorum.

Odamız salonun bitişiğinde. Vaktimin çoğunu odamda geçiririm. Yemek Diyalogları İçinde Kullanmak için Sözcük ve Deyim O zaman sohbete katılmaya hazır mısın?


Bu sayfadaki tüm İngilizce kelimeleri sesli olarak işitebilirsiniz — kelimeye tıklayarak dinleyin. Mutfak, salonun karşısında. Aşağıdaki İngilizce ünlü tanıtımı yazılarımız İngilizce bilginizi pratik etmenize de yardımcı olacak. Pencerenin sağında Bir ranza var.


Tanıtımı Nasıl Yapılır?

Solunda Bir gardrop var Pencerenin. Yatağın Arkasında Bilgisayar Masası var. Masanın uzerinde benim bilgisaYarım var.


Bilgisayar masasının next to Kücük bir çanta var icine okul kitaplarımı koyuyorum. Bu videoda ev ile ilgili İngilizce kelimeler gösteriyorum. Türkçe olarak Ev Eşyaları - Household goods. Videonun sonunda kısaca ev tiplerini, ev içindeki odalardan ve birkaç eşyanın İngilizce ’de ne anlama geldiğini biliyor olacaksın.


Odalardaki eşyalarla ilgili çok fazla detaya girmiyorum çünkü ileride belli odalarla ilgili videolar da yapmayı planlıyorum. Yabancı ve Türk Öğretmenlerden Online İngilizce Dersleri. Daha önce belirlenmiş saatlerde saat boyunca,yabancı ve Türk İngilizce öğretmenleriyle İngilizce konuşma,okuma ve pratik yapma fırsatı. Aşağıdaki paragrafta bir evin iç kısımlarının ingilizce olarak tanıtımı yapılmaktadır.


I live in quite a big detached house. Downstairs there are four rooms altogether. As you come in through the front door, the first thing you see is a very big hall. At the end of the hall is a staircase leading upstairs.


A fireman tries to put out fires in shops, houses, etc. Bir itfaiyeci, dükkanlarda, evlerdeki vb. A lawyer helps you with legal problems.

Bir avukat yasal problemlerle ilgili size yardımcı olur. Mercury is the first planet from the Sun. Merkür Güneşe olan uzaklığına göre birinci gezegendir. Venus is the second planet from the Sun.


Earth is the third planet from the Sun. Dünya Güneşe olan uzaklığına göre üçüncü gezegendir. Festivals – İngilizce Festivaller Örnek Cümleleri.


National Sovereignty and Children’s Day is celebratedon the 23rd of April every year. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yıl Nisanda kutlanır.


Victory Day is celebrated on the 30th of August.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder