24 Eylül 2019 Salı

İngilizce mutfak eşyaları okunuşu

Mutfağımızda kullandığımız birçok eşya ve aletin isimlerinin İngilizce karşılıklarını ve örnekler içerisindeki kullanımlarını inceleyeceğiz. Okulda kullanılan İngilizce eşyalardan bahsedeceğiz değerli. Tabii ki tüm eşyaları yazmaya kalksak listemiz uzar. Aşağıda İngilizce oturma odası (living room) sesli okunuşları ve resimli olarak gösterilmiştir.


Bir resim üzerine dokunarak okunuşunu dinleyebilirsiniz.

Your device does not support HTML5. Eşyalarının İsimleri ve Okunuşları. Evde kullanılan araç gereçler. Türkçe okunuşları ile birlikte. Okunuşu mirrır olan mirror, ayna demektir.


Mutfak, banyo, oturma odası, yatak odası. Böylece İngilizce öğrenmeye yolda, evde, okulda her yerde devam edebilirsiniz. Mutfakta yaygın olarak bulunan öğelerin İngilizce isimleri.

I need two pencils, sharpener, crayon and notebook-İki kurşun kaleme, kalem tıraş, pastel boya ve deftere ihtiyacım var. There is a computer in our classrom-Sınıfımızda bir bilgisayar var.


Kitchen anlamı: Mutfak. Gün içerisinde en çok ziyaret ettiğimiz yerlerden biri olsa gerek.


Bu sayfadaki tüm İngilizce kelimeleri sesli olarak işitebilirsiniz — kelimeye tıklayarak dinleyin. January = Ocak (Cenueri) - (jan) February = Şubat (Februeri) - (Feb) March = Mart (Març) - (Mar) April = Nisan (Epril) - (Apr) May = Mayıs (Mey) - (-) June = Haziran (Cun) - (-) July. Yanlış Telafuz Edilen İngilizce Kelimeler (English words misspelled) Clothes: Tek heceden oluşan bu kelime çamaşırlar manasına gelmektedir.


Bu kelimede dikkat edilmesi gereken nokta “e” nin sessiz olduğu ve “s” okunurken zzz sesini çıkarmamızgerekmektedir. Almanca’da ev eşyaları nasıl yazılır ? Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet.


Bu sayede kelimelerin en çok kullanılan anlamlarını öğrenebilirsiniz. Cep telefonlarına ve tabletlere uyumlu yapıda olan sitemizi her ortamda rahatça. Haydi kolay gelsin. All the answers begin with successive letters of the alphabet: A A place where a plane comes in to land.


B This appears if you cut yourself. C A vegetable that is orange in colour.

Bu konu da ingilizce de kullanılan. Food and utensils are stored in kitchen cabinets. Gıda ve mutfak eşyaları mutfak dolaplarında saklanır.


Onlarca çeşitte ve modelde mutfak eşyalarını English Home kalitesiyle ve kampanyalı indirimli fiyatlarla satın alabilirsiniz. What is this ile sorulan mutfak eşyasının adını söyleme. Kadar İngilizce Sayılar İngilizcede den 19`a kadar sayıların sonuna -teen eki getirilir,ve sayılarında bu ek yoktur. Son olarak da ingilizce ayların türkçe okunuşu veya ingilizce ayların telaffuzunu da açıklamaya çalıştık.


Aylar İle İlgili Cümleler A yları kolay ezberleme ve akılda tutmanın bir yolu da aylar ile ilgili kolay ve basit cümleler kurmanızdan geçer. Ayarlar bölümünü kullarak çevirisini görmek istediğiniz sözlükleri seçme ve aynı zamanda sözlüklerin gösterim sırasını ayarlama imkanı.


Kelimelerin seslendirilişini otomatik dinlemek için ayarlardan isteğiniz aksanı seçebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder