23 Eylül 2019 Pazartesi

İngilizce etkileyici sözler ve anlamları

En etkileyici İngilizce sözler, kelimeler ve kısa cümleler Türkçe anlamları ile Konusarakogren. NGİLİZCE ETKİLEYİCİ SÖZLER-ENGLİSH MEANİNGFUL SENTENCES İn English there are a lot of meaningful sentences and quotes. May you recognize the passion and the possibility in your day today and have the courage to follow it.


Bugünkü gününüzdeki tutkuyu ve olasılığı tanıyabilir ve takip etme cesaretine sahip olabilirsiniz. In every moment, for every reason–choose LOVE. Listemizde İngilizce sözler ve anlamlarını bulabilir, istediğiniz en güzel İngilizce sözlerini, İngilizce anlamlı sözleri, İngilizce kapak sözleri ve İngilizce romantik sözler ile İngilizce aşk sözlerini tercih edip paylaşabilirsiniz.


Etkileyici sözler her zaman bir mesaj içerir. Bu makalemizde İngilizce etkileyici sözler ve anlamlarını sizler için derledik. Bu sayfada tamamen özenle seçilmiş İngilizce güzel sözler ve Türkçe anlamları, İngilizce sözler, etkileyici ingilizce sözleri sizler için hazırladım.


Sözler Bu yazımızda sevdiklerinize gönderebileceğiniz, durumunuza yazabileceğiniz ve hatta hayatınızda size yol gösterebilecek İngilizce sözleri bulabilirsiniz. Hayat devam ediyor. Feel free as the flowers.


Tomorrow is another day. Anlamlı İngilizce sözler ve anlamları. Her dilde olduğu gibi İngilizce dilinde de güzel İngilizce sözler söylemek mümkün. Zaman içerisinde karşılaştığımız anlamlı İngilizce sözler ve anlamları bu sayfada toplanıyor.


İngilizce etkileyici sözler ve anlamları

Eğer bir gün aşk, sizin de kapınızı çalarsa ve o kişi yabancı olursa diye ona aşkınızı bu güzel İngilizce cümlelerle gösterebilirsiniz. They say you only fall in love one, but that can’t be true. Just walk beside me and be my friend. Arkamdan yürüme, yol gösteremeyebilirim.


Sadece yanımda yürü ve arkadaşım ol. Stay away from negative people, they have a problem for every solution. Instagram biyografisinde ingilizce sözleri kullanabilir, mesaj olarak arkadaşlarınıza gönderebilir veya diğer sosyal medya platformlarında paylaşabilirsiniz.


Every time I look at you, I fall in love all over again. Sizler için en güzel ingilizce sözleri. I smiled… We ere under the same sky at least. Gülümsedim…En azından aynı gökyüzünün altındaydık.


Take the risk or loose the chance. Suzanne Collins İngilizce sözleri ve Türkçeleri burada. Duyarım ve unuturum, görürüm ve hatırlarım, yaparım ve anlarım.


Asla ilk izlenimi yaratmak icin ikinci bir sansin yoktur! Always look on the bright side of life! I Love you, you Love me, we can make a family!


But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. I miss you soo, I decided to send you a big hug. I will see you soon! Türkçe anlamlarını bu yazımızda paylaşıyorum.


İngilizce etkileyici sözler ve anlamları

Seni en kisa zamanda gorecegim! Amacımız İngilizce kısa sözler ile yabancı dilinizi geliştirmek ve konuşmalarınızı zenginleştirmek olacak.


İngilizce etkileyici sözler ve anlamları

Burada sayfamız içerisinde İngilizce anlamlı sözler Türkçe anlamları ile beraber kısa olarak yayınlanmıştır. Merak etmeyin Türkçeleri de hemen yazının altında olacak böylelikle İngilizce anlamlı kelimeler ne demek anlamlarıyla beraber öğrenmiş olacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder