27 Ağustos 2019 Salı

Mesafeli hizmet sözleşmesİ

WEB SİTESİ olarak anılacaktır) web sitesi üzerinden yapmış olduğu ürün ve hizmetlerin satışı ve ürünlerin teslimatı ile ilgili olarak. Mnt Tanı ve Tedavi Merkezleri Ticaret A. Kısaca “NEOLIFE” olarak anılacaktır. Online olarak doldurulacak.


Aksi halde ücret iadesi olmayacaktır.

ALICI, iş bu sözleşmeyi kabul etmekle, cayma hakkı. Adı-soyadı: Tapucom Teknoloji Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi.


Bu belgenin okunup kabul edildiği müşteri tarafından ilgili bölüm kutucuğu işaretlenerek teyit ettirilir ve kampanyaya bağlayıcı bir katılım talebi müşteriye gönderilmiş. Bu makalemizde mesafeli sözleşme nedir, mesafeli satış sözleşmesi nedir, mesafeli sözleşmelerde tüketicinin hakları nelerdir gibi sorulara cevap vermeye çalışacağız. Taraflar Bu sözleşme ELEMENTGLOBE BİLİŞİM YATIRIMLARI LTD.


TARAFLAR VE TANIMLAR. Elektronik ortamda. Hizmet Kullanımı.

Madde 1- TANIMLAR: İşbu sözleşmenin uygulanmasında ve yorumlanmasında aşağıda yazılı terimler karşılarındaki yazılı açıklamaları ifade edeceklerdir. GÜVEN HASTANESİ bu süre içinde yazılı bildirimle ek (on) günlük süre uzatım hakkını saklı.


Haklı gerekçelerle satıcı. No:D:Şişli İSTANBUL adresinde yerleşik Artisan Grup Pazarlama Ticaret A. Kapsam Madde 2– Bu Yönetmelik, yazılı, görsel ve elektronik ortamda veya diğer iletişim araçları kullanılarak ve tüketicilerle karşı karşıya gelinmeksizin yapılan, malın veya hizmetin tüketiciye anında veya sonradan teslimi.


Genel kanının aksine bu sözleşme bir taslaktan ibaret değildir. Adresi : Kemankeş Mah. SÖZLEŞME KONUSU HİZMET, FİYAT, ÖDEME BİLGİLERİ. ADI: Multiday Travel.


WHMCSX ‘ye ait internet siteleri ise İNTERNET SİTELERİ olarak anılacaktır. Bu hizmet yalnızca perakende satışa ve nihai kullanımına yöneliktir. Unvanı: Tury Turizm Tic.


Sayılı Yönetim Kurulu kararı ile 13. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar. MADDE – (1) Bu Yönetmeliğin amacı, mesafeli sözleşmelere ilişkin uygulama usul ve esaslarını düzenlemektir.


Sözleşmeler çerçevesinde galatasport.

SATICI: İNTAŞLAR TİC. Cayma hakkı süresi sona ermeden önce, tüketicinin onayı ile hizmetin ifasına başlanan hizmet sözleşmelerinde cayma hakkı kullanılamaz. Maddesi gereği aksi kararlaştırılmadıkça ALICI tarafından tüketici sıfatıyla Cayma Hakkının kullanılmayacağı hizmet türlerindendir.


Açıklanan nedenlerle Yönetmelik kapsamında cayma hakkına ilişkin olarak yer alan hükümler. Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunun inci ve üncü maddeleri gözetilerek hazırlanmıştır. Satın alınmak istenen hizmet paketinin ve basılı emtianın alınma zamanı, hizmet paket bedelinin veya ilgili basılı emtianın bedelinin tahsil edildiği andır.


ALICI hemen açık ve anlaşılır bir şekilde bilgilendirilip onay vermesi durumunda ALICIYA aynı veya. UYARI: İlgili yasa gereği lütfen aşağıdaki sözleşme metnimizi punto ve koyu fontta yazıcı çıktısı yaptıktan sonra okuyunuz.


Mustafa Birden Sok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder