29 Ağustos 2019 Perşembe

Idata ulusal vize

Idata ulusal vize

Uyarı : Bazı kişi ve kurumların kendilerini iDATA, yetkili acente veya resmi temsilcilik gibi göstererek bu bağlamda dolandırıcılık maksadıyla yasal olmayan kişisel bilgi ve para taleplerine karşı siz değerli başvuru sahiplerimizi önemle uyarmak isteriz. Bu çerçevede, Türkiye’de turizm amaçlı ve süreli (short term) oturma iznine sahip şahısların uzun süreli ulusal vize başvurularının kabul edilemeyeceği vize başvurusu yapacaklara önemle duyurulur.


Vize bölümü ancak bu onay geldikten sonra vizenizi düzenleyebilir. DATA ofislerinin detaylı adres ve çalışma saatleri bilgilerine ulaşabilirsiniz.


Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için görüşleriniz ve değerlend. Genelde günlük, bazı durumlarda ise yıllık bir süre için verilir. Ulusal Vize Randevu Ücreti.


Görüşmede tüm başvuru evrakları eksiksiz teslim edilir, vize işlem ücreti ödenir ve seyahatiniz ile ilgili soruları cevaplandırmanız istenir. Vize başvurusu ve diğer tüm vize pasaport işlemleriniz için lütfen tıklayınız! Ayrıca fotoğrafınız ile gerekli olduğu takdire parmak izi kayıtlarınız alınır.


VİZE PASAPORT ALMANYA profesyonel olarak ticari hizmet veren, konsolosluk başvurularına ve yetkilendirmiş olduğu başvuru merkezlerine aracılık eden bir hizmet kuruluşudur. Yetkilendirilmiş devlet kuruluşu değildir. Zaten takır takır işleyen ulusal vize sürecini çok kötü bir sistem ile değiştirdiler. Almanya’dan başvurabilirsiniz.


VS Vize Randevu - VS RANDEVU DANIŞMANLIK HİZMETLERİ profesyonel olarak ticari hizmet veren, konsolosluk başvurularına ve yetkilendirmiş olduğu başvuru merkezlerine aracılık eden bir hizmet kuruluşudur. Bu sitede randevu almak için gereken bilgiler mevcut. Ben randevuyu telefon görüşmesi aracılığı ile almayı tercih. Uzun süreli vize talebi için gerekli randevuyu iDATA vermektedir.


Aslında vize başvuru randevusu almak için IDATA ‘yı aradığınızda, randevu tarihinizi alır almaz, gerekli belgeleri mailinize gönderiyorlar. Bu cevaba yanıt verecek olursak eğer ortalama gün diyebiliriz.


Ancak başvurunuz aile birleşimi ise bu sürede gün veya daha fazla sürebilmektedir. Merak edilen bir diğer soru ise, başvurunun sonuçlanma süresini hızlandırmanın.


Detaylı bilgi aktarımı ve randevu alma konusunda IDATA randevu alma sisteminden ulaşabilirsiniz. Burada başvurunuz icin uygun olan yasal çerceve belirlenir, gerekli evraklar listesi tarafınıza yönlendirilir ve randevunuz oluşturulur. Aynısı sizinle birlikte seyahat edecek olan aile üyeleri icin geçerlidir. Ayrıca vize bölümlerine başvurmadan önce iDATA üzerinden randevu.


Temmuz itibariyle iptal olan randevuların yenilenmeye başlandığı duyurulmasına rağmen benim randevum hala yenilenmedi. Arkadaşlar videoyu izleyin dolandırılmayın paranızı kaptormayın. Evet, Yaptığınız ödeme ekstra bir ödeme değildir ve Schengen vize başvurunuz için ofislerimize geldiğinizde iData hizmet bedelinden düşülecektir. Bunlardan en önemlisi konsoloslukların vize başvuru süreçlerini şirketlere devretmesidir.


Idata ulusal vize

Daha önce ki seneler gibi konsolosluktan değil de Konsolosluğa gitmeden Schengen ve ulusal vize başvuruları( İtalya için geçerli) yapılabilmektedir. Vize Randevu - İNTEGRAL RANDEVU DANIŞMANLIK HİZMETLERİ profesyonel olarak ticari hizmet veren, konsolosluk başvurularına ve yetkilendirmiş olduğu başvuru merkezlerine aracılık eden bir hizmet kuruluşudur. Güvenevler Mahallesi Gülden Sok. Bu evraklar üst menüde “ Vize İşlemleri” bölümü içinde bulunmaktadır.


Idata ulusal vize

Bu tarihten itibaren doksan gün ve daha kısa süreli Schengen vize başvuruları iDATA aracılığı ile yapılmaktadır. DATA, Türkiye'de vize başvurusu için resmi olarak yetkilendirilmiş kuruluştur.


Evrak listesini düzenledikten sonra,ilgili konsolosluktan randevu alacaksınız ve randevu tarihinde,saatinde konsolosluk binasında olacaksınız. Randevu saatine geç kalmanız durumunda,randevunuzu iptal edebilir ve dosyanızı almaya bilirler,bu konuda özenli davranmanızı tavsiye ederim.


Başvuru için IDATA parmak izi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder