27 Ağustos 2019 Salı

Idata randevu sorgulama

DATA ofislerinden başvuru yapmak için online randevunuzu almanız gerekmektedir. Alınan randevuların iptali gerçekleşmeden yeni bir randevu oluşturulamayacaktır. Schengen ve Ulusal (gün üzeri) online randevunuzu alın. Willkommen auf der offiziellen Website.


DATA ist die offizielle Annahmestelle für Visaanträge nach Deutschland in der Türkei. Weitere Informationen zur Antragstellung erhalten Sie nach der Auswahl.


Bize Ulaşın Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için görüşleriniz ve değerlendirmeleriniz bizim için değerlidir. Lütfen yapacağınız değişiklik veya iptal talebinizin, randevu tarihinize en geç gün kala yapılması gerektiğini unutmay. Bu durumda işleminiz sırasında yapmış olduğunuz ön ödemeniz talebiniz doğrultusunda tarafınıza iade edilecektir.


Idata randevu sorgulama

DATA randevu için aşağıdaki iletişim kısmını doldurup randevu talebinde bulunabilirsiniz. Sorgula İNTEGRAL VİZE DANIŞMANLIK Hizmetleri profesyonel olarak ticari hizmet veren, konsolosluk başvurularına ve yetkilendirmiş olduğu başvuru merkezlerine aracılık eden bir hizmet kuruluşudur. Geçerli bir GSM numarası girdiğinize emin olunuz. Ana Sayfa Hakkımızda Biz Sizi Arayalım.


Başvuru onayı için bu numaraya SMS gön. Avrupa ve Anadolu yakasında olmak üzere adet, Bursa ve Trabzon’da 1’er adet, toplamda adet ofisi bulunmaktadır. Ankara gibi büyükşehirlerde ofisi yoktur. Almanya vizesi randevu almayı gerektirmeden bizlere başvurabilir evraklarınızı teslim ettikten sonra işlemleriniz bizim tarafımızdan eksiksiz ve tam bir şekilde gerçekleşir ve vizeniz adresinize kargo ile gönderilmektedir.


Defa Ehliyet alanlar, Eski Ehliyetini Yeti tip sürücü belgesiyle değiştirmek isteyenler, Ehliyet yükseltmek için randevu alanlar, ehliyet değiştirme, ehliyet yenileme, kayıp ehliyet nedeniyle Nüfus Müdürlüğünden randevu alan vatandaşlarımız randevum ne durumda? Nüfus Müdürlüklerinden Kimlik Kartı, randevusu alan vatandaşlar randevu durumlarını görünteleyebilirler. Nüfus randevu sorgulama işlemi için aşağıdaki linki tıklayıp.


Idata randevu sorgulama

DATA ‘ya başvurmadan önce randevu alınıp adres bilgisi edinilmesi gidilmeden önce gerekli evrakların sorgulanıp eksiksiz bir şekilde randevudan yaklaşık 2-hafta önce hazırlanmış olması randevu sırasında herhangi bir evrak eksikliği ve benzeri durumla karşılmasının önüne geçilmesinde önemli rol oynamaktadır. Eksik bir belge ile yapılan işlemler yeniden randevu.


Idata randevu sorgulama

DATA Almanya vize başvurusunda bulunmak için ilk olarak randevu oluşturmanız gerekmektedir. Dikkat etmediğiniz taktirde maddi zarara uğrama şansınız,yüksek olacaktır. Bulunduğumuz sektör’de oldukça fazla,dolandırıcılık yapan ve yapılmasına elverişli durum bulunmaktadır. Seyahat etmek istediğiniz,ülkenin vize şartlarını araştırmaya başladıktan sonra.


Loading… Lütfen Bekleyi. Yeni kimlik kartı çıkartma başvurusu için internet’ten ya da Alo 1çağrı merkezinden almış olduğunuz randevu bilgileri ( randevu saati,yeri vb.)sorgulamasını internet’ten gerçekleştirebilirsiniz. Toplum sağlığını yakından ilgilendiren Dünya genelinde yaşanan pandemi. Randevusuz kesinlikle hiçbir işlem yapılamaz.


RANDEVU SORGULAMA. Tıkla öğren TC kimlik numarası ile konsololuk randevu sorgulama. Bunun için öncelikle plakanın hangi Emniyet Müdürlüğünde olduğunun tespit edilmesi gerekmektedir.


Kullandığımız çerezlerden biri işletmek için sitemizin esas bir parçasıdır ve halihazırda yerleştirilmiştir. Son yıllarda Almanya ve İtalya vize alımlarında bazı değişiklikler olmuştur. Bunlardan en önemlisi. DATA, Almanya vize başvurusunda bulunacak bireyler ile Almanya konsolosluğu arasında koordinasyon hizmeti sunan yetkili kurumdur.


Gelip sıra numaramı alınca önümde bekleyen tam kişi olduğunu görüyorum. Bu nasıl bir zihniyet? Ya her bir randevunuzun süresini analiz edin ya da çalışanların zaman. Edilen Şehir Gidiş Amacınız.


Vize Alınacak Ülke. Gizlilik ve güvenlik. Hangi şehirde olduğunuzun hiç önemi yoktur. Tüm gerekli olan evraklar eksiksiz olarak hazırlanmış ise vize işlemleri için müracaat tarafımızdan gerekli incelemeler neticesinde yapılmaktadır.


Tek yapmanız gereken sitemizden gerekli incelemeyi. E-Data Teknoloji Pazarlama Ltd. Yeni yapılan düzenlemeler ile Paris Türk konsololsuğu randevulu sisteme geçti. Tüvtürk randevu sorgulama için tasarlanmış olan internet sitesinden kolayca randevu alınabilmektedir.


Ardından araç plakası ve randevu almak istediğiniz şehri seçerek devam butonuna basınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder